Category: Debat
LaCivita nuk po shfaqet më në Shqipëri për shkak të impenjimit me drejtësinë në SHBA
Kris LaCivita nuk qenka me pushime dhe e paska një arsye pse ka lënë vetëm Berishën në Shqipëri. Gazeta New York Times shkruan se ish konsulenti i Tra [...]
Kallëzimi i dytë për Berishën në SPAK! Familja Haklaj: Pse drejtësia nuk po lëviz?
Djali i Elez Haklajt një prej vëllezërve të Fatmir Haklajt, që është vrarë gjatë një prite në një ngjarje pa autor ka dërguar një mesah ekskluziv për [...]
“Thyej kafka për një fjalë, s’guxon kush para me më dalë”! Berisha sfidon Ramën e Bashën
Sali Berisha ka vendosur të përfshihet në “luftën” me video mes Edi Ramës dhe Lulzim Bashës.
Por ndryshe nga këta të fundit, që i drejtohen me iron [...]
“Thyej kafka për një fjalë, s’guxon kush para me më dalë”! Berisha sfidon Ramën e Bashën
Sali Berisha ka vendosur të përfshihet në “luftën” me video mes Edi Ramës dhe Lulzim Bashës.
Por ndryshe nga këta të fundit, që i drejtohen me iron [...]
Urrej t’i shpëtoj europianët”! Grupi i “luftës” i Donald Trump shfaq hapur urrejtjen për Europën
Në një rrjedhje të fundit të mesazheve private nga një grup në aplikacionin Signal, anëtarët kryesorë të administratës së presidentit amerikan Donald [...]
Berisha “çan rrethimin” amerikan në …Greqi, me një ftesë nga Beleri në Tiranë
Nga Mero Baze
Dikur, në fillim të viteve ’90, ceremonia e Ambasadës Greke për Festën Kombëtare ka qenë shumë e rëndësishme. Rradha për të hyrë zgja [...]
“Luli ishte kukulla e bufit të kënetës, por…”, Rama: Opozita, penguesi më i madh i reformës në drejtësi! Dolën me çadra në shesh dhe kërcënuan me bojkot zgjedhjesh
Kryeministri Edi Rama në komunikimin e sotëm me qytetarët në “Sy m’sy” u ndal tek reforma në drejtësi dhe deklaratat e kreut të PD Sali Berisha se do [...]
BE miraton sot fondet nga Plani i Rritjes për Shqipërinë, Rama: Përmbushëm detyrat! Tregues që po ecim shpejt drejt integrimit
Bashkimi Eurpopian miratoi ditën e djeshme fondet e parafinancimit për Maqedoninë e Veriut, ndërsa e njëjta pritet të kryhet sot për Shqipërinë.
Ko [...]
Çfarë kllouni! Rugova kishte prerë çdo kontakt me të por Berisha flet me shallin e Rugovës në qafë: Zgjodhi rrugën paqësore për të mundur një regjim
Sali Berisha e ka cilësuar ish-presidentin e Kosovës Ibrahim Rugova, jo vetëm si një lider vizionar, por dhe i vetmi politikan që sa ç’ishte lider, a [...]
Berisha përfshihet në ‘serialin’ Rama-Basha, publikon video me fjalor banal! Nuk harron as Yuri Kim
Kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha, është futur ditën e sotme në serialin ‘Rama-Basha’ në një video të publikuar në rrjetet sociale, ku përd [...]