Category: Debat
lir Meta Metaj: Rama po pi gjakun e fëmijëve shqiptarë, bashkohuni sot me mua kundër tij
Ilir Meta ka akuzuar kryeministrin Rama se “po u pi gjakun fëmijëve shqiptarë”, duke gjetur gjithmonë “fatkeqësi”, sipas tij, për të justifikuar gjend [...]

Shefi organizativ i Faltores, çuni i gazetarit të “Zërit të Popullit”, Bahri Falliu: Na ka përndjekur komunizmi, Rama ka qenë sigurims
Klevis Balliu, shefi i organizimit në Partinë Demokratike, thotë se do të votonte kundër ligjit për hapjen e dosjeve.
Këtë qëndrim kundër e argumen [...]

Perla e së shtunës, Bilushi i Metës kërcënon Ramën: Jam pilot, do të shemb Qeverinë bashkë me aviatorët e Kuçovës
Blushi i Metës, të cilin tashmë ai e ka caktuar sekretar partie, nga qyteti i Kuçovës ka akuzuar qeverinë Rama se prej vitesh e ka zhvatur këtë qytet [...]
Ky antikomunisti Tomor Alizoti, ku u fsheh të enjten?
Tomor Alizoti, është nga të paktët deputetë të PD-së, që vjen nga një familje e persekutuar nga komunizmi.
Për këtë arsye, mendohej se ai do të ish [...]
Ndërsa lehja vazhdon nga Sal-Bini me shokë procesi i Berlinit i hedh një kockë Kosovës… pa vizë në Ballkanin Perëndimore
Ministrat e Jashtëm të Ballkanit Perëndimor, të mbledhur si pjesë e Procesit të Berlinit, miratuan sot 3 marrëveshje të rëndësishme rajonale: për liri [...]
Rama shigjeton Kovaçin: Për llogari të çorbës së rublave krijojnë idenë se po bëhet nami i zi
Kryeministri Edi Rama, ka zhvilluar një takim këtë premte me qytetarë në Elbasan. Gjatë fjalës së tij Rama u ndal tek kriza energjetike, lufta në Ukra [...]
Tritan Shehu ka qenë spiun, udhëhoqi rininë komuniste në prishjen e kishave dhe xhamive
Gazetari Nebil Çika thotë se miratimi i ligjit të dosjeve është arritja më e madhe në 30 vjet lidhur me këtë çështje, por ka ende për të bërë.
Në n [...]
Rama për inceneratorin e Elbasanit: Është një impiant ultra modern, ndër punët më të mira që janë bërë!
Kryeministri Edi Rama duke folur nga Elbasani e ka cilësuar inceneratorin e Elbasanit si një nga veprat më të mira që është bërë.
Ndryshe nga akuza [...]
Balluku debat me Berishën: Ne flasim për energji, jo për orgji e fantazitë tuaja seksuale
Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku, iu është përgjigjur deklaratave të ish-kryeministrit Sali Berisha, i cili i tha se “Skavic [...]
Koha juaj ka marrë fund”! Paralajmërimi i fortë Yuri Kim: I mbushët xhepat tuaj të miqve, të fëmijëve. Ndaluni!
Dhe 30 vjetori i Gjykatës Kushtetuese u shfrytëzua për të folur edhe njëherë për të pandëshkueshmit në Shqipëri.
“Siç e themi shpesh, reforma në [...]