Category: Debat

1 … 151 152 153 154 155 … 1,646 1530 / 16454 POSTS
Mandatit të katërt i PS ringritja e industrisë prodhuese ushtarake, jo vetëm “kallash” por për dronë dhe armatime speciale!

Mandatit të katërt i PS ringritja e industrisë prodhuese ushtarake, jo vetëm “kallash” por për dronë dhe armatime speciale!

Kryeministri Edi Rama iu përgjigj edhe një prej pyetjeve që kishte të bënte me ushtrinë dhe industrinë ushtarake, teksa kritikohej se nuk kishim mbroj [...]
Histori për libra’, Rama: Jam i vetmi lider shqiptar që kam udhëheqësit e BE në celularin tim

Histori për libra’, Rama: Jam i vetmi lider shqiptar që kam udhëheqësit e BE në celularin tim

Kryeministri Edi Rama është shprehur se është i vetmi lider shqiptar që ka udhëheqësit e Bashkimit Europian në celularin e vet. Komentet Rama i bër [...]
Deklarata e përbashkët me Kosovën për mbrojtjen, Vuçiç: Shqipëria dhe Kroacia kanë hapur garë armësh! E kuptuam mesazhin e tyre, por do t’i pengojmë

Deklarata e përbashkët me Kosovën për mbrojtjen, Vuçiç: Shqipëria dhe Kroacia kanë hapur garë armësh! E kuptuam mesazhin e tyre, por do t’i pengojmë

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiç, ka thënë se Shqipëria dhe Kroacia e kanë hapur “një garë armësh” duke nënshkruar memorandum për bashkëpunim në [...]
Veliaj shkarkon Anuela Ristanin, firmos nga qelia delegimin e detyrës së kryetares së Bashkisë së Tiranës, Sara Goxhajt

Veliaj shkarkon Anuela Ristanin, firmos nga qelia delegimin e detyrës së kryetares së Bashkisë së Tiranës, Sara Goxhajt

Erion Veliaj ka firmosur nga qelia shkarkimin e Anuela Ristanit nga posti i kryetares së komanduar të bashkisë Tiranë, duke ia deleguar përgjegjësitë [...]
“Nuk njihet më Tirana”! Rama nga Njësia 4: Do marrin shtëpi dhe ata që kanë bërë aplikimin e gabuar nga tërmeti, nuk do t’i lëmë në rrugë

“Nuk njihet më Tirana”! Rama nga Njësia 4: Do marrin shtëpi dhe ata që kanë bërë aplikimin e gabuar nga tërmeti, nuk do t’i lëmë në rrugë

Kryeministri Edi Rama ka zhvilluar mbrëmjen e sotme një takim në Njësinë 4. Rama gjatë fjalës së tij ka folur në lidhje me investimet dhe rindërtimit [...]
Rama: Më 11 maj vota është gjeopolitike për të hyrë në BE, s’mund të jemi delja që e ha ujku!

Rama: Më 11 maj vota është gjeopolitike për të hyrë në BE, s’mund të jemi delja që e ha ujku!

Kryeministri Edi Rama doli sot në një komunikim në rubrikën e tij “Sy m’sy” më ndjekësit virtualë në rrjetin social, për t’iu përgjigjur pyetjeve dhe [...]
“Pse nuk do votoj opozitën”? Ylli Manjani: A ja vlen të bëhesh makinë llogaritëse e votave të Mulit?!

“Pse nuk do votoj opozitën”? Ylli Manjani: A ja vlen të bëhesh makinë llogaritëse e votave të Mulit?!

Ylli Manjani ka shpjeguar edhe njëherë, përse nuk do të votojë më 11 maj, as opozitën dhe as mazhorancën. “Për takëmin e ca "inbox-ëve" që jetojnë [...]
Telefonata Trump-Putin, Fiona Hill: Cari fitoi, tani Evropa është në rrezik

Telefonata Trump-Putin, Fiona Hill: Cari fitoi, tani Evropa është në rrezik

iona Hill ishte në dhomë kur Trump dhe Putin u takuan në Helsinki në vitin 2018, dhe ajo e gjykoi thirrjen e djeshme në këtë mënyrë: “Shefi i Kremlini [...]
1 … 151 152 153 154 155 … 1,646 1530 / 16454 POSTS