Category: Debat

1 561 562 563 564 565 1,625 5630 / 16247 POSTS
“Do vijnë ‘tmerrshëm”: Frrok Çupi plas ‘bombën’ për Berishën e Metën dhe bën paralajmërimin e frikshëm: Këta janë betuar!

“Do vijnë ‘tmerrshëm”: Frrok Çupi plas ‘bombën’ për Berishën e Metën dhe bën paralajmërimin e frikshëm: Këta janë betuar!

Gazetari Frrok Çupi ka dalë me një reagim të folrtë në lidhje me paralajmërimet për shkatërrim dhe përmbysje që po bëjnë Sali Berisha dhe Ilir Meta, i [...]
“Edhe emërin t’ia përmend e bënë pis”! Duan të më vrasin si Musine Kokalarin: “Përfaqësuesja” e Tra*pit e lënë rrugëve nga Berisha: Po linçohem publikisht, por askush nuk reagon!

“Edhe emërin t’ia përmend e bënë pis”! Duan të më vrasin si Musine Kokalarin: “Përfaqësuesja” e Tra*pit e lënë rrugëve nga Berisha: Po linçohem publikisht, por askush nuk reagon!

Evi Kokalari ka reaguar pas komenteve kërcënuese që janë shkruar për të në rrjetet sociale pas shkrimit të një portali. Një nga komentuesit kërkon [...]
Sali Berisha: Kam vetëm 100 mijë euro në bankë dhe një apartament, Rama më ka kontrolluar për 9 vite e s’gjeti gjë

Sali Berisha: Kam vetëm 100 mijë euro në bankë dhe një apartament, Rama më ka kontrolluar për 9 vite e s’gjeti gjë

Sali Berisha është pyetur për pasuritë e tij dhe të familjes së tij gjatë një takimi që ka zhvilluar me anëtarë të shoqërisë civile. Në fjalën e ti [...]
BE-ja ka groposur më në fund ëndrrat e Ballkanit për t’u anëtarësuar në të

BE-ja ka groposur më në fund ëndrrat e Ballkanit për t’u anëtarësuar në të

I minuar nga vite të tëra padituri reciproke, mosrespektim dhe gënjeshtra, procesi i anëtarësimit të Ballkanit në BE më në fund i është dorëzuar polit [...]
Rama: Ne shqiptarët mendojmë se jemi më të vjetrit, grekët mendojnë se majmunët erdhën pas tyre

Rama: Ne shqiptarët mendojmë se jemi më të vjetrit, grekët mendojnë se majmunët erdhën pas tyre

Kryeministri Edi Rama të shtunën mori pjesë bashkë me kancelarin e Austrisë, Karl Nehammer në Forumin Europian Wachau me temën “Ruajtja e së ardhmes s [...]
Albin Kurti rrëfehet për Çim Pekun e Tv Zenit: Ti po e krahason Ramën me serbët, s’ka asnjë plan kundër meje, siç aludoni ju

Albin Kurti rrëfehet për Çim Pekun e Tv Zenit: Ti po e krahason Ramën me serbët, s’ka asnjë plan kundër meje, siç aludoni ju

Albin Kurti ka dhene nje interviste per Çim Peken, qellimi i te cilit gjate gjithe intervistes, ka qene ta nxiste ate te fliste kunder Edi Rames. P [...]
Berisha “thyen embargon”! Pret në zyrë një emigrant nga SHBA dhe merr ftesë nga… Urdhëri Sovran i Maltës

Berisha “thyen embargon”! Pret në zyrë një emigrant nga SHBA dhe merr ftesë nga… Urdhëri Sovran i Maltës

Dy zhvillime të rëndësishme kanë ndodhur 24 orët e fundit, që kanë lidhje me Sali Berishën. Ai ka “thyer embargo” ndërkombëtare, fillimisht duke pr [...]
Alexis Tsipras: Bashkimi Evropian do të vuajë refuzimin e Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut dhe liberalizimin e vizave të Kosovës

Alexis Tsipras: Bashkimi Evropian do të vuajë refuzimin e Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut dhe liberalizimin e vizave të Kosovës

Bashkimi Evropian do të vuajë pasojat e mungesës së unitetit të tij në lidhje me Ballkanin Perëndimor, sipas Alexis Tsipras, ish-kryeministër grek dhe [...]
“Meta përgjegjës për korrupsionin në Shqipëri”! Fatos Klosi: Ja goditja që do të marrë Berisha në 7 korrik dhe 4 dosjet e SPAK që do të tronditin opozitën

“Meta përgjegjës për korrupsionin në Shqipëri”! Fatos Klosi: Ja goditja që do të marrë Berisha në 7 korrik dhe 4 dosjet e SPAK që do të tronditin opozitën

Ish-kreu i Shërbimit Informativ Shtetëror, Fatos Klosi, ka komentuar situatën politike në vend. Në një intervistë për gazetën “SOT”, ai paralajmëroi g [...]
Sherr midis dy gjithollogëve! Hoxha e akuzon, Fevzo trimërohet dhe e sfidon: Ramën as e pyes e s’e kam në hesap

Sherr midis dy gjithollogëve! Hoxha e akuzon, Fevzo trimërohet dhe e sfidon: Ramën as e pyes e s’e kam në hesap

Gazetari Blendi Fevziu pati një reagim ndaj analistit Artan Hoxha gjatë një diskutimi në emisionin “Opinion”, ndërsa komentohej sjellja e vendeve të E [...]
1 561 562 563 564 565 1,625 5630 / 16247 POSTS