Category: Debat

1 513 514 515 516 517 1,625 5150 / 16241 POSTS
Ballafaqimi i dy provave që ‘gozhdojnë’ Ilir Metën para SPAK-ut, rrezikojnë edhe Vasili me Kryemadhin

Ballafaqimi i dy provave që ‘gozhdojnë’ Ilir Metën para SPAK-ut, rrezikojnë edhe Vasili me Kryemadhin

Kontrata me kompaninë e lobimit McKeon Group në 2017 dhe raporti financiar i dorëzuar në KQZ nxjerrin zbuluar Ilir Metën, kontratat janë lidhur nga Me [...]
Ilir Meta mpreh çdo ditë shpatën dhe… briskun: Shumë shpejt do më njohin kush jam, se nuk më kanë njohur mirë! I kam duruar mjaft

Ilir Meta mpreh çdo ditë shpatën dhe… briskun: Shumë shpejt do më njohin kush jam, se nuk më kanë njohur mirë! I kam duruar mjaft

Ilir Meta ka paralajmëruar se angazhimi i tij në ditët në vijim do të jetë që mali i shkeljeve të kësaj qeverie të kalojë në godinën e SPAK-ut “Nës [...]
Kur një shkarkim nga puna, bëhet lajm kombëtar

Kur një shkarkim nga puna, bëhet lajm kombëtar

Edvin Shvarc, djali i përkthyesit të njohur Robert Shvarc, është pushuar nga puna e drejtorit të informimit publik dhe marrëdhënieve me jashtë në Pres [...]
Dosja I.M. dhe historia me “miliona euro në shtëpinë e Luan Pobratit”, që ish-deputeti akuzoi Ilir Metën

Dosja I.M. dhe historia me “miliona euro në shtëpinë e Luan Pobratit”, që ish-deputeti akuzoi Ilir Metën

Ish-deputeti Halit Valteri ka reaguar ndaj akuzave të Ilir Metës. Valteri thotë se kishte zgjedhur të mos reagonte, por meqë kreu i Partisë së Lirisë [...]
Ilir Meta skifter, korb, apo…  “cub”? Me mua dhe Berishën nuk bëhet shaka, ne jemi shqiponja o sorra! Gati protestat

Ilir Meta skifter, korb, apo… “cub”? Me mua dhe Berishën nuk bëhet shaka, ne jemi shqiponja o sorra! Gati protestat

Ilir Meta ka përkrahur qëndrimin e Sali Berishës se do të ketë mosbindje civile duke nisur nga shtatori. “Sorrat do provojnë fatin e tyre, me shqi [...]
Metaj apo Meta, kjo është çështja! Ish-presidenti refuzon të sqarojë identitetin dhe zbardh llagapin e ri “Like

Metaj apo Meta, kjo është çështja! Ish-presidenti refuzon të sqarojë identitetin dhe zbardh llagapin e ri “Like

Ilir Meta, ka refuzuar që të tregojë se cili është mbiemri i tij i vërtet. I pyetur nga gazetarët në një prononcim për media lidhur me mbiemrin e tij [...]
Shtator i frikshëm për peshqit e korrupsionit dhe “Liken” me 2 mbiemra

Shtator i frikshëm për peshqit e korrupsionit dhe “Liken” me 2 mbiemra

Pas një vape rraskapitëse dhe pushimesh të trazuara, duket se shtatori po vjen suprizues për elitën politike shqiptare. Kupola qeveritare megjithëse g [...]
Rama u përgjigjet kritikëve për Luiza Gegën: Politik është kthyer në një çmendinë, triumfi i saj si pasqyrë e mexhelisit tonë social-politik

Rama u përgjigjet kritikëve për Luiza Gegën: Politik është kthyer në një çmendinë, triumfi i saj si pasqyrë e mexhelisit tonë social-politik

Kryeministri Edi Rama ka bërë një koment të gjatë, duke iu përgjigjur të gjithë kritikëve për kampionen shqiptare të Europës, Luiza Gega. Qeveria dhe [...]
Me në fund  u zbulua!  Punonte prej 20 vjetësh në Presidencë…”pa diplomë”:  Kjo është arsyeja qesharake e shkarkimit nga detyra të Edvin Shvarcit (DOKUMENTI)

Me në fund u zbulua! Punonte prej 20 vjetësh në Presidencë…”pa diplomë”: Kjo është arsyeja qesharake e shkarkimit nga detyra të Edvin Shvarcit (DOKUMENTI)

Zbulohet shkresa e shkarkimit të Edvin Shvarc nga detyra e tij si drejtori i informimit publik dhe marrëdhënieve me jashtë në Presidencë. Në shkresën [...]
Zëri i Amerikës tenton të mbroi Berishën! Reagon koordinatori i qeverisë amerikane: SHBA përqendrohet tek dukuria, jo tek emrat! Kritikat e disave për “non grata” nuk janë të arsyeshme

Zëri i Amerikës tenton të mbroi Berishën! Reagon koordinatori i qeverisë amerikane: SHBA përqendrohet tek dukuria, jo tek emrat! Kritikat e disave për “non grata” nuk janë të arsyeshme

Koordinatori i qeverisë amerikane për luftën kundër korrupsionit global, Richard Nephew rikonfirmoi angazhimin e administratës së presidentit Joe Bide [...]
1 513 514 515 516 517 1,625 5150 / 16241 POSTS