Category: Debat
Zëri i Amerikës tenton të mbroi Berishën! Reagon koordinatori i qeverisë amerikane: SHBA përqendrohet tek dukuria, jo tek emrat! Kritikat e disave për “non grata” nuk janë të arsyeshme
Koordinatori i qeverisë amerikane për luftën kundër korrupsionit global, Richard Nephew rikonfirmoi angazhimin e administratës së presidentit Joe Bide [...]
Rikthehet sërish “Tony Blair Institute for Global Change” i ish kryeministrit anglez Bler, si këshilltar i Edi Ramës, këtë herë “falas”
Ish-kryeministrëi i Britanisë së Madhe, Tony Blair është angazhuar sërish për t’i ofruar këshillim qeverisë shqiptare përmes institutit të drejtuar p [...]
Fatos Lubonja del me urgjencë nga Italia të mbrojë Metën: Budallenj na dini ne, spiunimi dhe lobingu s’janë krim. Në shtator fillon lufta
Fatos Lubonja ka dalë me urgjëncë për të mbrojtur Ilir Metën nga Italia, pasi SPAK bëri me dije se ka nisur hetimet ndaj ish-presidentit.
Lubonja t [...]
Pyetje për Ilir Metën: Kur e bëre drejtor antikorrupsioni Arben Krajën, a e dije që ishte hetues i komunizmit?
Prokuroria e Elbasanit tha se mënyra se si reaguan dy shtetasit rusë dhe ai ukrainas ndaj ushtarëve shqiptarë dhe më pas përpjekja për t’u arratisur e [...]
Ish deputeti Valter i përgjigjet Metës: Je shah mat shoku Like, jo nga unë, por nga përtej Atlantikut…
Kam ndjekur me shumë vëmendje deklaratat e ish presidentit Like Metaj dhe kisha zgjedhur të mos prononcohem, por meqënese më paska akuzuar për lidhje [...]
Juristi Romeo Kara: Cili jeni ju zoti Meta apo Metaj… i sigurimit?!
Ne certifikate figuron si Metaj, por, ne dekrete ka firmosur fët e fët si Meta.
Pretendon ne menyre te perseritur se, Ilir Meta nuk eshte Ilir Met [...]
Faqja e zezë! I zhyturi në llum Berisha avokat i Metës, kur i duhet avokat për vete, i “turret” Ramës! Edi Rama je i pashpresë dhe i tmerruar, ti dhe shteti yt mafioz do të keni fundin e merituar
Sali Berisha, njeriu i fundit që duhet të flasë në këtë vend, i cili është nën akuzë nga SHBA dhe shumë shpejt do te jet para drejjtësisë, ka reaguar [...]
ViIDEO/ Kërcen prifti nga belaja! SPAK nisi hetimet ndaj tij, Meta me Lidhjen e Spiunëve të Irrituar po “feston” me këngë e valle
Spiuni Meta Metaj ka publikuar një video në rrjetin e tij ‘Instagram’, duke kërcyer me të rinjtë në Jalë.
Meta teksa shihet që ia ka marrë valles, [...]
Meta bëhet “torador”, i sulet Ramës: Or zemërlepur, mos më dil përballë me lepurushë! Unë e kap demin prej brirësh!
Kryetari i Partisë së Lirisë, Ilir Meta, ka vijuar të akuzojë Kreministrin Edi Rama duke e etiketuar si ‘Ramoviç’. Meta u shpreh se ‘përpara kemi një [...]
Meta Metaj me pionerët e Monikës në Jalë: Shikon ëndrra si i fuqishëm: SPAK është një krijesë e Ramoviçit! Do e prishim duke zgjedhur prokurorët nga populli!
Ilir Meta ka folur mbrëmjen e sotme në lidhje me hetimet që SPAK po kryen, ku ka propozuar që përveç referendumit, prokurorët të zgjidhen nga populli [...]