Category: Debat
Digjet karta e Greqisë për Belerin! Parlamenti Evropian voton pro: Hiqet vetoja në procesin e zgjerimit
Parlamenti Evropian ka miratuar të enjten një rezolutë për procesin e zgjerimit të Bashkimit Evropian (BE), përmes së cilës kërkoi që ky proces të bëh [...]
LIVE – Samiti Rajonal mbi Planin e Rritjes, Rama e Varhelyi në konferencë: Platformë kyçe për të përshpejtuar integrimin në BE
Kryeministri Edi Rama dhe Komisioneri i BE për Zgjerimin dhe Fqinjësinë, Oliver Varhelyi ndodhen në konferencë për median pas Samitit Rajonal mbi Pla [...]
‘Nuk ka drekë falas në BE, vetëm jemi të vegjël!’ Fjalimi i Edi Ramës në Samiti Rajonal mbi Planin e Rritjes! Ambicia jonë të aplikojmë në qershor në zonën e pagesave euro
Nga Edi Rama
Samiti Rajonal mbi Planin e Rritjes dhe Konvergjencës nisi sot punimet në Tiranë me fokus integrimin e Ballkanit Perëndimor drejt B [...]
Mediat serbe dhe Bërnabiç bëjnë “hero” Vuçiçin: Historike ajo që bëri në Tiranë, i heqim kapelen
“Më vijnë lotë sa herë që shoh njerëzit tanë që presin para bankomatit.”
Me këtë fjali në intervistën për RTS nga Tirana, Aleksandër Vuçiç nisi një [...]
Faturë me gjak e miliarda, gati 700 mld dollarë për Ukrainën e Rusinë, “dekada më e keqe” për botën
Më shumë se 480 miliardë dollarë për Ukrainën, 211 miliardë për Rusinë dhe “dekada më e keqe në 30 vite” për pjesën tjetër të botës.
Është kjo një [...]
Drejtësia e palaçove! SPAK kërkoi 3 herë arrestimin e Ilir Metës, GJKKO e refuzoi!
Gazetari Adriatik Doçi ka deklaruar se SPAK ka kërkuar tre herë arrestimin e kreut të Partisë së Lirisë Ilir Meta. Këto kërkesa të SPAK sipas Doçit ja [...]
Ja sa do të rriten pensionet në prill, përfitojnë 717 mijë të moshuar, zbardhen detaje nga fondi, si pritet të ndryshojë rregulli për indeksimin dhe ndryshimi I madh që po përgatit mazhoranca
Mbështetja financiare për pensionistët do të vijojë edhe përgjatë vitit 2024. Për këtë vit rritja pritet të ndahet duke filluar nga muaji prill. Vetë [...]
Vendimi i Gjykatës së Lartë për ’21 Janarin’, Mark Nika: Krimi i zbardhur, të mos zvarritet! Kemi audion… Prendi dha urdhër për zjarr pasi doli nga Berisha
Mark Nika, xhaxhai i Aleks Nikës që mbeti i vrarë në protestën e 21 janarit, shprehet i zhgënjyer nga vendimi i sotëm të Gjykatës së Lartë e cila ka c [...]

I vrau por “s’i njihte”! Gazetari Doçi: Vendimi skandaloz i gjykatës për Ndrea Prendin, 9 nga 11 gjyqtarët u shkarkuan nga vettingu, 2 në pritje
Vendimi i Gjykatës për ish-komandantin e Gardës, Ndrea Prendi dhe ish- oficerit të gardës, Agim Llupo për vrasjet e 21 janarit, është skandaloz sipas [...]
Pas Këlliçit si kandidat anti Veliaj… për të humbur, Meta i ka propozuar Berishës, Salianjin për kryeministër anti Rama… për tu tallur
Anëtari i PD, Sidi Hasanaj ka treguar dy mënyrat se si mund të ndodhë bashkimi i opozitës, me PD dhe Rithemelimit.
Hasanaj theksoi se PD do të pran [...]