Category: Debat

Mbërriti sot në Tiranë nga SHBA, për të përforcuar BKH! Fut në ankth politikën shqiptare: Ja kush është ish-agjenti i njohur i FBI që do të jetë pjesë e strukturës antikorrupsion!
Byroja Kombëtare e Hetimit do të jetë në duart e amerikanëve. SPAK po jep sinjale se nuk do tolerohen zyrtarët e korruptuar, por me futjen në lojë të [...]

VIDEO/ Ardhja e afganëve në vendin tonë: Spartak Ngjela e përshëndet me një video nga një grup muzikantësh endacak rom! Ata do i’a paguajnë të gjitha shqiptarve!
Pranimi i kërkesës së SHBA-së për të strehuar afganët në Shqipëri po shoqërohet me diskutime të shumta. Në lidhje me këtë situatë ka reaguar edhe avok [...]

Pas zhurmës së madhe që shkaktoi lajmi për ardhjen e afganëve, reagon i revoltuar kryeministri Rama: Largimi nga këto vlera themelore është turp. Kaq shqetësuese të lexosh…
Kryeministri i vendit, Edi Rama, pas zhurmës së madhe që ka shkaktuar lajmi i ardhjes së afganëve në vendin tonë ka reaguar me anë të një postimi në r [...]

Meta heshtje totale për çështjen e afganëve, këshilltari i tij Kulla i akuzuar si bashkëpuntor i “italianëve të mbetjeve” sulmon SHBA: Ikja nga Afganistani, turpi më i madh i Perëndimit
Presidenti Ilir Meta është i vetmi politikan në Shqipëri që nuk ka mbajtur asnjë një qëndrim zyrtar sa i takon strehimit të shtetasve afganë në vendin [...]

Juristi Romeo Kara dhe deputeti Petro Koçi në të njëjtin mendim! Shpallja “non grata” e Berishës vetëm fillimi: Do ndëshkohet si zullumqari më i madh, i ka bërë vetëm keq këtij vendi
Shpallja “non grata” nga SHBA cilësohet si hapi i parë i ndëshkimit për ish-kryeministrin Sali Berisha. Juristë, politikanë dhe analistë të ndryshëm s [...]

VIDEO/ Sali Berisha “mesazh” SHBA-së: Unë nuk tërhiqem, o plehra, o budallenj, o çakenj!
Ndërsa Shtetet e Bashkuara të Amerikës e kanë shpallur non grata dhe kanë kërkuar që ai të mos jetë më në Parlament, Sali Berisha ka postuar një video [...]

Zjarri tek “Sarajet” e Toptanëve, Veliaj: Zjarrëvënie e qëllimshe, ja politikanët që kanë interesa të digjej
Kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj, ka folur sot gjatë për zjarrvënien në objektin “Sarajet”, pronë e familjes Toptani që gjatë kohës së komunizmit [...]

Vjeshta sjell zhvillime të forta: Nga shkarkimi i Metës dhe lëvizjet për t’i hequr mandatin Berishës, te qeveria e re dhe gjyqet e Llallës dhe Tahirit!
Gushti ka sjellë qetësi në radhët e politikës dhe drejtësisë, por shtatori do të vijë me zhvillime shumë të forta.
Ky sesion i ri parlamentar duke [...]

Deputeti i ri i PD: S’kemi ku shkojmë pa Berishën, ai është historia jonë
Arbi Agalliu është një ndër prurjet e reja të Partisë Demokratike, i cili prej shtatorit do të përfaqësojë opozitën në parlament. Në një intervistë pë [...]

‘Plas’ në PD e Korçës: Kërkojnë që të ndryshohet emri i shoqatës që do ringrejë partinë nga VT në VK
Është dukur e pabesueshme, por ka qenë e vërtetë. Disa kanë qeshur me fotot por dhe me faktet, që u dhanë në lidhje me iniciativën, që u propozua nga [...]