Category: Debat

1 415 416 417 418 419 1,624 4170 / 16236 POSTS
Dokumentet që nxjerrin blof Luçiano Boçin! ALBTEK në sekuestro preventive që në 15 Dhjetor 2021

Dokumentet që nxjerrin blof Luçiano Boçin! ALBTEK në sekuestro preventive që në 15 Dhjetor 2021

Pak javë më parë, dy opozitarët Edmond Spaho dhe Petrit Vasili tentuan të peshkojnë opinionin publik me pretendimin se kishin zbuluar një super skanda [...]
Ç’stil jete ka Shkëlzen Berisha?

Ç’stil jete ka Shkëlzen Berisha?

Në disa media u rilakua këto ditë emri i Shkëlzen Berishës, të birit të një prej figurave më me peshë të postkomunizmit, ende aktiv paçka moshës së sh [...]
Deputeti Syrigos takoi Belerin dhe kërkon lirimin! Ngjela: Politika  greke e trembur do dalin prova që ka financuar blerësin e votave në Himarë!

Deputeti Syrigos takoi Belerin dhe kërkon lirimin! Ngjela: Politika greke e trembur do dalin prova që ka financuar blerësin e votave në Himarë!

“Ç'është ky deputet grek që vjen këtu, takon një shitblerës votash në Himarë, një farë Beleri, Beleri, a thua se ky individ keqbërës, i kapur për shit [...]
Mero Baze: Gazetarë të Berishës, më falni që ju bëra të shqetësoheni për Edi Ramën! Mëhalla e kullës, mos sillni kot njerëz për negociata

Mero Baze: Gazetarë të Berishës, më falni që ju bëra të shqetësoheni për Edi Ramën! Mëhalla e kullës, mos sillni kot njerëz për negociata

Tani më duhet të bëj edhe një autokritikë tjetër të thelluar për kolegët gazetarë, mbështetës të Berishës dhe opozitarë të tjerë të trembur që përgjoj [...]
Juristi Romeo Kara nxjerr faktet tronditëse: Ditë “përvëluese” për Berishën! Plani i fundit i “non gratës” për t’i shpëtuar prangave: Po krijon një ushtri për të djegur Shqipërinë

Juristi Romeo Kara nxjerr faktet tronditëse: Ditë “përvëluese” për Berishën! Plani i fundit i “non gratës” për t’i shpëtuar prangave: Po krijon një ushtri për të djegur Shqipërinë

uristi Romeo Kara ka komentuar zhvillimet e fundit në politikën shqiptare. Në një prononcim për gazetën "SOT", avokati ka paralajmëruar një fund trag [...]
Komenti i Edi Ramës për ‘Malin e Tiranës’: “Kulla e rradhës dhe mullari i baltës”

Komenti i Edi Ramës për ‘Malin e Tiranës’: “Kulla e rradhës dhe mullari i baltës”

Nga Edi Rama Gati një vit më parë u organizua një konkurs ndërkombëtar, ku një juri ndërkombëtare që në shumicë kishte arkitektë dhe ekspertë të mi [...]
Zotit  Rama zyrtarët nuk janë “kavie” për eksperiment nga një bandë e shpartalluar “Ish drejtësi” sot me emër të ri

Zotit Rama zyrtarët nuk janë “kavie” për eksperiment nga një bandë e shpartalluar “Ish drejtësi” sot me emër të ri

Në shtatë vjet që kanë përkuar edhe me kryerjen e Reformës në Drejtësi, duket se dhe reforma nuk ka dhënë asnjë efekt në përmirësimin e zbatimin të li [...]
Fundi i papërballueshëm për Berishën! Kulla e Zenit në mes të Tiranës do ta fundosi! Ja emri i politikanit që i ka premtuar disa apartamente: DASH do ta përdorë si provë për korrupsionin e tij

Fundi i papërballueshëm për Berishën! Kulla e Zenit në mes të Tiranës do ta fundosi! Ja emri i politikanit që i ka premtuar disa apartamente: DASH do ta përdorë si provë për korrupsionin e tij

Aktivistja shqiptaro-amerikane, Evi Kokalari u është rikthyer akuzave të saj ndaj ish-kryeministrit Sali Berisha dhe bashkëpunëtorëve të këtij të fund [...]
Shkëlzen Berisha banon në shtëpinë e Ilir Shtufit, pronarit të kullës ‘Mali i Tiranës’

Shkëlzen Berisha banon në shtëpinë e Ilir Shtufit, pronarit të kullës ‘Mali i Tiranës’

Nga Mero Baze Janë tre vila ngjitur në Rolling Hills, lagjia e të pasurve të Tiranës. Vila 99 është e Agim Zeqos, që njihet me nofkën “Gimja i Red [...]
Thellohen skandalet për “non gratën! Lulzi Basha padit në SPAK pallatin e Zenit: Ja si Sali Berisha shiti opozitën për një leje ndërtimi”

Thellohen skandalet për “non gratën! Lulzi Basha padit në SPAK pallatin e Zenit: Ja si Sali Berisha shiti opozitën për një leje ndërtimi”

Ndërtimi i një kulle prapa Teatrit të Operas dhe Baletit ka nxjerrë zbuluar ish-kryeministrin Sali Berisha, personazh i listës së zezë të SHBA, që bën [...]
1 415 416 417 418 419 1,624 4170 / 16236 POSTS