Category: Debat
Mori vetëm 32 vota në Primare, Berisha fut në listë të sigurtë Floriana Garon në Durrës! Igli Cara braktis garën, edhe pse më i votuari
Edhe në listën e mbyllur në Durrës, Sali Berisha ka futur njerëzit e tij besnik.
Oert Bylykbashi, Gent Strazimiri, Floriana Garo, Arian Ndoj nga pa [...]
Berisha fut besnikët në listën e mbyllur të Tiranës, zhduken kandidatët më të votuar të Primareve
Sali Berisha, ashtu siç pritej, ka futur njerëzit e tij besnik në listën e Tiranës, duke nisur nga Flamur Noka, Edi Paloka, Fatmir Mediu etj.
Ndërk [...]
PE do të hapë në Shqipëri zyrën e saj për Ballkanit Perëndimor, Rama ironizon opozitën: Si ka mundësi që po ndodh në një narkoshtet?!
Kryeministri Edi Rama ka folur sot në “Sy, m’sy” në lidhje vendimin e Parlamentit Europian për të hapur në Shqipëri zyrën për Ballkanin Perëndimor.
[...]
VIDEO/ Rama reagon për protestën e thirrur nga Berisha për TikTok: Apeli i bufit duhet marrë seriozisht si simptomë lajthitjeje e rrezikshme
Kryeministri Edi Rama, përmes një video-mesazhi në Facebook, e cilësoi një simptomë lajthitjeje thirrjen e kreut të Partisë Demokratike, Sali Berisha [...]
Merret vendimi: Ilir Meta kandidat për deputet në Tiranë në listë të hapur
Kryesia e Partisë së Lirisë miratoi sonte vendimin e presidentit të Partisë së Lirisë, Ilir Meta për të qenë kandidat për deputet në listën e hapur në [...]
Shqipëria, vendi më i sigurtë dhe i besueshëm! Rezidenca e PE-së për Ballkanin Përëndimor do vendoset në Tiranë
Në kontekstin e tensioneve të rritura gjeopolitike dhe momentit të rinovuar pas zgjerimit të BE-së, zyra e re e Parlamentit në Tiranë do të shërbejë s [...]
Përfaqësuesi tipik i intelektualëve të “Shqipërisë Madhështore”
Sali Berisha prezantoi koalicionin: “Aleanca për Shqipërinë Madhështore”, ku në fjalën e tij tha se ky koalicion është pritur me gëzim nga mbarë shqip [...]
“Ka marrë miliona euro”! Si po shantazhohet publikisht gjyqtari i dosjes Veliaj, Engert Pëllumbi, nga Berisha dhe intrigantët e tij?
Mediat dhe faqet pranë Sali Berishës, kanë nisur prej disa ditësh, shantazhet publike ndaj gjyqtarit Engert Pëllumbi, që do të shqyrtojë kërkesën e Er [...]
Arrestimi i Veliajt, bllokohen ndërtimi i shkollave, kopshteve e çerdheve që nga 10 shkurti
Arrestimi i kryetarit të Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, më 9 shkurt 2025, ka shkaktuar një ngërç në procesin e dhënies së lejeve të ndërtimit për [...]
Endrra perlë e Berishës me sy hapur: Rama m’u lut mue për të shkrirë SPAK por s’e pranova e bëj me … këshilluesit e Venecias!
Sali pas prezantimit të koalicionit opozitar “Aleanca për Shqipërinë Madhështore”, doli sot (10 mars) në një konferencë për gazetarët.
Ai ka përsër [...]