Category: Debat

1 … 146 147 148 149 150 … 1,646 1480 / 16454 POSTS
LaCivita nuk po shfaqet më në Shqipëri për shkak të impenjimit me drejtësinë në SHBA

LaCivita nuk po shfaqet më në Shqipëri për shkak të impenjimit me drejtësinë në SHBA

Kris LaCivita nuk qenka me pushime dhe e paska një arsye pse ka lënë vetëm Berishën në Shqipëri. Gazeta New York Times shkruan se ish konsulenti i Tra [...]
Kallëzimi i dytë për Berishën në SPAK! Familja Haklaj: Pse drejtësia nuk po lëviz?

Kallëzimi i dytë për Berishën në SPAK! Familja Haklaj: Pse drejtësia nuk po lëviz?

Djali i Elez Haklajt një prej vëllezërve të Fatmir Haklajt, që është vrarë gjatë një prite në një ngjarje pa autor ka dërguar një mesah ekskluziv për [...]
“Thyej kafka për një fjalë, s’guxon kush para me më dalë”! Berisha sfidon Ramën e Bashën

“Thyej kafka për një fjalë, s’guxon kush para me më dalë”! Berisha sfidon Ramën e Bashën

Sali Berisha ka vendosur të përfshihet në “luftën” me video mes Edi Ramës dhe Lulzim Bashës. Por ndryshe nga këta të fundit, që i drejtohen me iron [...]

Sali Berisha ka vendosur të përfshihet në “luftën” me video mes Edi Ramës dhe Lulzim Bashës. Por ndryshe nga këta të fundit, që i drejtohen me iron [...]
Urrej t’i shpëtoj europianët”! Grupi i “luftës” i Donald Trump shfaq hapur urrejtjen për Europën

Urrej t’i shpëtoj europianët”! Grupi i “luftës” i Donald Trump shfaq hapur urrejtjen për Europën

Në një rrjedhje të fundit të mesazheve private nga një grup në aplikacionin Signal, anëtarët kryesorë të administratës së presidentit amerikan Donald [...]
Berisha “çan rrethimin” amerikan në …Greqi, me një ftesë nga Beleri në Tiranë

Berisha “çan rrethimin” amerikan në …Greqi, me një ftesë nga Beleri në Tiranë

Nga Mero Baze Dikur, në fillim të viteve ’90, ceremonia e Ambasadës Greke për Festën Kombëtare ka qenë shumë e rëndësishme. Rradha për të hyrë zgja [...]
“Luli ishte kukulla e bufit të kënetës, por…”, Rama: Opozita, penguesi më i madh i reformës në drejtësi! Dolën me çadra në shesh dhe kërcënuan me bojkot zgjedhjesh

“Luli ishte kukulla e bufit të kënetës, por…”, Rama: Opozita, penguesi më i madh i reformës në drejtësi! Dolën me çadra në shesh dhe kërcënuan me bojkot zgjedhjesh

Kryeministri Edi Rama në komunikimin e sotëm me qytetarët në “Sy m’sy” u ndal tek reforma në drejtësi dhe deklaratat e kreut të PD Sali Berisha se do [...]
BE miraton sot fondet nga Plani i Rritjes për Shqipërinë, Rama: Përmbushëm detyrat! Tregues që po ecim shpejt drejt integrimit

BE miraton sot fondet nga Plani i Rritjes për Shqipërinë, Rama: Përmbushëm detyrat! Tregues që po ecim shpejt drejt integrimit

Bashkimi Eurpopian miratoi ditën e djeshme fondet e parafinancimit për Maqedoninë e Veriut, ndërsa e njëjta pritet të kryhet sot për Shqipërinë. Ko [...]
Çfarë kllouni! Rugova kishte prerë çdo kontakt me të por Berisha flet me shallin e Rugovës në qafë: Zgjodhi rrugën paqësore për të mundur një regjim

Çfarë kllouni! Rugova kishte prerë çdo kontakt me të por Berisha flet me shallin e Rugovës në qafë: Zgjodhi rrugën paqësore për të mundur një regjim

Sali Berisha e ka cilësuar ish-presidentin e Kosovës Ibrahim Rugova, jo vetëm si një lider vizionar, por dhe i vetmi politikan që sa ç’ishte lider, a [...]
Berisha përfshihet në ‘serialin’ Rama-Basha, publikon video me fjalor banal! Nuk harron as Yuri Kim

Berisha përfshihet në ‘serialin’ Rama-Basha, publikon video me fjalor banal! Nuk harron as Yuri Kim

Kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha, është futur ditën e sotme në serialin ‘Rama-Basha’ në një video të publikuar në rrjetet sociale, ku përd [...]
1 … 146 147 148 149 150 … 1,646 1480 / 16454 POSTS