Category: Debat

1 481 482 483 484 485 1,624 4830 / 16239 POSTS
Shifrat e plota: Rama ka shpenzuar dy herë më pak se Berisha dhe pse ka udhëtuar më shumë!

Shifrat e plota: Rama ka shpenzuar dy herë më pak se Berisha dhe pse ka udhëtuar më shumë!

Sali Berisha, kur ka qenë kryeministër i vendit ka shpenzuar dy herë më shumë se Edi Rama në vit, ndërkohë që ka pasur më pak se gjysmën e intensitete [...]
Aleanca me Berishë “sfid” ndaj SHBA-së: Amerikanët ndërpresin komunikimin me Ilir Meta Metajn

Aleanca me Berishë “sfid” ndaj SHBA-së: Amerikanët ndërpresin komunikimin me Ilir Meta Metajn

Sali Berisha dhe Ilir Metaj kanë firmosur dje marrëveshjen elektorale për zgjedhjet vendore të 14 Majit. Por kjo marrëveshje nuk është pritur aspak [...]
A do ketë rritje të çmimit të energjisë elektrike?! Balluku zbardh gjithçka

A do ketë rritje të çmimit të energjisë elektrike?! Balluku zbardh gjithçka

Zv.kryeministrja, Belinda Balluku, ka reaguar pas vendimit të ERE për të fashën e re të energjisë për muajin nëntor dhjetor. Ç'po ndodh? Tensionet [...]
Avokatja e “non-gratës” Mandija, nuk mund të bëjë “auditin” e Bashës në favor të Trekëndëshit të Bermudës!

Avokatja e “non-gratës” Mandija, nuk mund të bëjë “auditin” e Bashës në favor të Trekëndëshit të Bermudës!

Qëllimi i auditit nga Foltorja të parave ruse për Bashën është për të zhvendosur vëmendjen e opinionit publik nga afera e “Klubit Partizani”. Mode [...]
I kujtojnë sulmet ndaj njëri tjetrit: Sa e moralshme është marrëveshja e 14 majit? Berisha mburret me Tiranën shurrtore që i la Ramës! Meta sulm Bashës për 17 majin

I kujtojnë sulmet ndaj njëri tjetrit: Sa e moralshme është marrëveshja e 14 majit? Berisha mburret me Tiranën shurrtore që i la Ramës! Meta sulm Bashës për 17 majin

Me firmosjen e marrëveshjes së 14 majit, Sali Berisha dhe Ilir Meta duket se kanë hedhur pas krahëve sulmet në adresë të njëri tjetrit, për humbjen në [...]
Bashkë me Metën në zgjedhjet vendore, Berisha: Marrëveshje historike! Fitore e sigurt e opozitës…”të tretin dhe të tetin”

Bashkë me Metën në zgjedhjet vendore, Berisha: Marrëveshje historike! Fitore e sigurt e opozitës…”të tretin dhe të tetin”

Sali Berisha e ka quajtur marrëveshje historike, paktin e nënshkruar pak më parë me kreun e Partisë së Lirisë Ilir Meta, që dy liderët të bashkojnë fo [...]
Kandidati i parë Këlliçi  i Foltores, do “shpëtoi” Tiranën: Jam i kundërti i modelit të Veliajt rrëzoi edhe Ramën…model si ish Luli i Saliut

Kandidati i parë Këlliçi i Foltores, do “shpëtoi” Tiranën: Jam i kundërti i modelit të Veliajt rrëzoi edhe Ramën…model si ish Luli i Saliut

Belind Këlliçi prezanton kandidaturën për primare në Partinë Demokratike duke thënë se do të jetë i kundërti i modelit të Erion Veliajt, për të cilin [...]
Dosjet e bujshme dhe presioni politik:  Pse prokurorët kanë frikë të marrin frenat e SPAK?!

Dosjet e bujshme dhe presioni politik: Pse prokurorët kanë frikë të marrin frenat e SPAK?!

Prokurorëve ju dhanë rroga nga 3 mijë euro në muaj, si dhe ju garantohet siguri nga Garda. Po ashtu telefonat e tyre përgjohen. Të gjitha këto për të [...]
“Një fëmijë pa fëmijëri”! Rrëfimi drithërues për Lear Kurtin: Mos e paç kurrë fatin e jetimit shqiptar!

“Një fëmijë pa fëmijëri”! Rrëfimi drithërues për Lear Kurtin: Mos e paç kurrë fatin e jetimit shqiptar!

Drejtori i Përgjithshëm i Institutit Kombëtar të Jetimëve Shqiptare, Ilir Çumani ka sjellë në vëmendje vdekjen e tij. Në një analizë të gjatë, Çuma [...]
Presidentja e KE: Do japim 80 milionë euro për familjet dhe bizneset! Pas janarit, 500 milionë për investime në HECE

Presidentja e KE: Do japim 80 milionë euro për familjet dhe bizneset! Pas janarit, 500 milionë për investime në HECE

Ursula von der Leyen, ka premtuar sot nga Tirana se Bashkimi Europian do të japë 80 milionë euro grante për ndihmuar familjet në nevojë dhe bizneset e [...]
1 481 482 483 484 485 1,624 4830 / 16239 POSTS