Category: Debat

Pse po detyrohet Ilir Meta të largojë Monika Kryemadhin nga partia?
Kryetari i Partisë së Lirisë, Ilir Meta pritet që me një propozim për ndryshime në statut, të përjashtojë bashkëshorten e tij Monika Kryemadhin nga st [...]
Mali i Zi arreston ish prokurorin special! A mund ta imagjinoni që Dumani të arrestoj Krajën ose… Xhin Xhonin?!
Me urdhër të Prokurorisë Speciale të Malit të Zi, ish-kryeprokurori special, Millivoje Katniç, dhe ish-zyrtari i lartë i policisë, Zoran Llazoviç, u a [...]
Fatos Çoçoli: E vërteta e naftës së Shpiragut
Janë 225 milionë fuçi nafte rezerva të verifikuara tashmë dhe një ditë do të shfrytëzohen për të mirë të qytetarëve tanë, në rradhë të parë pensionist [...]
Bardhi tallet me dënimin “non grata” të SHBA! E cilëson si refuzim vize turistike! Kthen Berishën në grupin parlamentar të PD
Kërkesa e Bardhit në Kuvend për të futur në grupin e PD Sali Berishën e përjashtuar nga grupi parlamentar i PD zyrtare tashmë, shihet si një lëvizje d [...]
Ora e “trimërisë” pas përgatitjes së lartë fizike majë hekurave! Meta kërcënon SPAK: Partia ime nuk sekuestrohet, do keni pasoja fatale…
Meta ka sulmuar SPAK-un duke i bërë thirrje që të hetojë kallëzimet që janë bërë, në të kundërt pasojat, sipas tij, do jenë fatale.
Në një mesazh p [...]
Teatri, aktorët e vërtetë dhe OJQ e “luaneshës” Adriana dhe luani Ilir-ana që mbrojnë… të vdekurit
Në teatrin Metropol ishte vënë në skenë një nga shfaqjet më të bukura të sezonit drama "Para perëndimit" e shkrimtarit Gerhart Hauptmann.
Në këtë s [...]
Drejtësia e kllounëve: Salianji gjykohet në apel me imunitet deputeti! Çfarë ndodh nëse me 24 Prill apeli e dënon me burg…ikën poshtë ballkonit?
Seanca gjyqësore për deputetin e PD, Ervin Salianji është shtyrë. Mësohet se arsye për shtyrjen ka qenë kërkesa e bërë nga përfaqesuesi ligjor i Jetim [...]
Vjehrra merret në pyetje nga SPAK: Meta e “shet”! S’përbën interes për mua! Zonja Fatime është zonjë e mrekullueshme, është përgjigjur vetë, zonja Monika përgjigjet vetë
Ilir Meta ka sulmuar SPAK dhe ka cilësuar si politike marrjen në pyetje të nënës së Monika Kryemadhit Fatime Kryemadhi, në kuadër të hetimit pasuror [...]
Ilir Meta: Nuk stërvitem vetëm ditën, por dhe natën! Le të guxojnë të më fikin dritat
Shqipëria me 4 milion shqiptarë + në vendin e tyre është një objektiv madhor lehtësisht i realizueshëm!
Nuk do të fiken më dritat në selinë e Parti [...]
Video/ Duke e zhbërë Kosovën “mërgata e qyqeve” i ngriti përmendore! Imagjinoni çdo bënin sikur Bin Kuri të pritej në… San Marino, ashtu siç u prit Kryeministri i Shqipërisë në Shën Elize!
Edi Ramës sot i'u bë një pritje madhështore në Shën Elize nga president francez Emmanuel Macron. Kjo pritje tregoj qartë vendi e rëndësishëm që zë Shq [...]