Category: Debat

1 … 153 154 155 156 157 … 1,646 1550 / 16454 POSTS
Skena e krimit të 21 Janarit, unaza e gjakosur që i mban të “dashuruar” Berishën me Bashën

Skena e krimit të 21 Janarit, unaza e gjakosur që i mban të “dashuruar” Berishën me Bashën

Dashuri në kohën e kolerës apo dashuri në kohën e çmendurisë dhe të delirit të madhështisë së një politikani, që karrigia e pushtetit i dukej si pronë [...]
Telefonata Trump-Putin: Dy liderët bien dakord për një shkëmbim robërish mes Moskës dhe Kievit, 175 nga secila palë

Telefonata Trump-Putin: Dy liderët bien dakord për një shkëmbim robërish mes Moskës dhe Kievit, 175 nga secila palë

Kremlini thotë se Putin dhe Trump ranë dakord për një shkëmbim të burgosurish mes Moskës dhe Kievit.Moska thotë se Putin dhe Trump shprehën interes të [...]
“Është çmenduri të bësh pa NATO-n”! Meloni në senatin Italian: Italia nuk do të zgjedhë mes SHBA-së dhe BE-së

“Është çmenduri të bësh pa NATO-n”! Meloni në senatin Italian: Italia nuk do të zgjedhë mes SHBA-së dhe BE-së

Kryeministrja e Italisë Giorgia Meloni ka folur sot përpara senatit në lidhje me disa sensitive që po e shqetësojnë Europën, kohët e fundit. Meloni ka [...]
VIDEO/ “Tek Interi tallen me Shqipërinë!” E zbulon Asllani: Më kanë thënë do merrni 6-7 gola dhe do ikni në shtëpi

VIDEO/ “Tek Interi tallen me Shqipërinë!” E zbulon Asllani: Më kanë thënë do merrni 6-7 gola dhe do ikni në shtëpi

Mesfushori i Kombëtares Kristjan Asllani doli në konferencë për mediat këtë të martë para ndeshjes së parë eliminatore të Kampionatit Botëror ndaj Ang [...]
Gimi i “Shqipërisë Madhështore” “justifikon” djalin e Trump, për deklaratat pro Serbisë: Nuk foli zyrtarisht, Trump ka disa fëmijë…

Gimi i “Shqipërisë Madhështore” “justifikon” djalin e Trump, për deklaratat pro Serbisë: Nuk foli zyrtarisht, Trump ka disa fëmijë…

Agim Nesho, nga Partia e Lirisë, pjesë e koaliciont "Shqipëria Madhështore", i ftuar në emisionin "Të Paekspozuarit" në MCN TV, ka folur për deklarata [...]
Habit kandidatja për deputete: Lotët e qytetarëve për Tom Doshin më bënë t’i bashkohem

Habit kandidatja për deputete: Lotët e qytetarëve për Tom Doshin më bënë t’i bashkohem

Burbuqe Islami, është një prej kandidateve për deputete në zgjedhjet e 11 majit. Ajo kandidon në Tiranë, për partinë e Tom Doshit. E ftuar në A2 [...]
Tronditet “Shqipëria Madhështore”! Selami Jenishehri braktis koalicionin e Berishës

Tronditet “Shqipëria Madhështore”! Selami Jenishehri braktis koalicionin e Berishës

Selami Jenishehri, një nga aleatët e Sali Berishës në koalicionin "Shqipëria Madhështore", i ftuar në emisionin "Të Paekspozuarit" në MCN TV, ka dekla [...]
“Vetëm kush nuk do, nuk i sheh ndryshimet!” Rama: Treni i historisë ka ndaluar para nesh dhe duhet ta kapim

“Vetëm kush nuk do, nuk i sheh ndryshimet!” Rama: Treni i historisë ka ndaluar para nesh dhe duhet ta kapim

Kryeministri Edi Rama vijoi të fliste sot live në rrjetet sociale për integrimin në BE, duke thënë se treni i historisë ka ndaluar para nesh dhe duhet [...]
Prestigjiozja “Condé Nast Traveller Germany” artikull për Shqipërinë/ Rama: Një prej destinacioneve të ardhshme më në zë të turizmit

Prestigjiozja “Condé Nast Traveller Germany” artikull për Shqipërinë/ Rama: Një prej destinacioneve të ardhshme më në zë të turizmit

Revista prestigjioze e udhëtimeve “Condé Nast Traveller Germany” i ka kushtuar një artikull Shqipërisë si destinacioni i përvojave autentike të natyrë [...]
Vizat i hoqi BE pas mbylljes së MSA pas 20 vjetësh!  Luli si Berisha, i mburret Ramës: Ne hoqëm vizat me BE do i heqim edhe me Amerikën

Vizat i hoqi BE pas mbylljes së MSA pas 20 vjetësh! Luli si Berisha, i mburret Ramës: Ne hoqëm vizat me BE do i heqim edhe me Amerikën

Lulzim Basha, ka reaguar sërish ndaj deklaratave të kryeministrit Edi Rama, duke i kërkuar, që sipas tij të mos flasë për çështje që nuk i kupton. Me [...]
1 … 153 154 155 156 157 … 1,646 1550 / 16454 POSTS