Category: Debat
Ish-zyrtari i PPSH: Sali Berisha ka bashkëpunuar deri vonë me Ramiz Alinë, shumica e dosjeve të ish-Sigurimit ndodhen jashtë vendit
Ish-shefi i Sektorit të Edukimit në Komitetin Qendror të Partisë së Punës së Shqipërisë, Muharrem Xhafa ka komentuar situatën politike në vend, ndërsa [...]
Çudira shqiptarësh! Pallati i pa kolauduar, firma mashtron 120 familje! Banorët protestë në vendin e gabuar! Te Bashkia e Tiranës për të zgjidhur sherrin mes ndërtuesit dhe investitorit
Konflikti i pazgjidhur prej vitesh mes dy pronarëve, Albert Allmuca i kompanisë “Star Construksion” dhe Sino Llanaj ka lënë në qiell të hapur banorët [...]
Berisha: Jam këtu dhe kërkoj largimin përfundimtar të Edi Ramës! Krijoi biznes personal me inceneratorët, 137 udhëtime me charter
Dorëheqjen dhe largimin përfundimtar të Edi Ramës kërkoi Sali Berisha sot nga Selia e PD duke e akuzuar se ka ngritur një ‘sipërmarrje personale me in [...]
Nga shantazhi dhe ofiqet për shokun që spiunoi, ja si Ilir Metaj është përpjekur në 3 dekada të mbajë të fshehur periudhën më të errët të jetës së tij “spiunazhin”
Ilir Metaj u përpoq dhe deri më tani ja doli mbanë që të fshihte nga shqiptarët të shkuarën e errët si spiun i sigurimit. Këtë e bëri me të gjitha mje [...]
Rama: Mediet lajme të rreme, dezinformim e nxitje kundër qeverisë! S’kanë faj shpifsit, ka faj kryeministri që s’bën transparencë për çdo shpifje!
Kryeministri Edi Rama reagoi sot në Twitter në lidhje me lajme të rreme të publikuara në ekrane private e kombëtare që sipas tij kanë mision dezinform [...]
Brisida Shehaj, ‘limoni i shtrydhur’ i Ilir Metajt
Komiteti Drejtues i Partisë së Lirisë u mbush plot me emra pak dhe aspak të njohur dhe u lanë jashtë emra që Ilir Metaj i ka pasur në krah për vite me [...]

“ERE nuk vendos fashë, por Qeveria”! Rama: Me të çmendurit merremi ne
Vendimi i ERE-s, për rritjen e çmimit të energjisë, është komentuar edhe nga kryeministri Edi Rama.
Nëse vihet në zbatim aplikimi i fashës, çdo kil [...]
Kryetari i “gërmadhave” të LSI-së! Meta entuziast…si drejtues i partisë-pronë e tij
lir Meta, pasi vendosi të ishte kryetar i Partisë Lirisë, ka falënderuar të rinjtë që Konventën e Parë të Partisë së Lirisë.
Meta pretendon se ësht [...]
A mund të fitohen zgjedhjet duke bashkëpunuar me një spiun?
Kjo është dilema më e madhe e demokratëve, të cilët teksa kanë parë liderin e tyre Sali Berisha duke nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi me Ilirin [...]
Tiranën e shohin si një lopë për ta mjelë”! Më në fund kandidati i vetëshpallur Julian i Zefit mesazh qytetarëve që s’kuptojnë…budallenj
Anëtari i Këshillit Kombëtar të PD-së, Julian Deda, i cili pak ditë më parë u vetëshpall edhe kandidat për Bashkinë e Tiranës, shprehet se kryeqytetit [...]