Category: Debat

1 478 479 480 481 482 1,624 4800 / 16239 POSTS
A ka oligarkë Tirana? Konkurentët e çetës anti-Velija nga  primaret e Foltores kthehen në memecë

A ka oligarkë Tirana? Konkurentët e çetës anti-Velija nga primaret e Foltores kthehen në memecë

Primaret e Partisë Demokratike për Tiranën do të zhvillohen mes katër kandidatëve, konkretisht Ilir Alimehmetit, Belind Këlliçit, Adriana Kalajës dhe [...]
Pas Kujtim Gjuzit, PD sjell një tjetër “mundëse” të fortë për të rrëzuar Veliajn: Të gjithë ju e keni shijuar “Kafen e Rremës”, të babait tim

Pas Kujtim Gjuzit, PD sjell një tjetër “mundëse” të fortë për të rrëzuar Veliajn: Të gjithë ju e keni shijuar “Kafen e Rremës”, të babait tim

Avokatja Adriana Kalaja është kandidatja e pestë që do të futet në primaret e Partisë Demokratike për Bashkinë e Tiranës. Ajo ka zyrtarizuar kandid [...]
Incident në takimin në Tropojë, qytetari, Rama ik! I kthehet kryeministri: Je në ndikimin e lëndëve helmuese luftarake. Merreni përcilleni!

Incident në takimin në Tropojë, qytetari, Rama ik! I kthehet kryeministri: Je në ndikimin e lëndëve helmuese luftarake. Merreni përcilleni!

Kryeministri Edi Rama, gjatë takimit të tij me qytetarë në Tropojë, foli për krizën energjetike. Por gjatë fjalës së tij pati ndërhyrje nga salla, ku [...]
I përfshirë në aferën e inceneratorëve? Gert Bogdani flet për foton me Mirel Mërtirin në Zimbabve: Nuk kam lidhje me asnjë cent

I përfshirë në aferën e inceneratorëve? Gert Bogdani flet për foton me Mirel Mërtirin në Zimbabve: Nuk kam lidhje me asnjë cent

Kandidat për primaret e Tiranës, Gert Bogdani është pyetur në studion e “Opinion” lidhur me foton e tij në Zimbabve me një nga pronarët e inceneratorë [...]
Militantë të PD do të futen brenda në Kryeministri”?! Rama flet për protestën e 12 nëntorit: Janë..

Militantë të PD do të futen brenda në Kryeministri”?! Rama flet për protestën e 12 nëntorit: Janë..

Kryeministri Edi Rama u pyet për protestën e opozitës të paralajmëruar më 12 nëntor, ku opozitarët kanë deklaruar se atë ditë do të futen në kryeminis [...]
“Politika po kërcënon dhe shantazhon”! Humor për të qarë nga sindikata e pedagogëve të Foltores: Futemi në grevë urie nëse marrim garanci për jetën

“Politika po kërcënon dhe shantazhon”! Humor për të qarë nga sindikata e pedagogëve të Foltores: Futemi në grevë urie nëse marrim garanci për jetën

Sindikata e pedagogëve është në pritje të nisjes së grevës së urisë, për plotësimin e kërkesave të tyre për rritjen e pagës dhe cilësisë së arsimit. [...]
Doris Pack: SHBA s’ka asnjë fakt ndaj Berishës, jam informuar nga mikja ime Albana Vokshi

Doris Pack: SHBA s’ka asnjë fakt ndaj Berishës, jam informuar nga mikja ime Albana Vokshi

Doris Pack thotë se vendimi i DASH-it për shpalljen ‘non grata’ të kryedemokratit, Sali Berisha, është vendim politik dhe jo juridik. Në një interv [...]
Dështimet tuaja nuk janë përgjegjësia jonë! Princ Leka i përgjigjet “dhëmbë për dhëmbë” komentit racist të deputetit britanik

Dështimet tuaja nuk janë përgjegjësia jonë! Princ Leka i përgjigjet “dhëmbë për dhëmbë” komentit racist të deputetit britanik

Në muajin gusht të këtij viti është raportuar se për vitin 2022 në Britaninë e Madhe kanë mbërritur në mënyrë ilegale mbi 12.000 shqiptarë. Deputet [...]
Nikoll Lesi: Opozita, lesh arapi në Tiranë! Erion Veliaj të shkojë për pushime gjatë fushatës

Nikoll Lesi: Opozita, lesh arapi në Tiranë! Erion Veliaj të shkojë për pushime gjatë fushatës

Nikoll Lesi, në një editorial në gazetën e tij “Koha Jonë”, shkruan se Erion Veliaj e ka të sigurtë fitoren në Tiranë, pasi opozita po gabon me strate [...]
Kapitullon Sali Berisha, PD zyrtare i mbyll portën dhe e lë pa vulë e sigël, kryefoltoristi nis kërcënimet me jetë dhe paralajmëron Bashën se nuk do i ndahet deri në vdekje

Kapitullon Sali Berisha, PD zyrtare i mbyll portën dhe e lë pa vulë e sigël, kryefoltoristi nis kërcënimet me jetë dhe paralajmëron Bashën se nuk do i ndahet deri në vdekje

Injorimi, refuzimi dhe vendosmëria stoike që grupi i drejtuar nga deputeti i Partisë Demorkatike, Enkelejd Alibeaj i bëri “Foltores” së udhëhequr nga [...]
1 478 479 480 481 482 1,624 4800 / 16239 POSTS