Category: Debat

1 … 115 116 117 118 119 … 1,645 1170 / 16450 POSTS
Krimet zgjedhore, 19 denoncime! SPAK nis 60 hetues në 12 qarqe, bashkëpunim me SHISH dhe monitorim transfertave të parave

Krimet zgjedhore, 19 denoncime! SPAK nis 60 hetues në 12 qarqe, bashkëpunim me SHISH dhe monitorim transfertave të parave

Ka nisur fushata zgjedhore dhe njëherazi me të edhe hetimet e SPAK kundër krimeve elektorale që janë nën kompetencë të prokurorëve të posaçëm. SPAK [...]
“Shqipëria do të pozicionohet si një lojtar kyç në skenën evropiane të AI”

“Shqipëria do të pozicionohet si një lojtar kyç në skenën evropiane të AI”

Në fund të muajit janar, kompania lider në shërbimet digjitale “Inetum Consulting” i prezantoi kryeministrit shqiptar Edi Rama udhërrëfyesin digjital [...]
“Më takon ti mua apo të turret partia”? Rama tregon bisedën me demokratin e “çoroditur” Vrenozi: Më the “derën e shtëpisë s’i a mbyll dot kryeministrit’!

“Më takon ti mua apo të turret partia”? Rama tregon bisedën me demokratin e “çoroditur” Vrenozi: Më the “derën e shtëpisë s’i a mbyll dot kryeministrit’!

Kryeministri Edi Rama ka reaguar pas deklaratës së demokratit të njohur Ilir Vrenozi, ku ky i fundit ka pretenduar se është ftuar për një kafe nga kry [...]
Pse takoi Berisha, Shullazin në Krujë?

Pse takoi Berisha, Shullazin në Krujë?

Përgjatë historikut të tij politik, Sali Berisha ka ditur të përdorë të gjithë veset e natyrës njerëzore. Me një karrierë të gjatë në Partinë e Pun [...]
VIDEO/ Berisha me “amnezi” e shfaq edhe në Dibër: Rruga e Kombit, duhet të kishte përfunduar

VIDEO/ Berisha me “amnezi” e shfaq edhe në Dibër: Rruga e Kombit, duhet të kishte përfunduar

Ditari më interesant i kësaj fushates, duket se do të jetë koleksioni me gafat e Sali Berishës, i cili po mundohet të sfidojë një moshë që nuk e përba [...]
Adriana Kalaja shpërndan publikisht para, për ata që do e votojnë: Do jap një mijë, 500 dhe 200 euro

Adriana Kalaja shpërndan publikisht para, për ata që do e votojnë: Do jap një mijë, 500 dhe 200 euro

Adriana Kalaja ka bërë diçka të pazakontë. Ajo ka filluar të shpërndajë publikisht para, pë rata që e votojnë. Kalaja shprehet se do të shpërnda [...]
Xhelali kërcënon sërish: “Mister shamikuqja” mbron burrat e paralajmëron revolucion

Xhelali kërcënon sërish: “Mister shamikuqja” mbron burrat e paralajmëron revolucion

Xhelal Mziu, Drejtuesi politik i PD në Dibër, tiparet e tij mashkullore i ka treguar fort, sidomos kur ishte kryetar i bashkisë së Kamzës. Ndaj po [...]
VIDEO/ Alessia Balliu nxjerr gafat e kandidatës së Berishës: Ja ç’ prodhon nepotizmi

VIDEO/ Alessia Balliu nxjerr gafat e kandidatës së Berishës: Ja ç’ prodhon nepotizmi

Në PD nuk është vetëm Sali Berisha që flet rroma për toma, gjë që ja shkakton edhe mosha e thyer. Një kandidate e re në moshë si Klodiana Çapja, e cil [...]
FOTO/ Berisha dështon në Dibër: Gjysma e sallës bosh

FOTO/ Berisha dështon në Dibër: Gjysma e sallës bosh

Sali Berisha ka tentuar të sfidojë Edi Ramën në Dibër pas mbushjes së sallës së Pallatit të Sportit vetëm me gratë. Edhe pse ka marrë me vete një n [...]
Rama i’u përgjigjet deputetëve demokratë: Ai që thotë s’jam çyryk, vetëm çyryk është kjo vlenë për të gjithë burrat nuk ka ndasi krahinore! Nuk na mundini dot, e keni të kotë

Rama i’u përgjigjet deputetëve demokratë: Ai që thotë s’jam çyryk, vetëm çyryk është kjo vlenë për të gjithë burrat nuk ka ndasi krahinore! Nuk na mundini dot, e keni të kotë

Edi Rama gjatë një takimi me qytetarë në Maliq iu përgjigj deputetëve demokratë, të cilët kanë reaguar pas frazës së tij se burrat janë çyryk. “Më [...]
1 … 115 116 117 118 119 … 1,645 1170 / 16450 POSTS