Category: Debat

1 834 835 836 837 838 1,627 8360 / 16267 POSTS
Frrok Çupi: Berisha po krijon grupe terrori dhe po hedh para për trazira në vjeshtë! SHBA s’do e lejojë të futet në Parlament: Ja fati i hidhur që pret Metën

Frrok Çupi: Berisha po krijon grupe terrori dhe po hedh para për trazira në vjeshtë! SHBA s’do e lejojë të futet në Parlament: Ja fati i hidhur që pret Metën

Gazetari dhe analisti Frrok Çupi, në një intervistë për gazetën “Sot” ka komentuar aktualitetin politik në vend. Duke u ndalur te përplasjet e ish [...]
Myslim Murrizi: Ultimatumet e Yuri Kim kanë futur në dilemë Ramën për anëtarët e qeverisë së re! Mesazhet e saj ishin edhe për mazhorancën

Myslim Murrizi: Ultimatumet e Yuri Kim kanë futur në dilemë Ramën për anëtarët e qeverisë së re! Mesazhet e saj ishin edhe për mazhorancën

Deklaratat e ambasadores Yuri Kim për njerëz me sa më shumë integritet në Parlament, kanë vënë në alarm si Partinë Demokratike ashtu edhe Partinë Soci [...]
Avokati i njohur zbulon ‘tmerrin’ që do ishim duke përjetuar nëse Lulzim Basha do të ishte kryeministër: Edhe Rama këtë plan ka, por…

Avokati i njohur zbulon ‘tmerrin’ që do ishim duke përjetuar nëse Lulzim Basha do të ishte kryeministër: Edhe Rama këtë plan ka, por…

Avokati i njohur Altin Goxhaj ka komentuar zhvillimet e fundit politike. Ai tha se nëse kryedemokrati Lulzim Basha do të ishte sot kryeministër, do [...]
Përse vendeve të BE duhet t’u hiqet e drejta e vetos ndaj integrimit të Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë?!

Përse vendeve të BE duhet t’u hiqet e drejta e vetos ndaj integrimit të Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë?!

Në sytë e elitave aktuale politike bullgare, Maqedonia e Veriut nuk meriton të jetë një shtet anëtar i Bashkimit Europian derisa të pranojë se gjuha e [...]
Albin Kurti, kalë beteje kundër Ramës

Arben Çokaj Para disa kohësh, Spartak Ngjela thoshte se në Shqipëri nuk mund ta rrëzojmë Ramën, por me ndihmën e Albin Kurtit ndoshta, mund ta rrëz [...]

Arben Çokaj Para disa kohësh, Spartak Ngjela thoshte se në Shqipëri nuk mund ta rrëzojmë Ramën, por me ndihmën e Albin Kurtit ndoshta, mund ta rrëz [...]
VIDEO/ Nuk bëri vaksinën, flet e infektuara me covid: Kam bërë gabimin më të madh të jetës

VIDEO/ Nuk bëri vaksinën, flet e infektuara me covid: Kam bërë gabimin më të madh të jetës

Edhe në vendin tonë ka nisur apeli i të shtruarve për të shëndetshmit që të vaksinohen. Ka qenë ministrja e shëndetësisë Ogerta Manastirliu, e cila ka [...]
Bojqeni i VV në Tiranë tregon se kush e ka sjellë Bregoviç në Shqipëri: Zbulon si mbrohet nga mediat e biznesmenit që fshihet pas këngëtarit serb!

Bojqeni i VV në Tiranë tregon se kush e ka sjellë Bregoviç në Shqipëri: Zbulon si mbrohet nga mediat e biznesmenit që fshihet pas këngëtarit serb!

Ftesa ndaj këngëtarit serb Goran Bregoviç, për të marrë pjesë në festën e birrës në Korçë, ka disa ditë që ka ndezur debate në rrjet. Shumë artistë ka [...]
Milaim Zeka: Ata që po i fryjnë Bregoviçit janë përçarës shqiptarë, pas tij qëndrojnë media dhe biznese që financohen nga Beogradi

Milaim Zeka: Ata që po i fryjnë Bregoviçit janë përçarës shqiptarë, pas tij qëndrojnë media dhe biznese që financohen nga Beogradi

Gazetari Milaim Zeka ka shpërthyer dje ndaj atyre që mbështesin ardhjen e këngëtarit serb Goran Bregoviç në Korçë. Përmes një postimi në rrjetin s [...]
“Pse habiteni, kjo është një krim dhe terror ”?!  Erion Braçe shpërthen i revoltuar dhe paralajmëron: Nuk shuhet me “uuuaaa mami” e as me këngë mllefi

“Pse habiteni, kjo është një krim dhe terror ”?! Erion Braçe shpërthen i revoltuar dhe paralajmëron: Nuk shuhet me “uuuaaa mami” e as me këngë mllefi

Situata në vendin tonë vazhdon të mbetet e rëndë dhe shumë problematike. Vatra e vogël e zjarrit mbi tunelin e Kalimashit nisi para 8 ditësh ndërsa mb [...]
1 834 835 836 837 838 1,627 8360 / 16267 POSTS