Category: Debat

1 829 830 831 832 833 1,627 8310 / 16267 POSTS
“Zbulimi” i portalit të Berishës: Amerikanët iu kërkojnë 2 mijë $ afganëve që t’i evakuojnë. Blinken e mori më qafë SHBA, e tha dhe John McCain

“Zbulimi” i portalit të Berishës: Amerikanët iu kërkojnë 2 mijë $ afganëve që t’i evakuojnë. Blinken e mori më qafë SHBA, e tha dhe John McCain

Që prej shpalljes non grata nga SHBA për korrupsion dhe minim të demokracisë shqiptare, Sali Berisha i ka shpallur luftë SHBA-së. Portali dhe TV i [...]
A do të jenë afganët barrë për Shqipërinë? Rama flet për BBC: Kemi jetuar në regjim si ai i talebanëve. Nëse nuk i ndihmojmë, do i etiketojnë si tradhtarë

A do të jenë afganët barrë për Shqipërinë? Rama flet për BBC: Kemi jetuar në regjim si ai i talebanëve. Nëse nuk i ndihmojmë, do i etiketojnë si tradhtarë

Kryeministri Edi Rama ka dhënë një intervistë për median britanike BBC në lidhje me strehimin e agfanëve në Shqipëri duke theksuar se ne kemi qenë dik [...]
Propaganda anti-Ramë e opozitës: Ardhja e emigrantëve afganë dhe nxitja e panikut përmes lajmeve të rreme

Propaganda anti-Ramë e opozitës: Ardhja e emigrantëve afganë dhe nxitja e panikut përmes lajmeve të rreme

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama në përgjigje të interesit të opinionin publik ndërkombëtar, ka dhënë disa intervista për mediat italiane e spanjoll [...]
Gazetari kosovar sulmon kreun e Vetëvendosjes në Tiranë: Albin Kurti të lidhë Bojqen Abazin!

Gazetari kosovar sulmon kreun e Vetëvendosjes në Tiranë: Albin Kurti të lidhë Bojqen Abazin!

Milaim Zeka, gazetar i njohur në Kosovë, ka sulmuar kreun e Vetëvendosjes në Tiranë, Bojken Abazi, i cili ka hapur një luftë ndaj artistit boshnjak Go [...]
A do protestojë Bojkeni dhe Albini për koncertin e “Riblja Corba” në Leposaviqin?

A do protestojë Bojkeni dhe Albini për koncertin e “Riblja Corba” në Leposaviqin?

Një dalldi e madhe filloi gati 3 javë më parë kur Bashkia Korçë njoftoi se në Festën e Birrës do këndonte Goran Bregoviç. “Tërbim” i madh, u shpall [...]
Frrok Çupi: Meta-Berisha më të ekzaltuarit nga rënia e SHBA në Afganistan! Në krah të Kinës dhe Rusisë, pritet të kërkojnë azil në Moskë

Frrok Çupi: Meta-Berisha më të ekzaltuarit nga rënia e SHBA në Afganistan! Në krah të Kinës dhe Rusisë, pritet të kërkojnë azil në Moskë

Analisti Frrok Çupi ka akuzuar hapur dyshen Meta-Berisha se janë personat më të lumtur për ardhjen e talebanëve në pushtet dhe largimin e amerikanëve [...]
Piruetat politike: Nga Rama- Doshi- Rakipi, tek Lulzim-Berisha

Piruetat politike: Nga Rama- Doshi- Rakipi, tek Lulzim-Berisha

Zgjedhjet e 25 Prillit, prodhuan një rezultat elektoral, historik në Shqipëri. Për herë të parë një forcë politike siguronte mandatin e tretë. Edi [...]
Dëshmia e rrallë e gazetarit sportiv!  Kur ekipi i volejbollit ‘Vllaznia’ doli në fushë, të gjithë tifozët korçar në kor, thërrisnin: ‘Jashtë serbët, jashtë titistët’ dhe…!

Dëshmia e rrallë e gazetarit sportiv! Kur ekipi i volejbollit ‘Vllaznia’ doli në fushë, të gjithë tifozët korçar në kor, thërrisnin: ‘Jashtë serbët, jashtë titistët’ dhe…!

Nga Namik Mehmeti Ndoshta edhe nuk më takon si gazetar sportiv, të përfshihem në vorbullën e një debati që nis nga Korça, Tirana, Shkodra e deri [...]
Tritan Shehu sulmon SHBA: Pasi dështoi në Afganistan, t’i vërë gishtin kokës në Shqipëri

Tritan Shehu sulmon SHBA: Pasi dështoi në Afganistan, t’i vërë gishtin kokës në Shqipëri

Deputeti i PD-së që i është gjendur i vetëm Sali Berishës pasi u shpall Non Grata nga SHBA, ka vijuar të sulmojë sërish Perëndimin dhe Amerikën. Si [...]
Gazetari sulmon ish-ministrin e PD: E llahtarshme çfarë nxjerr nga goja, ça është ky mender ish-ushtarak

Gazetari sulmon ish-ministrin e PD: E llahtarshme çfarë nxjerr nga goja, ça është ky mender ish-ushtarak

Gazetari Enver Robelli ka sulmuar ashpër ish-ministrin e Brendshëm të PD, Dritan Demiraj, pas një deklarate se Edi Rama duhet të ketë kujdes, pas afga [...]
1 829 830 831 832 833 1,627 8310 / 16267 POSTS