Category: Debat

1 409 410 411 412 413 1,624 4110 / 16236 POSTS
Shkelin rëndë protokollin! Vendi mbetet pa drejtues: Tre krerët e shtetit ndodhen njëkohësisht jashtë Shqipërisë

Shkelin rëndë protokollin! Vendi mbetet pa drejtues: Tre krerët e shtetit ndodhen njëkohësisht jashtë Shqipërisë

Drejtuesit e lartë të institucioneve të vendit shkelin hapur protokollin e shtetit. Tre krerët e rëndësishëm ndodhen jashtë Shqipërisë, ndërkohë që ve [...]
Dështon takimi Berisha-Bardhi në Kukës: Çetës anti-amerikane i bashkohen vetëm 26 deputetë! “Foltorja” drejt shpartallimit

Dështon takimi Berisha-Bardhi në Kukës: Çetës anti-amerikane i bashkohen vetëm 26 deputetë! “Foltorja” drejt shpartallimit

Aleanca anti-amerikane Berisha-Bardhi duket se ka “hyrë në ujë”, teksa çdo ditë që kalon i ngjan më shumë çitjaneve që vesh kryeministri Edi Rama se s [...]
Deklarata tjetër lajthitëse e filo-grekut Stavri Marko: Dhërmiu, është popullsi greke!

Deklarata tjetër lajthitëse e filo-grekut Stavri Marko: Dhërmiu, është popullsi greke!

Deklaratat e gazetarit filo-grek Stavri Marko kanë shkaktuar debat në emisionin “Opinion”. Ai u shpreh se flamuri i Vorio Epirit është simbol i pavarë [...]
Habit Bledi Mane: Ka dy ditë që është rritur çmimi i drogës, e ble administrata

Habit Bledi Mane: Ka dy ditë që është rritur çmimi i drogës, e ble administrata

Bledi Mane është përplasur ashpër me Sokol Bregun sa i përket çmimit të narkotikëve. Pjesë nga biseda: Sokol Bregu: Ky është aksioni më i bukur [...]
“Greqia nuk lejon çamët të kërkojnë pronat, a nuk është shkelje e të drejtave të njeriut”!  Avokati grek nuk pranoi të përgjigjet: Kam ardhur për Belerin

“Greqia nuk lejon çamët të kërkojnë pronat, a nuk është shkelje e të drejtave të njeriut”! Avokati grek nuk pranoi të përgjigjet: Kam ardhur për Belerin

asambleja e Kryetarëve të Dhomave të Avokatëve të Greqisë ka mbajtur sot një konferencë për mediat për çështjen Beleri, duke listuar një sërë shkeljes [...]
Analiza e REL: A po ia mbyll Kurti dyert emisarit evropian?

Analiza e REL: A po ia mbyll Kurti dyert emisarit evropian?

Zemërimi i kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti, me ndërmjetësuesit evropianë të bisedimeve me Serbinë është “plotësisht i arsyeshëm”, thotë për Radi [...]
Shkrimi mjaltë e helm në port-halen greke Protothema: Shqipëria turistike me qytetin “antik grek” Himarë dhe Butrintin e “Epirit”

Shkrimi mjaltë e helm në port-halen greke Protothema: Shqipëria turistike me qytetin “antik grek” Himarë dhe Butrintin e “Epirit”

Një shkrim në median greke Protothema, dedikuar turizmit në Shqipëri, del të jetë plot helm nacionalist, ku jo vetëm Himara shpallet lehtësisht qytezë [...]
SPAK nuk është prokurori qarku! Standardi i ndjekjes penale që imponon soti nuk ka lidhje me strukturën, një zhgënjim!

SPAK nuk është prokurori qarku! Standardi i ndjekjes penale që imponon soti nuk ka lidhje me strukturën, një zhgënjim!

Ylli Manjani është shprehur dje në një status në llogarinë e tij në “Facebook” se standardi i ndjekjes penale që imponon sot SPAK është më i ulëti. [...]
Edi Rama i përgjigjet Micotaqit me kërcënim dhe sfidë

Edi Rama i përgjigjet Micotaqit me kërcënim dhe sfidë

Edi Rama i është përgjigjur brenda ditës sulmit të homologut të tij grek, Micotaqis për Fredi Belerin. Por ka zgjedhur një mënyrë ndryshe, në formë [...]
Skandalet e ketij shteti nuk kanë të sosur! Ilir Meta me zonjë të parë një fëmijë, kapterr Bajrami me zonjë të parë me një ushtri, sikur të jemi mbretëri

Skandalet e ketij shteti nuk kanë të sosur! Ilir Meta me zonjë të parë një fëmijë, kapterr Bajrami me zonjë të parë me një ushtri, sikur të jemi mbretëri

Bajrami ka marë rrugën për në Amerikë në punimet e Organizatës së Kombeve të Bashkuara në New York. Së bashku me Presidentin kukull kanë shkuar dhe 22 [...]
1 409 410 411 412 413 1,624 4110 / 16236 POSTS