Category: Debat

1 836 837 838 839 840 1,627 8380 / 16267 POSTS
Familja Berisha e tërbuar nxjerr nga kolibja e saj qentë pa dhëmbë të lehin si gazetarë: Pse nuk e kërcënoi Yuri Kim se do hante bar, dhe Edi Ramën?! Po këta gazetarët qen pse merren vetem me Saliun?

Familja Berisha e tërbuar nxjerr nga kolibja e saj qentë pa dhëmbë të lehin si gazetarë: Pse nuk e kërcënoi Yuri Kim se do hante bar, dhe Edi Ramën?! Po këta gazetarët qen pse merren vetem me Saliun?

Sali Berisha është duke bërë një luftë për jetë a vdekje jo vetëm për veten e vet, por mbi të gjitha për fëmijët, fati i të cilëve nuk dihet. Përfs [...]
A ka mbetë gjë pa u personalizuar në politikën shtetërore të Kosovës?

A ka mbetë gjë pa u personalizuar në politikën shtetërore të Kosovës?

Sot, mantra e moçme e Vetëvendosjes se ‘politikja është personale’ është shndërruar në doktrinë shtetërore që legjitimon përndjekjen publike të indivi [...]
Shkrihet PD në Korçë, largohen 51 kryetarë e sekretarë të grupseksioneve

Shkrihet PD në Korçë, largohen 51 kryetarë e sekretarë të grupseksioneve

Partia Demokratike në Korçë pothuajse është shuar plotësisht. Pas dorëheqjes së kryetarit të PD-së në këtë qytet, Andrea Mano dhe anëtarëve të Krye [...]
Gazetarët e Albin Kurit revoltohen me Mustafa Nanon: Ti je thjesht një zuzar, që të përdor Rama

Gazetarët e Albin Kurit revoltohen me Mustafa Nanon: Ti je thjesht një zuzar, që të përdor Rama

Një shkrim i Mustafa Nanos mbi debatin për ardhjen apo jo të këngëtarit serb Bregoviç në Shqipëri, ka revoltuar gazetarët në Kosovë. Sipas tyre, Na [...]
“Filozofi” i pensionuar nga Basha, Nard Ndoka jep këshilla: Luli më preu në besë! SHBA i ka shpallur luftë opozitës, ndaj Berisha s’duhet t’i pyesë

“Filozofi” i pensionuar nga Basha, Nard Ndoka jep këshilla: Luli më preu në besë! SHBA i ka shpallur luftë opozitës, ndaj Berisha s’duhet t’i pyesë

Kreu i PDK-së, Nard Ndoka, aleat i Partisë Demokratike në një intervistë për CNA.al, ka komentuar zërat të cilat ditët e fundit flasin për një bashkëq [...]
Meta dhe Basha kujtojnë eksodin e vitit 1991, e konsiderojnë shpopullimin si dramën më të madhe që ka vendi

Meta dhe Basha kujtojnë eksodin e vitit 1991, e konsiderojnë shpopullimin si dramën më të madhe që ka vendi

Ilir Meta ka kujtuar eksodin e 1991, kur mijëra shqiptarë u nisën me anije drejt brigjeve të Italisë. Me anë të një postimi në rrjetet sociale, ai u s [...]
Mediat ruse dhe serbe i bëjnë jehonë padisë së Berishës ndaj Blinken: Ish-kryeministri “demokomunist” vijon të marrë mbështetje nga Moska

Mediat ruse dhe serbe i bëjnë jehonë padisë së Berishës ndaj Blinken: Ish-kryeministri “demokomunist” vijon të marrë mbështetje nga Moska

Padia e ish-kryeministrit Sali Berisha ndaj Sekretarit Amerikan të Shtetit, Antony Blinken ka bërë jehonë në mediat ruse e serbe. Që kur Berisha nisi [...]
Grida Duma bën “zbulimin e madh”…jep alarmin: Shqipëria ka mbetur me një helikopter, tjetrin e përdor Rama për shëtitje

Grida Duma bën “zbulimin e madh”…jep alarmin: Shqipëria ka mbetur me një helikopter, tjetrin e përdor Rama për shëtitje

Deputetja e zgjedhur e Partisë Demokratike, Grida Duma akuzon Ministrinë e Mbrojtjes për keqmenaxhim, paaftësi dhe shpërdorim detyre në përballimin e [...]
Më zu goja lesh me këta burra me lesh

Më zu goja lesh me këta burra me lesh

Nga Artan Lame Në këtë vend njerëzia ushqehen vetëm me politikë. Hiqu ç’të duash, veç politikën jo. Hiqu bukën, pilafin, sushin, rrushin, qebapin apo [...]
VIDEO/ “Bregoviç, artist i nivelit botëror”, Endri Prifti: Nuk duhet të jemi racistë me muzikën, mos u merrni me lopën

VIDEO/ “Bregoviç, artist i nivelit botëror”, Endri Prifti: Nuk duhet të jemi racistë me muzikën, mos u merrni me lopën

Këngëtari i mirënjohur Endri Prifti ka reaguar për koncertin që do mbahet në Korçë ku i ftuar do jetë edhe Goran Bregoviç, prania e të cilit ka ngjall [...]
1 836 837 838 839 840 1,627 8380 / 16267 POSTS