Category: Debat

1 … 347 348 349 350 351 … 1,647 3490 / 16466 POSTS
Politikani gjerman në pension Elmar Brok i shkon në shtëpi Berishës, del në dritare në vendin e tij

Politikani gjerman në pension Elmar Brok i shkon në shtëpi Berishës, del në dritare në vendin e tij

Politikani gjerman Elmar Brok ishte sot në protestën e opozitarëve poshtë pallatit të Sali Berishës, në rrugicën që tashmë ka marrë emrin “Rruga e Shp [...]
Ilir Meta flet pas daljes nga Prokuroria e Tiranës si “inspektor”: Jam i shokuar nga gjendja, gjeta një mal me dosje!

Ilir Meta flet pas daljes nga Prokuroria e Tiranës si “inspektor”: Jam i shokuar nga gjendja, gjeta një mal me dosje!

Presidenti i Partisë së Lirisë, Ilir Meta ka dhënë një deklaratë të shkurtër për mediat pas daljes nga Prokuroria e Tiranës. Ai është paraqitur dit [...]
Plas te Rithemelimi, Saimir Koreshi: Luan Baçi politikani më i pabesë, ditën prift, natën hoxhë!

Plas te Rithemelimi, Saimir Koreshi: Luan Baçi politikani më i pabesë, ditën prift, natën hoxhë!

Siç duket pas sulmeve të vazhdueshme nga berishistët, edhe nga grupi i Gazment Bardhit kanë filluar kundërsulmet ndaj deputetëve të Rithemelimit. Kjo [...]
Kur bejtexhiu i gjuhës bënë historianin! Ardian Vehbiu: Ka qenë apo jo Bubulina, heroina e Revolucionit grek, shqiptare?

Kur bejtexhiu i gjuhës bënë historianin! Ardian Vehbiu: Ka qenë apo jo Bubulina, heroina e Revolucionit grek, shqiptare?

Nga Ardian Vehbiu Një debat është kthyer, lidhur me atë nëse Bubulina – heroina e Revolucionit grek – ka qenë apo jo “shqiptare”. Debati vjen jo [...]
Arian Çani: Shqipëria është Turqi e dytë, Greqia e kuptoi se nuk bëhet shaka me Ramën

Arian Çani: Shqipëria është Turqi e dytë, Greqia e kuptoi se nuk bëhet shaka me Ramën

Gazetari Arian Çani ka analizuar vizitën e kryeministrit Edi Rama në Athinë, ku ka zgjedhur të tregojë pozicionin e Greqisë. Çani tha se Shqipëria [...]
“Marrëdhëniet me Greqinë kanë një ngërç”! Rama flet për vizitën në Athinë dhe takimin me emigrantë

“Marrëdhëniet me Greqinë kanë një ngërç”! Rama flet për vizitën në Athinë dhe takimin me emigrantë

Kryeministri Edi Rama u shpreh se marrëdhënia personale me kryeministrin e Greqisë janë shumë të mira, ndërkohë që në marrëdhënien institucionale ka n [...]
Mediat greke si gjirizet mediatike shqiptare: 2 mijë persona me autobusë nga Shqipëria në Athinë! Rama qesh: Ciët janë, ata që ishin brënda apo ata mijëra që mbetën jashtë?!

Mediat greke si gjirizet mediatike shqiptare: 2 mijë persona me autobusë nga Shqipëria në Athinë! Rama qesh: Ciët janë, ata që ishin brënda apo ata mijëra që mbetën jashtë?!

Kryeministri Edi Rama u ka kthyer përgjigje pretendimeve të mediave greke dhe gjirizeve mediatike shqiptare, se nga Shqipëria udhëtuan 2 mijë persona [...]
Mitingjet e Saliut në stadium me paratë e “askushit”! Si u financua mitingu në Athinë që edhe nëse financohet nga buxheti nuk ka asnjë shkelje?

Mitingjet e Saliut në stadium me paratë e “askushit”! Si u financua mitingu në Athinë që edhe nëse financohet nga buxheti nuk ka asnjë shkelje?

Deputetja e PS, Evis Kushi e ftuar në emisionin ‘Now me Erla Mëhillin” foli në lidhje me vizitën e kreut të qeverisë Edi Rama në Athinë ku dhe zhvillo [...]
Me në fund Basha “zbulon” skenarin: Ja si largohet kjo qeveri dhe vij unë me shokë

Me në fund Basha “zbulon” skenarin: Ja si largohet kjo qeveri dhe vij unë me shokë

Lulzim Basha u shpreh se korrupsionin e kësaj qeverie e ka marrë vesh gjithë bota, jo vetëm shqiptarët. Lidhjet e tyre me krimit janë faktuar sipas kë [...]
Edi Rama: Shqipëria ka një klimë skandaloze mediatike që ta hapësh, gjatë gjithë kohë zi, zi, zi…! Ku ka rrogë 200 mijë lekë në Shqipëri, 800 euro merr një kamarier në Radhimë veç bakshisheve

Edi Rama: Shqipëria ka një klimë skandaloze mediatike që ta hapësh, gjatë gjithë kohë zi, zi, zi…! Ku ka rrogë 200 mijë lekë në Shqipëri, 800 euro merr një kamarier në Radhimë veç bakshisheve

Gjatë intervistës për “Opinion”, kryeministri Edi Rama ka theksuar nevojën për krah pune, teksa ka thënë se të gjithë ato shqiptarë që jetojnë në Greq [...]
1 … 347 348 349 350 351 … 1,647 3490 / 16466 POSTS