Category: Debat
Alex Soros postoi foton me Ramën: Fillon punë “rjepsi” i taksapaguesëve shqiptarë LaCivita, me sulme qesharake të tipit Berisha: Kukulla dhe mjeshtri i kukullës
Xhvatësi i 20 milion eurove i fushatës elektorale të Donald Trump dhe tashmë drejtuesi i fushatë zgjedhore të PD-së që akoma nuk është bërë publika sa [...]
“Në atë institucion po ndodh diçka e paligjshme”! Rama: Jam kundër arrestimit të Veliajt, por nuk e ndaloj unë drejtësinë!
Kryeministri Edi Rama tha sot live në rubrikën "Sy m'sy" se është kundër ndalimit të kryetari të bashkisë së Tiranës dhe kjo lëvizje sipas tij është e [...]
Kuvendi “shkrin” Këshillin Drejtues të RTSH. Mes tyre edhe Leka Bungo
PD dhe PS janë bërë bashkë, duke “shkrirë” me votë unanime në Kuvend, Këshillin Drejtues të RTSH-së.
Anëtarët që janë shkarkuar sot nga parlamenti [...]
Falsifikimi i medias së Berishës: Nxjerr foton e LaCivita-s me JDVance të Qershorit dhe e shet si të sotme
Në mediat e familjes Berisha vijon një fryrje dhe ekzagjerim i faktit të marrjes si këshilltar fushate i një personazhi që ka punuar me republikanët.
[...]
Reagimi i plotë i Ajola Xoxa: Një shpifje e ndyrë! Gjithë blerjet e mija janë rreth 7500 euro në vit për veshje
Ajola Xoxa ka reaguar për herë të parë në lidhje me akuzat e bëra ndaj saj nga Prokuroria e Posaçme, akuza për të cilat momentalisht është nën masën e [...]
VIDEO/ Berisha “katil”, dënon Eldën e Hotit nga Miloti 30 minuta në këmbë që t’i mbajë telefonin!
Sali Berisha i trajton deputetët e PD-së, si ushtarë dhe zara të tij.
Ai është i pamëshirshëm në përdorimin që iu bën atyre.
Këtë të hënë p.sh, [...]
“Pse u ftova në një panel ku temë është Lindja e Mesme”?! Komentet e Ramës që vunë në siklet panelistët në Mynih
"Nuk kuptova pse më kërkuat dëshpërimisht që të isha pjesë e këtij paneli për Lindjen e Mesme”. Kjo ishte ndër fjalitë e para që kryeministri shqiptar [...]
Ish-Sekretari i Përgjithshëm i PD flet si jurist: Arresti me burg ndaj Veliajt i tepruar
Arben Ristani si jurist gjykon se masa e sigurisë “arrest në burg” po keqpërdoret nga institucionet e drejtësisë në Shqipëri.
Ristani, i pyetur në [...]
Rama: Zgjedhja e Trump, akti më bujar i Zotit kundrejt BE! Është shans që Europa të zgjohet
Kryeministri Edi Rama ka deklaruar në Konferencën e Mynihut se zgjedhja e presidentit të Amerikës, Donald Trump është akti më bujar kundrejt Bashkimit [...]
“Nesti, person i brendshëm”, ish-prokurori Karanxha zbulon detajet e emailit anonim
Ish-prokurori Ervin Karanxha ka folur në emisionin “Review” në Euronews Albania për personin e pretenduar si Nesti Angoni.
- Advertisement -
Sipas [...]