Category: Debat

1 352 353 354 355 356 1,624 3540 / 16235 POSTS
Mero Baze: Kurti  pas Micotaqit ka “shkëlqyer” me mungesën e tij në Tiranë! Tani i është ngjitur si “m*t pas këpucës” Greqisë kundër Shqipërisë

Mero Baze: Kurti pas Micotaqit ka “shkëlqyer” me mungesën e tij në Tiranë! Tani i është ngjitur si “m*t pas këpucës” Greqisë kundër Shqipërisë

Gazetari shqiptar Mero Baze ka kritikuar ashpër kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti, për mungesën e tij në Samitin e Tiranës. Ai është tallur me k [...]
VIDEO/ Kur popujt të kuptojnë se kush jeni, do sulmojnë Parlamentin dhe do t’i u varin…

VIDEO/ Kur popujt të kuptojnë se kush jeni, do sulmojnë Parlamentin dhe do t’i u varin…

Në 21 Nëntor 2013, në një diskutim në Parlamentin Europian në Strasburg deputeti i pavarur anglez, Dodfrey Bloom hodhi akuza të pazakonta mbi Komisio [...]
Mandela i Shqipërisë Daut Gumeni: Ja pse Ilir Meta nuk mori pjesë në demostrimin e Foltores me protestues të marrë me qera dhe mashtrimet e Saliut: Enverin prej llamarine e bëri vetë gati për ta rrëzuar diktatura

Mandela i Shqipërisë Daut Gumeni: Ja pse Ilir Meta nuk mori pjesë në demostrimin e Foltores me protestues të marrë me qera dhe mashtrimet e Saliut: Enverin prej llamarine e bëri vetë gati për ta rrëzuar diktatura

Ish i burgosuri politik dhe ish-anëtari i Autoritetit të Informimit për Dosjet e ish-Sigurimit të Shtetit, njëherësh përfaqësuesi i klasës së të Përnd [...]
Fotolajm/ Ja si Flamur Noka i rrezikon jetën gardistit! Fotografi Babani: Veprim shumë i rrezikshëm

Fotolajm/ Ja si Flamur Noka i rrezikon jetën gardistit! Fotografi Babani: Veprim shumë i rrezikshëm

Armando Babani, fotografi i njohur, ishte i ftuar në “Breaking me Xhoi Malësia”, në Top News. Ai u ndal tek disa nga fotot më të bukura të realizua [...]
Belo nis  vendosjen e gjobave, denoncon për dherat biznesmenët që nuk kanë “votuar” ende te Xeni, u lëpin b…. oligarkëve! Pse nuk përmend Bashkim Ulajn?

Belo nis vendosjen e gjobave, denoncon për dherat biznesmenët që nuk kanë “votuar” ende te Xeni, u lëpin b…. oligarkëve! Pse nuk përmend Bashkim Ulajn?

Më jepni bakshishin, ndryshe do t’i them Dumanit. Pasi shkoi duke qarë poshtë ballkonit të Berishës dhe tek Vesho mallisti se po e hetonte SPAK për pa [...]
Juristi Romeo Kara: Ja pse provat që ka zbardhur Strasburgu fundosin çetën e vrasësve të  “21 janarit”! Dy skenarët e Sali Berishës për destabilitet dhe arratisje nga Shqipëria

Juristi Romeo Kara: Ja pse provat që ka zbardhur Strasburgu fundosin çetën e vrasësve të “21 janarit”! Dy skenarët e Sali Berishës për destabilitet dhe arratisje nga Shqipëria

Gjykata e Lartë ka caktuar datën 12 mars, për shqyrtimin e kërkesës së familjarëve të Aleks Nikës, i cili u vra në protestën e 21 janarit të vitit 201 [...]
Kreshnik Spahiu: Sa më shumë konfliktohet Albini si faktor destabilizues, aq më shumë fuqizohet Rama dhe Shqipëria si faktor në Ballkan

Kreshnik Spahiu: Sa më shumë konfliktohet Albini si faktor destabilizues, aq më shumë fuqizohet Rama dhe Shqipëria si faktor në Ballkan

Analisti Kreshnik Spahiu është shprehur se kreu i qeverisë Edi Rama po shfrytëzon marrëdhëniet e dobëta dhe konfliktuale të disa liderëve, përfshirë d [...]
“Shkon në seminare koti në Greqi”, Milaim Zeka: Albin Kurti si Enver Hoxha, ja pse e bojkotoi samitin në Tiranë

“Shkon në seminare koti në Greqi”, Milaim Zeka: Albin Kurti si Enver Hoxha, ja pse e bojkotoi samitin në Tiranë

Mungesa e Albin Kurtit në samitin e djeshëm në Tiranë tërhoqi jo pak vëmendje. Në emisionin “Frontline” në Report TV analisti Milaim Zeka e krahasoi K [...]
Bini “ligjërata” në Irlandë! Ambasadori amerikan në Prishtinë: SHBA mbështet Kosovën e kjo nuk vjen falas, jo qeverinë e Kosovës në zgjedhjen e politikave që ajo i bën

Bini “ligjërata” në Irlandë! Ambasadori amerikan në Prishtinë: SHBA mbështet Kosovën e kjo nuk vjen falas, jo qeverinë e Kosovës në zgjedhjen e politikave që ajo i bën

Ambasadori i SHBA-së në Prishtinë Jeffrey Hovenier ka ashpërsuar deklaratat kundrejt qeverisë kosovare me në krye Albin Kurtin, duke folur me karta të [...]
1 352 353 354 355 356 1,624 3540 / 16235 POSTS