Category: Debat

1 404 405 406 407 408 1,624 4060 / 16236 POSTS
Sokol Sadushi zgjidhet kryetar i Gjykatës së Lartë, alarmohet “Foltorja” dhe nis sulmet…me lehje të vjetra

Sokol Sadushi zgjidhet kryetar i Gjykatës së Lartë, alarmohet “Foltorja” dhe nis sulmet…me lehje të vjetra

Sokol Sadushi është zgjedhur dje kryetar i Gjykatës së Lartë në Shqipëri. Ai është votuar me 17 vota pro dhe 1 votë kundër si Kryetar i Gjykatës së La [...]
Perla nga djali i Balli Fahriut: Franca dhe Macroni, mbrojtësi më i madh i Serbisë?! Mysafiri që përmbysi kupën e popullit mikpritës! Kërcënoi Kosovën në kryeqytetin…

Perla nga djali i Balli Fahriut: Franca dhe Macroni, mbrojtësi më i madh i Serbisë?! Mysafiri që përmbysi kupën e popullit mikpritës! Kërcënoi Kosovën në kryeqytetin…

LKehsi i antiamerikanit Sali Berisha , i biri i Bari Falliu, Klevis Balliu ka komentuar deklaratën e presidentit francez Emmanuel Macron për pezullim [...]
Enveri ka lindur më 12 maj 1908?! Urgjent zoti filozof thuaja Saliut që e paska ndërruar dilindjen kot…ka lindur me një ditë me babain  e idhullit

Enveri ka lindur më 12 maj 1908?! Urgjent zoti filozof thuaja Saliut që e paska ndërruar dilindjen kot…ka lindur me një ditë me babain e idhullit

Nuk ka asnjë dokument që vërteton se diktatori komunist Enver Hoxha u lind më 16 tetor 1908. Si edhe në çdo gjë tjetër, edhe te ditëlindja e vet gënje [...]
Sulmon Ramën! Taku keq mendërisht dhe fizikisht nga sytë dhe veshët! Shikoi ndeshjen nga WC si Saliu dhe imagjinon brohoritje për “patrikotin” e dalë boje Kurti!

Sulmon Ramën! Taku keq mendërisht dhe fizikisht nga sytë dhe veshët! Shikoi ndeshjen nga WC si Saliu dhe imagjinon brohoritje për “patrikotin” e dalë boje Kurti!

Spartak Ngjela, ndoshta nga pleqëria apo ndoshta nga marrëzia ka imagjinuar qëndrimin e kryeministrit Edi Rama në stolin e stadiumit 'Air Albania' gja [...]
Vitet për mua janë veç numra! Avokati Romeo Kara i përgjigjet “dalldisë” së Saliut me ditëlindje të rreme

Vitet për mua janë veç numra! Avokati Romeo Kara i përgjigjet “dalldisë” së Saliut me ditëlindje të rreme

Berisha dorëzoi me 26 Maj 2016 në KQZ një kërkesë për ndryshimin e të dhënave personale, me argumentimin se “nuk e kishte kuptuar ligjin”, pavarësisht [...]
Al-Bini, kllouni i fundit i “shqiptarisë”, që ngatërroi arenë për tu paraqitur si gladiator sfidant i Ramës… duhet ndaluar!

Al-Bini, kllouni i fundit i “shqiptarisë”, që ngatërroi arenë për tu paraqitur si gladiator sfidant i Ramës… duhet ndaluar!

Al-bini që nuk ka asnjë lidhje me albinët e vërtet, e që ka me shumicë në vendet nordike andej nga ka ardhur, për tu bërë politikan, në një tokë që po [...]
“Albinar” të VV mos u mërzisni: Albinin në stadium e shoqëroi zv/ kryeministrja edhe kaq ishte e tepërt!

“Albinar” të VV mos u mërzisni: Albinin në stadium e shoqëroi zv/ kryeministrja edhe kaq ishte e tepërt!

Edhe ndeshja e ekipit kombëtar nuk i bëri dot bashkë Albin Kurtin dhe Edi Ramën. Kryeministrat e Kosovës dhe Shqipërisë kanë ndjekur nga afër ndeshjen [...]
FOTOlajm/ Edi Rama dhe Albin Kurti mbajnë distancë në “Air Albania”: Ndjekin ndeshjen në tribuna të ndara

FOTOlajm/ Edi Rama dhe Albin Kurti mbajnë distancë në “Air Albania”: Ndjekin ndeshjen në tribuna të ndara

Kryeministri Edi Rama dhe kryeministri i Kosovës Albin Kurtin kanë ndjekur nga afër kombëtaren kuqezi, në ndeshjen e rëndësishme përballë Çekisë n [...]
Me të vërtetë e kanë këta mjekostudentë se do paguajnë shqiptarët për të “ndërruar pampersat” e gjermanit Hans

Me të vërtetë e kanë këta mjekostudentë se do paguajnë shqiptarët për të “ndërruar pampersat” e gjermanit Hans

Një turmë studentësh të Fakultetit të Mjekësisë kanë marrë revansh duke përdorur mjetin demokratik më të thjesht. protestën si mjet për tu mbrojtur si [...]
“Ik ore q*u, katunar”! Evi Kokalari i ngre gishtin e mesit Ylli Rakipit dhe largohet nga emisioni

“Ik ore q*u, katunar”! Evi Kokalari i ngre gishtin e mesit Ylli Rakipit dhe largohet nga emisioni

Emisioni “Të Paekspozuarit” i Ylli Rakipit ka degjeneruar keq mbrëmjen e sotme, teksa e ftuara Evi Kokalari ka debatuar me drejtuesin dhe një nga pane [...]
1 404 405 406 407 408 1,624 4060 / 16236 POSTS