Category: Debat
Dështimi i marrëveshjes dhe 3 nëntori hapin rrugën e shkëmbimit të “unazave” midis Likes dhe Saliut: Çifti bashkëjetesë në Shtëpinë e Lirisë
Partia Demokratike është aktualisht në luftë me flakët e ferrit, ku “dragoi” që po lëshon flakët është njeriu që e udhëhoqi për rreth 25 vite, i cil [...]

Dosja e CEZ shkon në SPAK! Reagon me shpejtësi Berisha për “të mirat” që i ka bërë vendit me çekët
Sali Berisha është pyetur mbrëmjen e sotme për një ndër dosjet më të bujshme të korrupsionit të hetuar nga drejtësia shqiptare, e cila aktualisht ësht [...]
Kërcënon Sali Berisha: Kush guxon të më marrë PD-në, s’i ka bërë mirë hesapet
Sali Berisha i është përgjigjur grupit të Alibeajt, i cili sot njoftoi se negociatat për bashkimin e PD kanë dështuar. Në një prononcim për mediat, ng [...]
Belind Këlliçi: Gerti është djalë i mirë, por unë kam bërë burg për Tiranën! E meritoj të fitoj
Deputeti i Partisë Demokratike, Belind Këlliçi beson se ka një ofertë më të mirë se Gerti Bogdani, në garën e primareve brenda selisë blu, proces i ci [...]

Jorida Tabaku del kundër bashkëpunimit me Metën: Berisha po përsërit të njëjtat gabime!
“Përsëritje e të njëjtave gabime”, kështu e ka konsideruar deputetja e PD-së, Jorida Tabaku, marrëveshjen e firmosur mes Sali Berishës dhe Ilir Metës, [...]
“Secili në PD është një Sali i vogël”! Frrok Çupi: Meta e Berisha figura të djegura
Analisti Frrok Çupi ndërsa ishte i ftuar ditën e sotme në “Zona Zero”, me gazetarin Thimi Samarxhiu, u shpreh se dështimi i negociatave mes dy grupev [...]
“Berisha bën si engjëll”, Frrok Çupi lëshon deklaratën e fortë: Ju tregoj se çfarë fshihet pas primareve
Analisti Frrok Çupi foli për zhvillimet e fundit në opozitë në prag të zgjedhjeve vendore.
I pyetur nëse ka besim në primaret që po zhvillohen tani [...]
Si do mundim Edi Ramën?! Kryehajduti dhe grabitësi i zgjedhjeve Berisha zbardh skenarin! Shikon ëndrra me sy hapur: Ramën do e këpusi në mes… me Këlliçin me shokë
Sali Berisha thotë se do të përdoret çdo mënyrë që shqiptarëve t’u ofrohet garanci që të votojnë të lirë.
Në emisionin “Now” në Euronews Albania, [...]
Mul Noku rreh gjoksin: Edi Rama duhet ta ketë të qartë me kë ka të bëjë! Në fakt, Rama e di mirë kë ka përballë ndaj s’pyet askënd
“Edi Rama duhet ta ketë të qartë me kë ka të bëjë”.
Kështu shprehet numri dy i PD-së së Sali Berishës, Flamur Noka.
“Përgatitje për primare dh [...]
Fluturimet e Ramës si avantazh politik, jo si skandal
Gjatë kohës që qeveriste Berisha, gazetari Lorenc Vangjeli do bënte një shkrim investigues ndaj ministrit të Mbrojtjes atë kohë, Fatmir Mediu, me titu [...]