Category: Debat

1 407 408 409 410 411 1,624 4090 / 16236 POSTS
Sulmi në veri të Kosovë, Strazo pisqolla gjen “fajtorin”:  Tradhëtia ka një emër …Edi Rama

Sulmi në veri të Kosovë, Strazo pisqolla gjen “fajtorin”: Tradhëtia ka një emër …Edi Rama

Ish deputeti i Partisë Demokratike, Gent Strazimiri ka befasuar të gjithë pasi po përdor për qellime politike “sulmin me armë të serbëve ndaj Kosovës” [...]
Si e njohin të afërmit e tij “grekofonin” nga Mashkullora Arjan Çani? “Arjani, Arjani mund të mohojë dhe babanë, e jo më xhaxhanë dhe  origjinën

Si e njohin të afërmit e tij “grekofonin” nga Mashkullora Arjan Çani? “Arjani, Arjani mund të mohojë dhe babanë, e jo më xhaxhanë dhe origjinën

“Arjani? Arjani mund të mohojë dhe babanë, e jo më xhaxhanë. Po baba a ke ti more djalë? Unë këtë pyetje do t’i bëja pas asaj që ka shkruar në gazetë [...]
Blendi Gonxhja: Një përgjigjie PD-së së Saliut, për akuzat ndaj meje dhe familjes sime

Blendi Gonxhja: Një përgjigjie PD-së së Saliut, për akuzat ndaj meje dhe familjes sime

Drejtori i Përgjithshëm i Drejtorisë së Përgjithshme të Shërbimeve të Transportit Rrugor, Blendi Gonxhja ka bërë një sqarim publik duke reaguar për ak [...]
McGonigal i shpjeguar në një foto!

McGonigal i shpjeguar në një foto!

Nga Habjon Hasani 14 qershor 2017, Sali Berisha konsideron moment historik dhe prelud te fitores foton e Bashes me Trump. -Ngjarja u hetua pasi [...]
Shpëtim Idrizi paralajmëron opozitën: Kjo mazhorancë nuk ka nevojë për aleat brënda vendit! Nëse opozita do vazhdojë të mbroj Belerin ne do largohem

Shpëtim Idrizi paralajmëron opozitën: Kjo mazhorancë nuk ka nevojë për aleat brënda vendit! Nëse opozita do vazhdojë të mbroj Belerin ne do largohem

Kryetari i PDIU-së, Shpëtim Idrizi, është shprehur se nëse opozita do të vijojë të mbrojë çështjen e Fredi Belerit (kryebashkiakut të zgjedhur të Hima [...]
E vërteta e pengmarrjes së Lulit doli cullak: Ja si mbahet peng drejtësia jonë gjasme e reformuar

E vërteta e pengmarrjes së Lulit doli cullak: Ja si mbahet peng drejtësia jonë gjasme e reformuar

Nga Ylli MANJANI "E vërteta doli"- thotë busti i dyllit Lulëzim. Është super qesharak! Po or po, doli cullak e vërteta. U provua që Rama dhe Mcgoni [...]
FOTO LAJM/ Nuk është montazh, as meme, është Adriatik Lapaj me Salianjin dhe 4 funksionarë të tjerë të fraksionit non-grata!

FOTO LAJM/ Nuk është montazh, as meme, është Adriatik Lapaj me Salianjin dhe 4 funksionarë të tjerë të fraksionit non-grata!

E postuam këtë foto sepse si staf duam me gjithë zemër alternative të pastër, shpresëdhënëse dhe njerëz të përgatitur për të udhëhequr Shqipërinë pasi [...]
Reagimi i ambasadës së SHBA për Bardhin erdhi pas kërkesës të Escobar

Reagimi i ambasadës së SHBA për Bardhin erdhi pas kërkesës të Escobar

Gazetari Lavdrim Lita tha në një intervistë për Euronews Albania se reagimi i ambasadës së SHBA ndaj deklaratës së Gazment Bardhit erdhi pas komunikim [...]
Ky është Paloku heroi i vërtetë i Foltores: Më bëni për të vjellë kur thoni se s’mund të luftoni dot me SHBA se është e fortë! Ne s’kemi pyetur nga Enveri, jo më nga SHBA e Sorosi

Ky është Paloku heroi i vërtetë i Foltores: Më bëni për të vjellë kur thoni se s’mund të luftoni dot me SHBA se është e fortë! Ne s’kemi pyetur nga Enveri, jo më nga SHBA e Sorosi

Nënkryetari i partisë Foltorja apo "pishuari" i Berishës, Edi Paloka, thotë se ata s’kanë pyetur nga Enver Hoxha, jo më nga SHBA e Sorosi. “Dje u r [...]
Ylli Rakipi  ngre “alarmin”: Mos vajti për lesh kjo botë, që Bajrami dhe Rama drejtojnë Këshillin e Sigurimit në OKB?

Ylli Rakipi ngre “alarmin”: Mos vajti për lesh kjo botë, që Bajrami dhe Rama drejtojnë Këshillin e Sigurimit në OKB?

Dje ka qenë një ditë e shënuar për Shqipërinë, pasi drejtoi mbledhjen e Këshillit të Sigurimit në OKB. Kryeministri Edi Rama u bë protagonist, për [...]
1 407 408 409 410 411 1,624 4090 / 16236 POSTS