Category: Debat
Miratohet me votat e mazhorancës Komisioni i Posaçëm për Dezinformimin, Çuçi: Me afat 1-vjeçar. PE e zgjati më shumë se dy vite
Kreu i Grupit Parlamentar të PS, Bledi Çuçi, ka folurnë mbledhje e Konferencës së Kryetarëve për ngritjen e Komisionit të Posaçëm Parlamentar me foku [...]
Petrit Vasili, ministri që bleu stacionin e sterilizimit… që nuk punoi kurrë! A nuk është konflikt interesi në atë komision?
Petrit Vasili është bërë ministër shëndetësie në vjeshtën e vitit 2010, kur Ministria e Shëndetësisë nënshkroi kontratën për blerjen e një stacioni pë [...]
Fotolajm/ Çfarë fati! Tre hajdutët e Ballkanit foto me Xhorxh Bush pastaj… në burg
Rëndësia e pranimit në NATO për Kroacinë Shqipërinë e më pas Maqedoninë , nuk ishte vetëm siguria kombëtare, por dhe rivendosja e shtetit ligjor dhe d [...]
“Këtu sundon prova”! Toni Gogu i tregon Salianjit dy parimet që PS nuk i neglizhon te komisioni për “TIMS”
Nënkryetari i Komisionit Hetimor për çështjen e administrimit të të dhënave të sistemit "TIMS", Toni Gogu tha se dy parime nuk mund të neglizhohen nga [...]
Vrasja e Xhuvanit, juristi Rome Kara: Do kemi të reja nga rindërtimi i skemës! Bardhi organizator, ka kopjuar forcat e Hitlerit! Si është anashkaluar drejtuesi i gangsterëve të Elbasanit?
Gjykata e Apelit vendosi të shtyjë seancën për Arbër Paplekaj, i akuzuar për vrasjen e Pjerin Xhuvanit në Elbasan më datën 9 prill në orën 12:30, për [...]
Olsi Rama padit Gazmend Bardhin: Ose unë në burg si “trafikant” ose ky zotëria “aspak i nderuar”, duhet të përgjigjet penalisht
Olsi Rama vëllai i kryeministrit Edi Rama ka kallëzuare sot penalisht deputetin e Berishës Gazmend Bardhi, lidhur me akuzat për përfshirje të tij në n [...]
Sot 2 Prilli i përgjakshëm! Organizatori majë ballkonit, bashkëpunëtorët të përçarë për përkujtimoren: Homazhe nga PS
33 vite pas 2 prillit 1991 maskara e vrasjes së 4 protestuesve në Shkodër dhe plagosjes së 20 policëve endet mes skenarëve të errët se kush ishte pas, [...]
Hyn në fuqi ligji për rikthimin e basteve: Fitimet e atyre që luajnë do të tatohen deri në 23%, kusht karta e identitetit
Pesë vite nga “Fundi i Marrëzisë”, nismës së qeverisë që ulin qepenat e mbi 2 mijë pikave të basteve në gjithë vendi, pas më shumë se një viti diskuti [...]
Parlament i mbushur me akademikë në fillimet e demokracisë sot një stan me lepuj që hiqen si luan! Ja arsimimi i “përfaqësuesëve” të popullit
Historia e një realiteti parlamentar në Shqipëri nuk është e vjetër.
Por edhe pse në pak dekada, ndryshimet dhe transformimi që ka pësuar Parlament [...]
Fantazia e “nënës” së gënjeshtrës me 1 Prill, Berisha: Erdogan humbi sepse shqiptarët e Stambollit dhe Bursës e ndëshkuan si mik i Edi Ramës
Humbjen historike të presidentit turk Rexhep Tajip Erdogan, në zgjedhjet lokale, Sali Berisha ia atribuon pjesërisht edhe miqësisë së Erdogan me Edi R [...]