Category: Debat
Edhe Basha si Meta me probleme, ngatërron SPAK me WC e parlamentit: Kallëzon Nikollën sepse… cënoi interesin PD
Basha ka kallëzuar në SPAK kryeparlamentaren Lindita Nikolla duke mgatërruar adresë, sepse SPAK është strukturë kundra krimit dhe korrupsionit dhe nu [...]
Plas sherr për karrige! Basha nuk e do Bardhin afër, kërkesë në parlament: Në të majtë dua Agalliun, djathtas Çollakun! Kush do e fitoi vendin?
Në padinë që Partia Demokratike depozitoi në SPAK ndaj Lindita Nikollës, mes disa kërkesave që kryeparlamentarja nuk ia ka marrë parasysh, bie në sy e [...]
VIDEO/ Ish presidenti i “çartur” sulmon përsëri Dumanin: O legen, o palaço! Gjurmon vjehrrën time, do të marrësh peng familjen time
Ilir Meta nuk i ndal sulmet ndaj kreut të SPAK, Altin Dumani. Në konferencën për mediat media sulmoi Dumanin duke i thënë ‘palaço e legen’. Madje Meta [...]

Ish miku i tij: Kur i kam njohur çifti Meta flinte në bodrumet e Shallvareve! Dumani duhet t’i kanalizojë në rrugën e ligjit kërcënimet dhe fyerjet publike nuk ka nevojë të bëjë deklarata
Një prej bashkëpunëtorëve më të afërt të Ilir Metës në ditët e para të krijimit të LSI-së, Spartak Braho shprehet se iku prej tij kur u bashkua me Sal [...]
Gjuha e ashpër e Metës ndaj SPAK, avokati Romeo Kara: I sugjeroj Prokurorisë së Posaçme të verifikojë vilat në Londër
Gjuha e ashpër dhe sulmet e Ilir Metës ndaj kreut të SPAK, Altin Dumani u komentuan sot në ‘Studio Live’ në Report Tv me avokatin Romeo Kara dhe anëta [...]
Dosjet hetimore ndaj Metës: SPAK ka 3 dëshmi të rëndësishme që e implikojnë në CEZ-DIA! I çoi mesazh Arben Krajës
Shpërthimi i Ilir Metës ndaj SPAK dhe Altin Dumanit u diskutua mbrëmjen e sotme në ‘Repolitix’ në Report Tv. Gazetari Adriatik Doçi shprehet se shkuar [...]
Foli dhe aksioneri i Zeni TV, Shkullaku : Më mirë një i çmendur si Meta, se sa qindra mijëra të çmendur që pranojnë të drejtohen nga marrëzia e Rilindjes
Kllouni i gazetarisë bashkëpronari i Tv Zeni, Shkullaku, ka shkruuar tek Lapsi pa majë, për marrëzitë e fundit të Ilir Metës, dhe e justifikon atë, d [...]
Obsesioni i Ilir Metës me Arben Rakipin (disa detaje mbi profilin e juristit)
Ilir Meta sulmoi ashpër SPAK-un dhe Altin Dumanin në konferencën e djeshme për shtyp.
Por një detaj nga fjala e e tij duket se u la në hije. Ilir M [...]
Keq puna, Ilir Meta po e ndjen “lagështirën”! Thirrje Dumanit: Merri florinjtë dhe fabrikat e mia, shpërndauja shqiptarëve. Jam gati të vdes…
Ilir Meta ka vijuar me akuzat ndaj kreut të SPAK, Altin Dumani. Ai i bëri thirrje Dumanit që t’i sekuestrojë pasuritë e tij të supozuara, florinjtë ap [...]
Luftë brënda llojit! Kryemadhi i përgjigjet Metës: I shërben Veliajt dhe Ramës! Lëri filmat e vjetër dhe protagonizmin bosh
Monika Kryemadhi ka reaguar pas deklaratave të forta që ka bërë bashkëshorti i saj, njëherësh kreu i Partisë së Lirisë, Ilir Meta.
Përmes një reagi [...]