Category: Debat
Gjyqtarët e “Kushtetueses” janë vënë në përgjim nga SPAK? Zaçaj: Kam kërkuar informacion nga Dumani lidhur me këto lajme
Kryetarja e Gjykatës Kushtetuese, Holta Zaçaj ka mbajtur sot një deklaratë për mediat. Ajo është pyetur nëse janë vënë në përgjim gjyqtarët e Gjykatës [...]
Skandal nga GJKKO që drejtohet nga milioneri Bani: Fshin dhe mohon fyerjet e noterprokurorit Olsi Angoni! Avokatët i publikojnë nga audio që kanë marrë të zbardhur në gjykatë
GJKKO ka hedhur poshtë pretendimin e kryebashkiakut Erion Veliaj, i cili ditën e sotme publikoi procesverbalin i cili tregon bisedën me tone të larta [...]
Më mirë në Greqi apo Shqipëri? Rama u përgjigjet komentuesve: Në Shqipëri s’ka më rroga 250 mijë lekë, plus këtu s’keni taksa
Kryeministri Edi Rama, në rubrikën e tij “Sy m’sy” në Facebook, ka ndërhyrë në një debat mes komentuesve mbi pagat në Greqi.
Një komentuese tha se [...]
Merkel nuk e pëlqeu kurrë: Kush është Friedrich Merz, që do drejtojë tani Gjermaninë?
Friedrich Merz, një ish-bankier që nuk ka qenë kurrë ministër i ndonjë qeverie gjermane, duket pothuajse e sigurt se do të jetë kancelari i ardhshëm p [...]
Vota e Diasporës: Mbi 210 mijë kërkesa në “PER”, rreth 170 mijë janë miratuar nga KQZ
Në Platformën Elektronike të Regjistrimit (PER) që nga 11 janari deri sot janë regjistruar për të marrë pjesë në zgjedhjet parlamentare të 11 majit, 2 [...]
VIDEO/ I braktisur nga mërgata! Efkaristo, efkaristo…kur Berisha e kupton se sallën në Athinë e kishin mbushur mercenarët “vorioepiriot” të Belerit dhe Kolilës dhe minoritarët e Dules
Berisha duke mmos dëgjuar asnjë fjalë shqip në sallë filloj duke i falenderuar të pranishmit... efkaristo, efakaristo, e gati sa nuk shpërtheu në lot [...]
Çfarë kërkon vjehrri i Belind Këlliçit në hollet e Bashkisë së Tiranës pas arrestimit të Veliajt?!
Disa ditë pas arrestimit të Erion Veliajt nga Ols Dado dhe Erjon Bani, vjehrri i Belind Këlliçit, Artan Shkreli ka nisur të shfaqet në Bashkinë e Tira [...]
Marrëveshja kriminale e detit e rrëzuar nga Kushtetuesja: Berisha në miting me “vorioepiriotët” e Beleris dhe Dules flet përçartë! Më 12 Maj do e rrëzoj…vendimin e Gjykatës!
AKëtë të diel, Sali Berisha është në Athinë për takim elektoral me diasporën shqiptare në Greqi. Në krah të kreut të PD-së ishte dhe eurodeputeti i pa [...]
Ols Dado student me pesa, notë të mirë vetëm në fiskulturë! Thellohet skandali i emërimit prokuror (DOKUMENTE)
Kjo listë notash mund të shpjegojë deri diku shifrën 869 mijë euro e theksuar që krye të dosjes së Erion Veliajt, e hedhur poshtë nga ky i fundit dhe [...]
Micotaqis injoron takimin e Berishës në Athinë, asnjë përfaqësues i qeverisë! Një shfaqje e turpshme me “grek-arin” Beleri dhe ushtarët e tij dhe Dules
Sali Berisha është duke zhvilluar disa takime në diasporë. Dje ka qenë në Itali e sot në Greqi. Ndërsa në Itali është takuar me një grup shqiptarësh, [...]