Category: Debat

1 828 829 830 831 832 1,627 8300 / 16267 POSTS
Para ardhjes në Shqipëri, afganët strehohen përkohësisht në bazën amerikane në Gjermani

Para ardhjes në Shqipëri, afganët strehohen përkohësisht në bazën amerikane në Gjermani

Afganët e parë që janë larguar nga Kabuli të premten pasdite, në bordin e një Globemaster C17, kanë mbërritur në Gjermani, në bazën ushtarake amerikan [...]
“Nuk bëmë rrugë që të coptoheni!  Dy djem po luftojnë për jetën”: Erion Braçe publikon pamjet e rënda dhe lëshon paralajmërimin e fortë

“Nuk bëmë rrugë që të coptoheni! Dy djem po luftojnë për jetën”: Erion Braçe publikon pamjet e rënda dhe lëshon paralajmërimin e fortë

Zv.kryeministri Erion Braçe ka dalë me një paralajmërim të fortë në rrjetet sociale, nisur nga aksidenti i rëndë që ndodhi dje në rrugën e Çermave, af [...]
Nikoll Lesi: Ilir Meta do e përfundojë mandatin e presidentit si “pulë”

Nikoll Lesi: Ilir Meta do e përfundojë mandatin e presidentit si “pulë”

Nikoll Lesi shkruan se Edi Rama shumë shpejt do t’i dërgojë Ilir Metës emrat e Qeverisë së re. Sipas tij, Meta do t’i dekretojë emrat brenda 24 orë [...]
“Afganët janë si shqiptarët e para 30 viteve”?! Rama: Evropianët e njohin luftën vetëm përmes Netflix-it

“Afganët janë si shqiptarët e para 30 viteve”?! Rama: Evropianët e njohin luftën vetëm përmes Netflix-it

Kryeministri Edi Rama në një intervistë për “The Sunday Times” teksa ka folur për çështjen e afganëve është shprehur se shqiptarët ishin afganët 30 vi [...]
Nikoll Lesi i zhgënjyer nga miku i tij: Ilir Meta i merr të keqen Nanos e Ramës, është më keq edhe se Berisha. Me të s’bashkëpunohet më

Nikoll Lesi i zhgënjyer nga miku i tij: Ilir Meta i merr të keqen Nanos e Ramës, është më keq edhe se Berisha. Me të s’bashkëpunohet më

Nikoll Lesi shkruan se Ilir Meta në parti, është më diktator edhe se Sali Berisha, ndërsa me Edi Ramën e Fatos Nanon as që krahasohet. Sipas tij, m [...]
Frrok Çupi: Meta-Berisha kanë nisur të mbledhin paratë për t’u arratisur si presidenti afgan, lusin që SHBA të shuhet brenda ditës dhe të rikthehen si talebanët

Frrok Çupi: Meta-Berisha kanë nisur të mbledhin paratë për t’u arratisur si presidenti afgan, lusin që SHBA të shuhet brenda ditës dhe të rikthehen si talebanët

Gazetari dhe analisti Frrok Çupi, ka zbërthyer heshtjen e presidentit Meta dhe qëndrimet e ish-kryeministrit Sali Berisha për situatën në Afganistan. [...]
Murrizi ironizon: Kur i’u marrin në telefon nga SHBA ose BE-ja, i thoni qe t’i bëjnë ndonjë zile ose SMS edhe Lulzim Bashës! Ministrat po piqen në diell duke pritur…

Murrizi ironizon: Kur i’u marrin në telefon nga SHBA ose BE-ja, i thoni qe t’i bëjnë ndonjë zile ose SMS edhe Lulzim Bashës! Ministrat po piqen në diell duke pritur…

Situata e vështirë në Kabul ka mundësuar bllokimin e afganëve që priten të vijnë në vendin tonë. Për gati dy ditë me radhë fluturimi është shtyrë në k [...]
Do reagoj më fort po më kërcënuat o qelbësira! Mirë që Rama i largoi nga politika por i ka tronditur dhe nga psiqika: Zbulimi i fundit i “demokotit” Kaç Islami! Ja pse SHBA lejon Ramën të “vjedhë” opozitën

Do reagoj më fort po më kërcënuat o qelbësira! Mirë që Rama i largoi nga politika por i ka tronditur dhe nga psiqika: Zbulimi i fundit i “demokotit” Kaç Islami! Ja pse SHBA lejon Ramën të “vjedhë” opozitën

Kastriot Islami ka shpjeguar përse SHBA e ka lejuar Ramën që të “vjedhë” zgjedhjet nga 2017 deri më sot. Sipas tij, ai është lejuar ta bëjë këtë gj [...]
“Kukësi digjet, Gjici përdridhet”, Bashkia i përgjigjet Berishës: Fosile Dixhitale, kryetari po marton djalin

“Kukësi digjet, Gjici përdridhet”, Bashkia i përgjigjet Berishës: Fosile Dixhitale, kryetari po marton djalin

Nënkryetari i Bashkisë së Kukësit, Granit Gjana i është përgjigjur ish-kryeministrit Sali Berisha për akuzat që ka lëshuar në adresë të kryetarit të B [...]
Kur vjen Bregoviç në kohën e Berishës është “ok”, madje bëjmë dhe foto: Tani është tradhti….

Kur vjen Bregoviç në kohën e Berishës është “ok”, madje bëjmë dhe foto: Tani është tradhti….

Albin Kurti dhe Sali Berisha kanë disa javë që bëjnë politikë kundër Edi Ramës, duke përdorur pjesmarrjen e këngëtarit serb Goran Bregoviç, në Festën [...]
1 828 829 830 831 832 1,627 8300 / 16267 POSTS