Category: Debat

1 … 147 148 149 150 151 … 1,646 1490 / 16454 POSTS
Monika uron ish burrin për ditëlindje: Dëshiroj që dhuratën më të bukur këtë vit ta marrësh më 11 maj! Vota për ty, mundësi ndryshimi për Shqipërinë

Monika uron ish burrin për ditëlindje: Dëshiroj që dhuratën më të bukur këtë vit ta marrësh më 11 maj! Vota për ty, mundësi ndryshimi për Shqipërinë

Monika Kryemadhi, ka uruar sot Ilir Metën me rastin e 56-vjetorit të lindjes. Teksa ka shpërndarë një foto të Metës, Kryemadhi nuk ka ngurruar të [...]
Ironizon sërish Rama, ndan videon ku Basha ha byrek dhe Berisha pulë: Program gojëhapur, jo shaka! Lum kush voton për ta

Ironizon sërish Rama, ndan videon ku Basha ha byrek dhe Berisha pulë: Program gojëhapur, jo shaka! Lum kush voton për ta

Kryeministri Edi Rama ka ironizuar sërish PD marrë shkas nga akuzat e kësaj të fundit se shqiptarët janë në varfëri. Kreu i qeverisë ka ndarë një vide [...]
LaCivita është “zhdukur” që nga 10 shkurti, Berisha: Flas me të në telefon

LaCivita është “zhdukur” që nga 10 shkurti, Berisha: Flas me të në telefon

Që prej prezantimit më 10 shkurt të Chris LaCivita si këshilltar për fushatën e Partisë Demokratike, ky i fundit është zhdukur nga skena. Vetë Sali [...]
Rama: Më ftuan për darkë mbrëmë 100 të rinj të FPD, por u bënë sot shënjestër e një sulmi nga këneta!

Rama: Më ftuan për darkë mbrëmë 100 të rinj të FPD, por u bënë sot shënjestër e një sulmi nga këneta!

Kryeministri Edi Rama ka përshkruar mbrëmjen e kaluar si një nga ditët më të këndshme të jetës së tij politike, pasi 100 të rinj të Forcës për Paqe dh [...]
Foto me Veliajn “djeg” gjyqtarin! Kandidatët për në SPAK kërkojnë të rishikohet ligji për institucionet e posaçme

Foto me Veliajn “djeg” gjyqtarin! Kandidatët për në SPAK kërkojnë të rishikohet ligji për institucionet e posaçme

Skualifikimi nga gara për në gjykatën antikorrupsion i gjyqtarit Gerd Hoxha, për shkak të një fotografie me kryebashkiakun Erion Veliaj shkrepur në nj [...]
Në Shqipëri mbi 11 mijë të huaj të punësur në treg, 5 mijë vende pune të lira edhe për emigrantët

Në Shqipëri mbi 11 mijë të huaj të punësur në treg, 5 mijë vende pune të lira edhe për emigrantët

Zyrtarisht në vitin që lamë pas mbi 11 mijë shtetas të huaj u bënë pjesë e tregut të punës në Shqipëri. Shifra i korrespondon lejeve unike që jepen pë [...]
Mësimi që po merr Donald Trumpi, me një kosto të lartë

Mësimi që po merr Donald Trumpi, me një kosto të lartë

Themeluesit e Shteteve të Bashkuara e dinin se amerikanët, për mirë apo për keq, kishin një dëshirë të pangopur për tregtinë ndërkombëtare. “Janë p [...]
Dështim i radhës! Sali Berisha në Napoli, pritet nga një turm qesharake “tiktokerash të mërzitur” me qeleshe si mbështetës

Dështim i radhës! Sali Berisha në Napoli, pritet nga një turm qesharake “tiktokerash të mërzitur” me qeleshe si mbështetës

Sali Berishës pas protestave, po i bojkotojnë edhe takimet e diasporës. Në Napoli, doktori porositi stadiumin Vélodrome de Marcianise me kapacitet 2 m [...]
Berisha këput “perla” nga Napoli që do mbahen mend në kanalet e humorit: Gjatë 333 ditëve në arrest shtëpie projektova “Shqipërinë Madhështore”!

Berisha këput “perla” nga Napoli që do mbahen mend në kanalet e humorit: Gjatë 333 ditëve në arrest shtëpie projektova “Shqipërinë Madhështore”!

Nga Napoli ku u takua aty me shqiptarët si pjesë e turit të tij me diasporën, Sali Berisha u shpreh se gjatë 333 ditëve në arrest shtëpie, ai realizoi [...]
Petrit Vasili, votuesve të PD-së: Votoni Ilir Metën, shpëtoi 4 herë Berishën dhe opozitën!

Petrit Vasili, votuesve të PD-së: Votoni Ilir Metën, shpëtoi 4 herë Berishën dhe opozitën!

Petrit Vasili, drejtues i PL-së, në një status të gjatë u bën thirrje votuesve të PD-së, përkatësisht përkrahësve të Berishës të votojnë për Ilir Metë [...]
1 … 147 148 149 150 151 … 1,646 1490 / 16454 POSTS