Category: Debat
Ilir Meta: Fevziu dështoi të vendosi paralele në emision për akrobaci “live” që do i ndiqnin miliona shikues
Me ftesën e Blendi Fevziut do të përballem sonte në "ringun" e "Opinion"-it, që jam i bindur se do të "shpërthejë" nga lajmet.
Fevziu kishte një id [...]
Partia e Mitsotakis shpall zyrtarisht kandidat për eurodeputet renegatët grekofon Fredi Belerin dhe Pirro Dhimën! Nëse fiton heq dorë nga mandati si kryebashkiak i Himarës…pas burgut
Fredi Beleri, është zyrtarisht kandidat për eurodeputet i Partisë ‘Demokracia e re’ të kryeministrit grek Kyriakos Mitsotakis. Kandidimi i tij i munds [...]
Grekët e konfuzuar! Një pjesë nuk e njohin “askushin” Belerin, pjesa tjetër e vlerësojnë si shqiptar!
Çështja e Fredi Belerit është shndërruar në një betejë mes Shqipërisë dhe Greqisë që tashmë rrezikon të shkojë në skenën më të madhe politike të BE-së [...]

Pse po detyrohet Ilir Meta të largojë Monika Kryemadhin nga partia?
Kryetari i Partisë së Lirisë, Ilir Meta pritet që me një propozim për ndryshime në statut, të përjashtojë bashkëshorten e tij Monika Kryemadhin nga st [...]
Mali i Zi arreston ish prokurorin special! A mund ta imagjinoni që Dumani të arrestoj Krajën ose… Xhin Xhonin?!
Me urdhër të Prokurorisë Speciale të Malit të Zi, ish-kryeprokurori special, Millivoje Katniç, dhe ish-zyrtari i lartë i policisë, Zoran Llazoviç, u a [...]
Fatos Çoçoli: E vërteta e naftës së Shpiragut
Janë 225 milionë fuçi nafte rezerva të verifikuara tashmë dhe një ditë do të shfrytëzohen për të mirë të qytetarëve tanë, në rradhë të parë pensionist [...]
Bardhi tallet me dënimin “non grata” të SHBA! E cilëson si refuzim vize turistike! Kthen Berishën në grupin parlamentar të PD
Kërkesa e Bardhit në Kuvend për të futur në grupin e PD Sali Berishën e përjashtuar nga grupi parlamentar i PD zyrtare tashmë, shihet si një lëvizje d [...]
Ora e “trimërisë” pas përgatitjes së lartë fizike majë hekurave! Meta kërcënon SPAK: Partia ime nuk sekuestrohet, do keni pasoja fatale…
Meta ka sulmuar SPAK-un duke i bërë thirrje që të hetojë kallëzimet që janë bërë, në të kundërt pasojat, sipas tij, do jenë fatale.
Në një mesazh p [...]
Teatri, aktorët e vërtetë dhe OJQ e “luaneshës” Adriana dhe luani Ilir-ana që mbrojnë… të vdekurit
Në teatrin Metropol ishte vënë në skenë një nga shfaqjet më të bukura të sezonit drama "Para perëndimit" e shkrimtarit Gerhart Hauptmann.
Në këtë s [...]
Drejtësia e kllounëve: Salianji gjykohet në apel me imunitet deputeti! Çfarë ndodh nëse me 24 Prill apeli e dënon me burg…ikën poshtë ballkonit?
Seanca gjyqësore për deputetin e PD, Ervin Salianji është shtyrë. Mësohet se arsye për shtyrjen ka qenë kërkesa e bërë nga përfaqesuesi ligjor i Jetim [...]