Category: Debat

1 559 560 561 562 563 1,625 5610 / 16247 POSTS
“Lehsi” që vazhdon të flas përçart Fatos Lubonja në mbrojtje…për gjyqin ndaj Salianjit: Moment orgurzi për Reformën në Drejtësi! Pse është fabrikim provash

“Lehsi” që vazhdon të flas përçart Fatos Lubonja në mbrojtje…për gjyqin ndaj Salianjit: Moment orgurzi për Reformën në Drejtësi! Pse është fabrikim provash

Fatos Lubonja në një shkrim për gazetën ‘Panorama’, ndërsa analizonte vendimin e dhënë nga gjykata e Shkallës së Parë për Ervin Salianjin, në 2019 dhe [...]
Luçi Boçi i Foltores bënë denoncim qesharak! Protesta në orën 19, mësuesja e “alarmuar”: Po tentojnë të na mbajnë në punë më 7 korrik

Luçi Boçi i Foltores bënë denoncim qesharak! Protesta në orën 19, mësuesja e “alarmuar”: Po tentojnë të na mbajnë në punë më 7 korrik

Deputeti demokrat Luçiano Boçi ka publikuar mesazhin e një mësuese nga qyteti i Fierit e cila shprehet se po tentojnë t’i mbajnë në punë në datë 7 Kor [...]
Gazetari hollandez: E jashtëzakonshme se si Rama u përgjigj në intervistë pa patur asnjë pyet

Gazetari hollandez: E jashtëzakonshme se si Rama u përgjigj në intervistë pa patur asnjë pyet

Yoeri Albrecht, gazetar hollandez dhe drejtori i qendrës kulturore De Baile në Amsterdam intervistoi mbrëmjen e sotme kryeministrin Edi Rama. Në mb [...]
Vrasja e Xhuvanit/ Non grata Berisha harron se kush është në mbrojtje të vrasësit: Paplekaj qëlloi për vetëmbrojtje unë nuk do e kisha dorëzuar, Bardhi e braktisi

Vrasja e Xhuvanit/ Non grata Berisha harron se kush është në mbrojtje të vrasësit: Paplekaj qëlloi për vetëmbrojtje unë nuk do e kisha dorëzuar, Bardhi e braktisi

Askushi Sali Berisha ka folur lidhur me vrasjen e Pjerin Xhuvanit në Elbasan pak ditë para zgjedhjeve të 25 prillit të vitit 2021. Gjatë një konfer [...]
Vetë ka lënë b*ekët! Frekuentuesi i njohur i kazinove Paloku bixhoz me fatin e protestës: Le ta ndryshojmë fatin tonë me tre shtata 7-7-7

Vetë ka lënë b*ekët! Frekuentuesi i njohur i kazinove Paloku bixhoz me fatin e protestës: Le ta ndryshojmë fatin tonë me tre shtata 7-7-7

Deputeti i Partisë Demokratike, Edi Paloka e ka krahasuar protestën e 7 korrikut të thirrur nga Sali Berisha me numrat e fatit në bixhoz. "Numrat [...]
Po Goni ç’ka? Apo do pretestoi për rritjen e çmimit të vezëve? Deklarata: Do marr pjesë  në protestën e thirrur nga Berisha më 7 Korrik!

Po Goni ç’ka? Apo do pretestoi për rritjen e çmimit të vezëve? Deklarata: Do marr pjesë në protestën e thirrur nga Berisha më 7 Korrik!

Një nga aleatët e PD, kreu i Partisë Agrare Ambientaliste, Agron Duka tha se gjithashtu do i bashkohet protestës së 7 korrikut të thirrur nga Sali Ber [...]
Kreshnik Spahiu nxjerr fakte të rënda: Ja pse Berisha u tall dhe e mashtroi dje diasporën

Kreshnik Spahiu nxjerr fakte të rënda: Ja pse Berisha u tall dhe e mashtroi dje diasporën

Dje Berisha i premtoi diasporës dhe Kosovës që nëse do bëhet për herë të 3 kryeministër do shpërndaj pasaportë shqiptare. Në foto mund të shikoni [...]
Deri tani paskan tallë b**hën! Bashi-Bylyku e pranon: Në 7 korrik nis opozita e vërtetë, do rrëzojmë Edi Ramën?!

Deri tani paskan tallë b**hën! Bashi-Bylyku e pranon: Në 7 korrik nis opozita e vërtetë, do rrëzojmë Edi Ramën?!

Nënkryetari i Foltores Oerd Bylykbashi u bën apel të gjithë qytetarëve të dalin në protestë në 7 korrik për të reaguar së bashku kundër një qeverie, e [...]
“Unë nuk kam folur kurrë çfarë kam parë në familjen e tij”! Çupi: Ja çfarë e bën vrasës Sali Berishën! Ai ka një urrejtje të madhe për jugun

“Unë nuk kam folur kurrë çfarë kam parë në familjen e tij”! Çupi: Ja çfarë e bën vrasës Sali Berishën! Ai ka një urrejtje të madhe për jugun

Gazetari Frrok Çupi ka rrëfyer detaje nga marrëdhënia e tij me Sali Berishën dhe sesi e njeh ai atë nga afër. Sipas Frrok Çupit, ka qenë kompleksi i i [...]
1 559 560 561 562 563 1,625 5610 / 16247 POSTS