Category: Debat

1 403 404 405 406 407 1,624 4050 / 16236 POSTS
E vetme “mbetje” e Bllokut Bushati, demokrat saliarë: Opozita shqiptare duhet të rrëzojë me dhunë regjimin

E vetme “mbetje” e Bllokut Bushati, demokrat saliarë: Opozita shqiptare duhet të rrëzojë me dhunë regjimin

Ish lehsi iBllokut Andi Bushati, opozita shqiptare duhet të bëjë atë që nuk e bën dot, të rrëzojë me dhunë regjimin. Sipas Bushatit nuk ka regjim që e [...]
Rama ka një përgjigjie për “saliarët , lularët dhe al-binarët”: Mbyll çdo derë bashkëpunimi me ta, nuk kursen as Kurtin

Rama ka një përgjigjie për “saliarët , lularët dhe al-binarët”: Mbyll çdo derë bashkëpunimi me ta, nuk kursen as Kurtin

Kryeministri Edi Rama ka reaguar dje për herë të parë mbi atë që ndodhi ditën e djeshme në Kuvend. Opozita bllokoi punimet, ndërsa Rama në një intervi [...]
Plaku Salih në delir: Opozita fiton zgjedhjet dhe ky është Sali Berisha ! Charle De Gaulle fitoi kur u rikthye si une!

Plaku Salih në delir: Opozita fiton zgjedhjet dhe ky është Sali Berisha ! Charle De Gaulle fitoi kur u rikthye si une!

Berisha deklaroi se pasi të fitojë zgjedhjet, do të bëjë sërish zgjedhje në mënyrë që sipas tij, të jenë qytetarët ata që të vendosin se cilin duan si [...]
A i frikësohesh SPAK-ut? Rama përgjigjet prerë: Përse duhet t’i friksohem, a di ndonjë arsye Fevzi?

A i frikësohesh SPAK-ut? Rama përgjigjet prerë: Përse duhet t’i friksohem, a di ndonjë arsye Fevzi?

Gjatë një interviste për emisionin “Opinion”, kryeministri Edi Rama ka folur edhe për sistemin e drejtësisë. Ai u pyet nga gazetari Blendi Fevziu n [...]
Rama rrëfen çfarë i tha Macron: Nuk do të hap rrugë për vizat nëse Prishtina nuk pranon planin franko-gjerman

Rama rrëfen çfarë i tha Macron: Nuk do të hap rrugë për vizat nëse Prishtina nuk pranon planin franko-gjerman

Kryeministri Edi Rama zhvilloi këtë të enjte një intervistë për emisionin “Opinion” në Tv Klan ku u përgjigj për një sërë çështjesh të ndryshme të akt [...]
“Ik qërohu këtej”! Shpëton pa u rrahur nga minatorët pinjolli i sigurimsave Oerd Bylykbashin: Donte tu bashkohej protestuesve

“Ik qërohu këtej”! Shpëton pa u rrahur nga minatorët pinjolli i sigurimsave Oerd Bylykbashin: Donte tu bashkohej protestuesve

Qindra minatorë kanë dalë ditën e sotme në protestë për të ngritur zërin për të drejtat e tyre. Me pankarta në duar ku shkruajnë “po vidhen miliona [...]
Për idiotët që e dinin Samitin si thesë me para! Çfarë pret Shqipëria nga BE-ja? Si do bëhet dyfishimi i ekonomive në Ballkan brenda 10 vitesh

Për idiotët që e dinin Samitin si thesë me para! Çfarë pret Shqipëria nga BE-ja? Si do bëhet dyfishimi i ekonomive në Ballkan brenda 10 vitesh

E gjitha kjo bazohet në katër shtyllat që u dhanë si orientim, ku e para ishte krijimi I një tregu unik digjital I cili nëpërmjet përdorimit të teknol [...]
Macron e quajti Albin Kurtin “besprerë”, ishte shumë më e rëndë se pezullimi i lëvizjes së lirë

Macron e quajti Albin Kurtin “besprerë”, ishte shumë më e rëndë se pezullimi i lëvizjes së lirë

Kreshnik Spahiu komentoi deklaratën e Emmanuel Macron në Shqipëri i cili kërcënoi se do të pezullojë vizat për Kosovën dhe Serbinë. Sipas tij ishte [...]
Ja dhe “trimi” bashkëshorti i anëtares së Kushtetueses, Andi Bejtja: Rama duhej t’i thoshte Macronit, çfarë ka*in thua kështu!

Ja dhe “trimi” bashkëshorti i anëtares së Kushtetueses, Andi Bejtja: Rama duhej t’i thoshte Macronit, çfarë ka*in thua kështu!

Andi Bejtja është mërzitur me Edi Ramën, pse nuk reagoi ndaj Macron, që kërcënoi nga Tirana me pezullimin e vizave për Kosovën. “Po ta vini re kohë [...]
Filluan dhimbjet e “dështimit”, Bujar Leskaj: Të vetëflijohemi si Pjetër Arbnori! I përgjigjet Berisha: Më mirë iu çojmë ndonjë letër të huajve

Filluan dhimbjet e “dështimit”, Bujar Leskaj: Të vetëflijohemi si Pjetër Arbnori! I përgjigjet Berisha: Më mirë iu çojmë ndonjë letër të huajve

Gjatë takimit pa media, Gazment Bardhi ka propozuar nga deputetët që të propozojnë aksione të forta dhe qëndismë të prera opozitare në Kuvend. Ndër [...]
1 403 404 405 406 407 1,624 4050 / 16236 POSTS