Category: Debat
Po gënjen, nuk e prek dot drejtësinë i vetëm duhen 94 vota! Berisha gënjen me gjëra që i ka vetëm ëndrra me sy hapur “zbythet” pas përplasjes me analistin
Sali Berisha, mohoi mundësinë e një koalicioni të përbashkët PD-PS pas zgjedhjeve të 11 majit.
Berisha tha se edhe nëse për integrimin në BE do të [...]
Rama ironi me PD-në: “O Zot o Zot na akuzojnë se u kemi vjedhur diçka që nuk e kanë dhe as se kanë pasur”…programin! Gjëja më qesharake, a thua se bëhet fjalë për kodin e Da Vinçit
“Qajnë hallin se edhe u kopjua programi, është gjëja më qesharake në botë a thua se bëhet fjalë për ndonjë kod atomik, a thua se bëhet fjalë për ndonj [...]

Spahiu: Berisha e zvogloi Shqipërinë fali detin dhe Himarën te Greqia, tregon përralla me Shqipërinë Madhështore! Ja pse Shqipëria do hyjë në BE
Sali Berisha e ka bërë Shqipërinë të vogël ndër vite që ka qenë në pushtet apo dhe në opozitë dhe jo madhështore.
Kjo për shkak të aleancës së tij [...]
Bashkëpunimi PD-LaCivita, Ngjela: Janë mashtrime! LaCivita përfaqëson një subjekt privat që të “kref” lekët jo SHBA! Berisha i skeduar non grata nuk vjen kurrë në pushtet
Avokati Spartak Ngjela ironizoi sot kryetarin e Partisë Demorkatike Sali Berisha, në lidhje me rikthimin e konsulentit elektoral të fushatës Chris LaC [...]
Çfarë deklaroi Putini që solli reagimin e zemëruar të Donald Trump?
Komentet e Donald Trump të dielën - se ai ishte "shumë i zemëruar" me Vladimir Putinin - ishin një përgjigje ndaj deklaratave të presidentit rus të pr [...]
“Suksesi i Ramës në tre mandate, politika e jashtme”! Minxhozi: Siç u futëm në NATO pa ushtri, e pranueshme të na fusin në BE pa reformë dhe drejtësi
Për analistin Skënder Minxhozi, suksesi më i madh i Ramës në këto tre mandate ka qenë politika e tij e jashtme.
Në narrativën e tij, Minxhozi u shp [...]
Raporti japonez: Mund të goditemi nga një termet 9 ballësh, afro 300 mijë viktima
Japonia mund të preket nga një tërmet i madh dhe i frikshëm. Ai mund të vrasë deri në 300 mijë persona. Kështu theksohet në një raport të bërë publik [...]
VIDEO/ LaCivita do të vijë, por nuk dihet se kur! 45 ditë nga zgjedhjet, Berisha ende nuk di se ç’po ndodh me strategjistin e fushatës së PD-së
Në konferencën e tij të radhës për shtyp, Sali Berisha u pyet sërish në lidhje me strategjistin e fushatës së PD, Chris LaCivita dhe përse ai nuk gjen [...]
Edi Rama nga Athina, fjala e plotë e tij: Do uleni në çdo tryezë të Europës si shqiponja!(Video)
Fjala e plotë e kryeministrit Edi Rama në takimin me shqiptarët në Athinë, 30 mars 2025.
Shumë faleminderit! Ju jam shumë mirënjohës për pranin [...]
Lazarati, një nga 10 zonat ku do mbillet! Lazaratasit kundër vendimit për kanabisin mjekësor: Ngatërrojnë krimin e mbjelljes me leje nga Berisha me hashashin industrial! I futën në burg djemtë tanë, tani duan të kthejnë drogën me ligj!
Qeveria ka lejuar kultivimin e kanabisit mjekesor në 10 zona, mes tyre fshati i famshëm Lazarat në Gjirokastrës, i cili u bë simbol i hashashit një de [...]