Category: Debat

1 476 477 478 479 480 1,624 4780 / 16239 POSTS
Në shërbim të Ilir Metës! Pas 11 muajsh Arben Kraja mbyll hetimet për inceneratorin e Elbasanit, 2 ditë para protestës së opozitës

Në shërbim të Ilir Metës! Pas 11 muajsh Arben Kraja mbyll hetimet për inceneratorin e Elbasanit, 2 ditë para protestës së opozitës

Ditën e sotme, deputetja e Partisë së Lirisë, Monika Kryemadhi doli në një konferencë për mediat ku përsëriti të njëjtat akuza për inceneratorin e Tir [...]
Projekti për portin e Durrësit, Rama i përgjigjet sërish Berishës: Një non-grata, një llumë që çdo ditë ndot me “prodhimin” e tij veshët, shtëpitë dhe jetën e shqiptarëve

Projekti për portin e Durrësit, Rama i përgjigjet sërish Berishës: Një non-grata, një llumë që çdo ditë ndot me “prodhimin” e tij veshët, shtëpitë dhe jetën e shqiptarëve

Pas mbledhjes së Kryesisë së PS-së, Edi Rama ka dalë në një deklaratë për mediat. “Pavarësisht miqësisë që ka dalluar me ardhjen e tyre në kohën e [...]
Ish-deputeti shpërthen ndaj opozitës: Rama këto maskarenj i gudulisi me çdo fjalë që meritojnë! Të isha unë do i shaja më keq

Ish-deputeti shpërthen ndaj opozitës: Rama këto maskarenj i gudulisi me çdo fjalë që meritojnë! Të isha unë do i shaja më keq

Ish-deputeti Halit Valteri u shpreh se sot në Kuvend pati disa persona që flisnin nga vendi sepse nuk dinë të bëjnë asgjë tjetër veçse të ngacmojnë at [...]
“Po flamuri i NATO ça do këtu?” – Ironia e Ramës: Gjinushit i vë faj se na la Saliun

“Po flamuri i NATO ça do këtu?” – Ironia e Ramës: Gjinushit i vë faj se na la Saliun

Kryeministri Edi Rama ishte i pranishëm këtë të enjte në 50-vjetorin e Kongresit të Drejtshkrimit, nga ku ka ironizuar në fjalën e tij praninë në këtë [...]
Rama itallet me Meta Metajn: Kryetari i PL-së… i Partisë së Lekut, ka njohuri për fshehjen e emrave dhe lekëve

Rama itallet me Meta Metajn: Kryetari i PL-së… i Partisë së Lekut, ka njohuri për fshehjen e emrave dhe lekëve

Kryeministri Edi Rama ka reaguar pas akuzave të Ilir Metës, për Portin e Durrësit. “S’di pse kam ndjesinë që ky shefi i PL (Partisë së Lekut) ka aq [...]
Të pangopur protestojnë për rritje rrogash! Studenti nxjerr blof pedagogët: Kërkojnë deri në 700 euro për një provim

Të pangopur protestojnë për rritje rrogash! Studenti nxjerr blof pedagogët: Kërkojnë deri në 700 euro për një provim

Studenti Aurel Kujtimi është shprehur se pedagogët marrin nga 200 deri në 500 euro për një provim. Në një intervistë për “Good Morning Albanians” n [...]
Ambasadori i Britanisë: I zhgënjyer nga lajmet e mediave britanike, Shqipëria vend i bukur dhe mikpritës, i ftoj anglezët ta vizitojnë

Ambasadori i Britanisë: I zhgënjyer nga lajmet e mediave britanike, Shqipëria vend i bukur dhe mikpritës, i ftoj anglezët ta vizitojnë

Në kuadër të 100-vjetorit të marrëdhënieve diplomatike mes Shqipërisë dhe Britanisë që kujtohen sot përmes një konferencë ndërkombëtare Akademia e Stu [...]
“Për ty vras Edi Ramën”! Frrok Çupi zbardh prapaskenat se ç’ndodhi në momentin që Grida Duma dha dorëheqjen: Ulet burri nën stol e nën gju dhe derdh lot. Ndodh për herë të parë në kombin tonë europian

“Për ty vras Edi Ramën”! Frrok Çupi zbardh prapaskenat se ç’ndodhi në momentin që Grida Duma dha dorëheqjen: Ulet burri nën stol e nën gju dhe derdh lot. Ndodh për herë të parë në kombin tonë europian

Frrok Çupi, me anë të një analize ka kometuar largimet e ditës së djeshme të dy deputetëve të Partisë Demokratike, Alfred Rushaj dhe Grida Duma. Pë [...]
I’u “shpalli luftë” shqiptarëve?! Ministrja e “urryer” britanike, vizitë urgjente në Shqipëri pas përplasjeve me Ramën

I’u “shpalli luftë” shqiptarëve?! Ministrja e “urryer” britanike, vizitë urgjente në Shqipëri pas përplasjeve me Ramën

Sekretarja e Brendshme e Britanisë së Madhe, Suella Braverman do të vizitojë Shqipërinë këtë javë. Lajmi është bërë me dije nga gazetari Paul Keynon g [...]
Berisha tërbohet me ambasadorin britanik, pse mbrojti shqiptarët: Të hetohet, se paguhet nga Veliaj dhe më shpalli “non grata” kot

Berisha tërbohet me ambasadorin britanik, pse mbrojti shqiptarët: Të hetohet, se paguhet nga Veliaj dhe më shpalli “non grata” kot

Ambasadori britanik në Tiranë, Alastair King-Smith, ka mbrojtur shqiptarët pas sulmeve të ditëve të fundit në mediat britanike. “Më duhet të them s [...]
1 476 477 478 479 480 1,624 4780 / 16239 POSTS