Category: Debat
“Nga dosjet, te blloqet e çizmet”! Populli i’ua ka bërë gjyqin drejtësia fle gjumë
Nga salla e Kuvendit, ,imistrja theksoi mes ironisë se ndoshta janë në rend të ditës kur vrasësi ngrihet dhe të quan kriminel.
“Nuk e kuptoj se në [...]
Plaku telendar i bulevardit
Mendja ia thotë dhe qëllimi ia do, të bëjë katrahurë publike e të djeg shtetin për të marrë pushtetin, por tashmë i ka mbetur vetëm bulevardi, të cili [...]

E vërteta e “ringjalljes” së Adriatik Llallës: Është në azil apo ‘peng’ i Ilir Metës
Çfarë fshihet pas lajmit të pakonfirmuar të mediave shqiptare dhe pas irritimit të politikës së vjetër, lidhur me situatën e ish kryeprokurorit Adriat [...]

Tërmetet/ Inxhinieri zbulon se cilat ndërtesat janë më të sigurta: Ja si mund të verifikoni nëse godina është e fortë
Është krijuar përshtypja se pallatet e bëra gjatë kohës së Enver Hoxhës, siç shumë kush i njeh, janë më të sigurta në rast të një tërmeti, por inxhini [...]
Dosja ‘McGonigal’/ Avokati zbulon detaje të reja: Fakti që rrëzon akuzën e lobimit korruptiv
Këto janë gjithçka përmendet në raport me Shqipërinë dhe zyrtarët shqiptarë.
Më tej, sqarohet se më 27 prill 2018, McGonigal u takua me personin C, [...]
“Janë idiotë apo bëjnë vetë?”
Rama mund të vihet në diskutim për shumëçka, sigurisht dhe për cilësinë qeverisëse, pos korrupsionit apo moralit politik, por as që diskutohet potenca [...]
Ish-deputeti i PD: Flamur Noka e ka takuar Agron Nezën poshtë shtëpisë së Berishës
Ish-deputeti i Partisë Demokratike, Azgan Haklaj, deklaroi në Euronews se Sali Berisha po përpiqet që ta shfrytëzojë skandalin McGonigal për interesat [...]
Agron Neza i ndërhyn ‘live’ Berishës në emision: Fatkeqësi që u fute në politikë! Nëse Rama do më kishte dhënë para do të isha në burg
Sali Berisha ka komentuar mbëmjen e djeshme deklaratën e tij në Kuvend se disponon video erotike të ish-zyrtarit të FBI-së Charles McGonigal me zyrtar [...]
Të gjitha lajthithjet e Sali Berishës: Nga videot erotike, përgjimet e Obamës deri tek Yuri Kim dhe Edi Rama u angazhuan në shkatërrimin e opozitës
Kryetari i Partisë Demokratike Sali Berisha, gjatë diskutimit si i ftuar në emisionin “Top Story”, deklaroi se është përgjuar gjatë periudhës që ka qe [...]
Deputetja e PD kërkon ashpërsimin e dënimit për personat që kërcënojnë apo dhunojnë gazetarët
Deputetja demokrate Ina Zhupa, përmes një propozimi të dorëzuar sot në Kuvend, kërkon ashpërsim të dënimit ndaj personave që kërcënojnë apo dhunojnë g [...]