Category: Debat

1 … 333 334 335 336 337 … 1,647 3350 / 16465 POSTS
Shqiptarët që presin letrat greke nuk do shohin më ditë të mira nëse Shqipëria mban në burg Belerin! Qytetarët “masakrojnë” Ylli Manjanin “avokatin pa pagesë” të Belerit

Shqiptarët që presin letrat greke nuk do shohin më ditë të mira nëse Shqipëria mban në burg Belerin! Qytetarët “masakrojnë” Ylli Manjanin “avokatin pa pagesë” të Belerit

Ylli Manjani, një nga personat që ka shkuar në Himarë të protestojë për lirimin e Fredi Belerit nga burgu, ka reaguar pas zgjedhjes së këtij të fundi [...]
Sa është i vërtetë lajmi se hajduti i votave Beleri  renditet i treti në mes të 7 deputetëve të Micotaqit

Sa është i vërtetë lajmi se hajduti i votave Beleri renditet i treti në mes të 7 deputetëve të Micotaqit

Numërimi i votave për zgjedhjet europarlamentare në Greqi ka shkuar në 87%. Deri më tani Nea Demokracia, partia në pushtet projektohet fituese me 7 ve [...]
Pas parave për çdo lopë Ilir Meta nuk i “kursen” eurot: Një mijë euro për çdo hektar vreshta kush i mbjellë

Pas parave për çdo lopë Ilir Meta nuk i “kursen” eurot: Një mijë euro për çdo hektar vreshta kush i mbjellë

Ilir Meta u shpreh sot se programi i kësaj partie parashikon 1,000 euro pagesë direkte për çdo hektar vreshta. “Ky është programi konkret i Partisë [...]
VIDEO/ Ky njeri e çon “burrërinë” deri në fund… Fari Balliu: Epitafi im? Këtu prehet ai që nuk tradhëtoi kurrë Sali Berishën!

VIDEO/ Ky njeri e çon “burrërinë” deri në fund… Fari Balliu: Epitafi im? Këtu prehet ai që nuk tradhëtoi kurrë Sali Berishën!

Për dikë mund të duket një parodi apo një skeç kabereje. Por në fakt është e vërtetë. Fahri Balliu, në një rrëfim te Arja Çani, tha se duhet ta kujtoj [...]
Spartak Ngjela demaskon Arben Ahmetajn: Ja çfarë fshihet pas daljes së tij në kamerat e gazetarëve italianë

Spartak Ngjela demaskon Arben Ahmetajn: Ja çfarë fshihet pas daljes së tij në kamerat e gazetarëve italianë

Spartak Ngjelën, në lidhje me akuzat qesharake të Ahmetajt tha se dalja e tij në kamerat e gazetarëve italianë tregon se Ahmetaj është në një moment d [...]
Sondazhi nxjerr fitues partinë e Mitsotakis në Greqi! Por a është argati  Beleri i dyti më i votuar nga 40  kandidatët për eurodeputet e ND-së?

Sondazhi nxjerr fitues partinë e Mitsotakis në Greqi! Por a është argati Beleri i dyti më i votuar nga 40 kandidatët për eurodeputet e ND-së?

Me 34% të votave, një sondazh i kompanisë Interview për gazetën Politike në Greqi ka nxjerrë “Demokracinë e Re” të kryeministrit Kyriakos Mitsotakis f [...]
Meta gjen strehë në “IFIMES” për sulmet e tij ndaj Ramës dhe mbrojtjen e Berishës (instituti që bën analiza të bazuara në spekulime)

Meta gjen strehë në “IFIMES” për sulmet e tij ndaj Ramës dhe mbrojtjen e Berishës (instituti që bën analiza të bazuara në spekulime)

Ilir Meta disa ditë më parë zhvilloi një vizitë në Lubjanë ku mbajti një fjalim në Institutin Ndërkombëtar për Studime të Lindjes së Mesme dhe Ballka [...]
Një perlë “logjike” nga Grida Duma, që të lë pa fjalë

Një perlë “logjike” nga Grida Duma, që të lë pa fjalë

Grida Duma, e cila prej kohësh ka lënë politikën për t’u bërë moderatore, nëse ke durimin ta ndjekësh ndonjëherë, të lë me gojë hapur, me arystetimet [...]
“Të jap një lollipop t’a mbash në gojë”, “Fute aty ku të pëlqen”, degjeneron debati Vangjeli- Boçi: Merri 100 lekë shko bli fara

“Të jap një lollipop t’a mbash në gojë”, “Fute aty ku të pëlqen”, degjeneron debati Vangjeli- Boçi: Merri 100 lekë shko bli fara

Rikthimi i tensioneve në Kuvend ka qenë shkak i një debati të ashpër në studion e Top Story në Top Channel mbrëmjen e djeshme mes ish deputetit demokr [...]
“Nuk je bërë ti të më marrësh fjalën mua, apo të dogji?”, tone të ashpra mes Pëllumbit dhe Boçit: Ngrije pak nivelin e bisedës

“Nuk je bërë ti të më marrësh fjalën mua, apo të dogji?”, tone të ashpra mes Pëllumbit dhe Boçit: Ngrije pak nivelin e bisedës

Deputeti i PS, Arben Pëllumi,u përplas në studion e Top Story me deputetin Luçiano Boçi. Pëllumbi: U bë shumë kohë që ne jemi në pushtet, të kenë [...]
1 … 333 334 335 336 337 … 1,647 3350 / 16465 POSTS