Category: Debat
Mero Baze zbardh skandalin: Afera e kullës përfshin grupin Klan si sekserët e Ramës dhe Berishës
Botuesi i gazetës Tema në një analizë radiografi i ka bërë zbërthimin e plotë sistemit të sekserëve rreth Ramës dhe Berishës të cilët janë përfituesi [...]
“Keqardhje” për akademikun Artan Fuga, ka rrëshkitur: Ina Zhupa do të jetë Meloni e Shqipërisë, hapini rrugë!
Artan Fuga duket se është dashuruar me Ina Zhupën.
Ai shkruan sot se ajo do të jetë Meloni e Shqipërisë.
“Shiheni mire kete njeri, deputeten Ina [...]
Kulla e Tiranës që trazoi familjen Berisha
Nisja e punimeve për ngritjen e një kulle gjigande në qendër të Tiranës kapi ne befasi jo vetëm qytetarët e kryeqytetit, por mbi të gjitha politikën e [...]
Benet Beci sfidon Pjerin Ndreun!
Nuk ka vonuar dhe Benet Beci i është kundërpërgjigjur sfidës së kryebashkiakut lezhjan, Pjerin Ndreu me gojën e kryeministrit.
“Spanjë e vogël, Lez [...]
Kreshnik Spahiu ironizon “opzitarizmin” antikullë : A do i’u japi tre PD-ve tre leje ndërtimi te SHQUP Rama para zgjedhjeve të 2025-sës-?! Ja marrëveshja që duhet të bëjë opozita
Kreshnik Spahiu ka reaguar për ndërtimin e kullës në qendër të Tiranës.
Me nota ironie, Spahiu thekson edhe më shumë marrëveshjen Rama-Berisha. Jur [...]
Humor nga një PD: Një këshilltare e PD-së në “azil” ultimatum SPAK-ut: Të hetohet burimi i të ardhurave të kullës mbrapa Operës
Një nga partitë demokratike pikërisht ajo e përzëna nga shtëpia pra partia në azile Lul Bashës ka përgatitur një kallëzim penal për kullën që pritet t [...]

Tritan Shehu i kundërpërgjigjet Roland Bejkos: O hundë derr më bëre të qesh me kënaqësi
Deputeti i Rithemelimit Tritan Shehu përmes një postimi në rrjetet sociale i është përgjigjur Roland Bejkos, duke u shprehur për ish-kandidatin e PD-s [...]
Alibia e dobët e Berishës, si ‘pronari faktik’ i kullës në qendër
Sali Berisha krijoi një alibi të dobët në lidhje me akuzat publike që janë bërë fillimisht prej Lulzim Bashës dhe PD-së zyrtare dhe më pas nga mediat, [...]
Hera e parë që portali i familjes Berisha flet “drejtë”: O njerëz histerikë, sheshi ku po ndërtohet kulla është pronë private! Shteti s’ka lekë ta shpronësojë si lulishte
Portali i familjes Berisha, jo vetëm që s’ka denoncuar këto ditë “betonizimin e kryeqytetit”, por ka mbrojtur publikisht projektin e ndërtimit të kull [...]
Dy fjalë shokut Tritan, servilit që leh si qen ndaj kujtdo që është armik i Saliut
Nga Roland Bejko
Pavarësisht keqpërdorimit të llahtarshëm që i ka bërë Saliu, Tritan Shehut, unë për të kam pasur respekt si mjek. Si politikan, nu [...]