Category: Debat
Agron Llakaj: Ne bënim art, sot budallai është bërë i pari i fshatit. Të jesh injorant, sot është titull
Ai është një ndër figurat më të rëndësishme të humorit shqiptar, aq sa nuk do të ekzagjeronim aspak po të thonim që Agron Llakaj është një ndër themel [...]
Albin Kurti pranon pjeserisht propozimin e Ramës:KFOR na duhet për patrulla të përbashkëta vetëm në kufi me Serbinë.
Kryeministri i Kosovës Albin Kurti i ka kthyer përgjigje propozimit të kreut të qeverisë shqiptare, Edi Rama që KFOR të marrë nën kontroll administrim [...]
Këshilltarja me kombësi greke e Albinit “këshillon” dhe Ramën se çfarë duhet të bëjë!
E shumëpërfolura apo e forta siç njihet në publik e Vetëvendosjes, Dejona Mihajli, e për të cilën ish-funksionar të VV-së kanë deklaruar se e kontroll [...]
A i kanë hapur Dumani dhe dumanët këto dosje që do i ekzekutonin në shtatorin e famshëm …si Tik Llalla?!
Duke dëgjuar amerikanët dhe gënjeshtrat që përhapin "dumanët", krijohet përshtypja se drejtësia shqiptare po përgatitet për një fushatë të madhe “godi [...]
Humor i paparë! Tre reporter të KIE të çoroditur takojnë Bardhin, Lulin dhe Saliun i ngatërrojnë me anëtarët e koalicionit “Bashkë fitojmë”
Një humor politik është regjistruar dje ku disa reporter zgjedhjesh të KiE kanë takuar tre PD pa e ditur se kë po takonin .
Në fillim është takuar [...]

Ish këshilltari i Ilir Metës: Radojiçiç është peshë e rëndë, po vdiq çohet populli në këmbë!
Ilir Kulla ish këshilltari i Ilir Metës në Presidencë tha në emisionin Now në Euronews Albania se nënkryetari i Listës Serbe Milan Radojiçiç është pes [...]
Dhëndri i Berishës shpërthen ndaj qytetarëve: Kriminelë të korruptuar, që iu ka blerë Edi Rama
Dhëndri i Sali Berishës, Jamarbër Malltezi, që është nën hetim për disa afera korruptive, ka shpërthyer ndaj qytetarëve, duke i cilësuar sit ë krimina [...]
Yanis Varoufakis: Kapitalizmi ka vdekur, tani kemi diçka shumë më të keqe
Nga The Guardian
Çfarë mund të jetë më e këndshme se një udhëtim në Greqi për të takuar Yanis Varoufakis, “krijesën” e majtë karizmatike që u përpo [...]
Skandal në media halet dhe shtetin: Prokurori i shkarkuar nga vetingu jep leksione nëpër banaqe TV-sh: Edi Rama duhet të merret i pandehur për McGonigal
Ish prokurori Eugen Beci i shkarkuar nga vetingu për paaftësi dhe fshehje të ardhurash tani ka filluar punë në për banaqe televizionesh ku flet për dr [...]
Kush mban përgjegjësi për konfliktet në veri të Kosovës?
Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiç theksoi se vendi (Serbia) është në gjendje të rëndë dhe thekson se ky është momenti më i vështirë për vendin dh [...]