Category: Debat
Ky është i çmendur apo në ëndërr! Berisha premton se do “zhbëjë” dhe E-albania: Të plas shpirtin! Më mirë paguajmë lekë se sa të…mërzitemi! Do punësojmë njerëz, rikthejmë zyrat për qytetarët
Sali Berisha premtoi rikthimin e zyrave të informacionit, pasi sipas tij platforma E-albania nuk funksionon.
Tani kur shoku Sali do vijë nmë pushte [...]
Blendi Gonxhja: Si përfundova me brinjë të thyera në zgjedhjet 26 majit!
Më 26 maj 1996 u zhvilluan zgjedhjet parlamentare që përfunduan me një proteste masive të shqiptarëve për të kundërshtuar vjedhjen e zgjedhjeve.
Pr [...]
“Prej kohësh kam zgjedhur të hesht”! Ish volejbollista Silva Turdiu: Ja për kë do votoj më 11 maj
Pas shumë vitesh heshtje dhe mungese në jetën publike, legjenda e sportit shqiptar, Silva Turdiu, ka vendosur të flasë. Dhe jo për çështje të zakonshm [...]
Të ka ikur truri! Basha flet përçartë …Rama, amerikanët në SPAK dhe qytetarit: Truri ju ka ikur juve që votoni Ramën jo mua
Drejtuesi politik i Koalicionit Euroatlantik, Lulzim Basha, i shoqëruar nga kandidatët për deputetë Taulanda Jupi dhe Diana Toma, e disa të rinjë, bër [...]
Në drekë hamë e pimë, në darkë zihemi
Adriatik Lapaj dhe Agron Shehaj prej disa kohësh kanë nisur një “luftë” të egër me njëri-tjetrin.
Shehaj ka hedhur akuza të forta ndaj Lapajt, për [...]
Skandali me dosjet e “vjedhura” në SPAK: A janë këta dy të ndaluar që shpërndan dosjen e Veliajt në tregun mediatik? Cilët janë prokurorët që u “vodhën” dosjet në ajër…në internet?
Një skandal i rëndë ka shpërthyer në Prokurorinë e Posaçme, ku disa materiale sensitive të dosjeve hetimore janë bërë publike duke iu dërguar mediave. [...]
Trump shpall tarifat e reja: Shqipërisë 10%, Serbisë 37%
residenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump, ka njoftuar vendosjen e tarifave të reja ndaj partnerëve tregtarë të SHBA-së, të cilat do [...]
SPAK në delirë kur duhet të japi llogari… mburret për skandalin! Arrestuam dy personat që kanë hyrë në adresat e email-eve të prokurorëve të strukturës
Prokuroria e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar mori informacion në datën 12 mars 2025 se ishte vënë në shënjestër të një ndërhyrje [...]
Lela i Saliut shfrenon fantazinë: Rama bleu një orë 1.4 mln dollarë
Kryezëdhënësi i Sali Berishës, Alfred Lela, e ka shfrenua fantazinë.
Ai thotë se kryeministri Edi Rama ka blerë një orë 1.4 milion dollarë.
“Udh [...]
Andi Bushati i zhgënjyer: Të gjithë biem dakord edhe Trump të vijë, nuk e mund dot Ramën
Andi Bushati, i ftuar në televizionin e familjes Berisha, tha se të gjithë bien dakord se në 11 maj, zgjedhjet i fiton në mënyrë të padiskutueshme Edi [...]