Category: Debat

Mediat dhe anal-istët berishist frymëzojnë “luftën” me Bregoviç për të hequr vëmendjen nga përplasja e ish-kryeministrit me amerikanët
Ardhja e këngëtarit serb Goran Bregoviç po shkakton çdo ditë e më tepër debate si në Shqipëri ashtu dhe në Kosovë. Por nëse shihet me kujdes, ata që p [...]

“Zëri i Amerikës” hedh dyshime të forta për Grenell pas takimeve me Ilir Metën: Mister se për interesat e kujt po lobon! Statusi tij i dyshimtë
Shtohen akoma dhe më tej dyshimet mbi vizitën e ish-ambasadorit Richard Grenell në vendin tonë. Gazeta bëri disa artikuj mbi këtë vizitë, ku Grenell u [...]

Padituria i nxjerr zbuluar! Sulme të orkestruara nga Kosova me pagesë mbi faqen e kryeministrit Rama në Facebook nga ushtarët e Albinit, që Kosovën e “nxorri nga vatha dhe e futi në bunkier”
Kundërshtarët e Kryeministrit Edi Rama, këtej dhe andej kufirit duket se nuk njohin limite kur vjen puna tek inatet dhe mllefi ndaj tij.
Pas reagi [...]

Pse e ka ndryshuar emrin serb të mamasë Liri Berisha, ndryshe nga i vëllai?
Liri Berisha është kujdesur gjithmonë, që të mos e ekspozojë origjinën e saj dhe e ka mbajtur sa më enigmatike atë.
Kjo, për shkak të kompleksit se [...]

Rama iu përgjigjet kritikëve: Kush e ka gjetur tradhtarin tek unë, pushka top t’i bëhet, ka të gjithë bekimin tim ta nxjerrë krejt gjuhën jashtë… por koha nuk ndalet dhe paqja nuk fitohet me mjetet e luftës
Kryeministri Edi Rama iu është përgjigjur të gjithë kritikëve që e kanë akuzuar së fundmi si tradhtar për shkak të nismës ‘Ballkani i hapur’.
Rama [...]

Agron Gjekmarkaj, shkrim për “hiret” e Damian Gjiknurit: Është edhe i bukur, jaran e ashik i vërtetë…
Agron Gjekmarkaj, që në zgjedhjet e fundit u zgjodh deputet i PD-së, herë pas here përpiqet të bëjë ndonjë shkrim ironik.
Normalisht niveli lë për [...]

DOKUMENTI/ Bled Çuçi nis pushimet, ministri nga Kosova vjen të “shuaj” flakët në Kalimash
Situata e zjarreve ka vënë në vështirësi gjithë Ballkanin, ndërsa kryeministri grek Mitsotakis shkoi deri aty sa kërkoi falje për dështimin në menaxhi [...]

Juristi Romeo Kara: Berisha rrezik për SHBA! Ja si mund të ndërhyjnë amerikanët në bazë të dekretit të Biden për të mbyllur hesapet me ish-liderin e PD
Juristi Romeo Kara, në një intervistë për gazetën “Sot”, ka paralajmëruar se SHBA mund të ndërmarrë veprime konkrete ndaj Berishës nëse ai cilësohet s [...]

“E njoh personalisht”, befason këngëtari shqiptar: Goran Bregoviç duhet të thirrej në qendër të Prishtinës e jo në Korçë
Këngëtari shqiptar Shemsi Krasniqi i njohur si Shemi i grupit ‘’Ilirët’’ thotë se e njeh personalisht Goran Bregoviç pasi e ka takuar në Lipjan të Kos [...]

Shpërthen Myslim Murrizi, paralajmëron ndryshimin e madh në zgjedhjet e ardhshme: Të pistë, të ndyrë, të pështirë, të korruptuar, hipokrit, mashtrues! Ja kush do i qërojë plehrat nga politika!
Myslim Murrizi shprehet se vetëm vota e emigrantëve mund të largojë deputetët që kanë vite në politikë.
Ai paralajmëron se kjo gjë ka për të ndodhu [...]