Category: Debat

1 161 162 163 164 165 1,623 1630 / 16221 POSTS
Alex Soros postoi foton me Ramën: Fillon punë “rjepsi” i taksapaguesëve shqiptarë  LaCivita, me sulme qesharake të tipit Berisha: Kukulla dhe mjeshtri i kukullës

Alex Soros postoi foton me Ramën: Fillon punë “rjepsi” i taksapaguesëve shqiptarë LaCivita, me sulme qesharake të tipit Berisha: Kukulla dhe mjeshtri i kukullës

Xhvatësi i 20 milion eurove i fushatës elektorale të Donald Trump dhe tashmë drejtuesi i fushatë zgjedhore të PD-së që akoma nuk është bërë publika sa [...]
“Në atë institucion po ndodh diçka e paligjshme”! Rama: Jam kundër arrestimit të Veliajt, por nuk e ndaloj unë drejtësinë!

“Në atë institucion po ndodh diçka e paligjshme”! Rama: Jam kundër arrestimit të Veliajt, por nuk e ndaloj unë drejtësinë!

Kryeministri Edi Rama tha sot live në rubrikën "Sy m'sy" se është kundër ndalimit të kryetari të bashkisë së Tiranës dhe kjo lëvizje sipas tij është e [...]
Kuvendi “shkrin” Këshillin Drejtues të RTSH. Mes tyre edhe Leka Bungo

Kuvendi “shkrin” Këshillin Drejtues të RTSH. Mes tyre edhe Leka Bungo

PD dhe PS janë bërë bashkë, duke “shkrirë” me votë unanime në Kuvend, Këshillin Drejtues të RTSH-së. Anëtarët që janë shkarkuar sot nga parlamenti [...]
Falsifikimi i medias së Berishës: Nxjerr foton e LaCivita-s me JDVance të Qershorit dhe e shet si të sotme

Falsifikimi i medias së Berishës: Nxjerr foton e LaCivita-s me JDVance të Qershorit dhe e shet si të sotme

Në mediat e familjes Berisha vijon një fryrje dhe ekzagjerim i faktit të marrjes si këshilltar fushate i një personazhi që ka punuar me republikanët. [...]
Reagimi i plotë i Ajola Xoxa: Një shpifje e ndyrë! Gjithë blerjet e mija janë rreth 7500 euro në vit për veshje

Reagimi i plotë i Ajola Xoxa: Një shpifje e ndyrë! Gjithë blerjet e mija janë rreth 7500 euro në vit për veshje

Ajola Xoxa ka reaguar për herë të parë në lidhje me akuzat e bëra ndaj saj nga Prokuroria e Posaçme, akuza për të cilat momentalisht është nën masën e [...]
VIDEO/ Berisha “katil”, dënon Eldën e Hotit nga Miloti 30 minuta në këmbë që t’i mbajë telefonin!

VIDEO/ Berisha “katil”, dënon Eldën e Hotit nga Miloti 30 minuta në këmbë që t’i mbajë telefonin!

Sali Berisha i trajton deputetët e PD-së, si ushtarë dhe zara të tij. Ai është i pamëshirshëm në përdorimin që iu bën atyre. Këtë të hënë p.sh, [...]
“Pse u ftova në një panel ku temë është Lindja e Mesme”?! Komentet e Ramës që vunë në siklet panelistët në Mynih

“Pse u ftova në një panel ku temë është Lindja e Mesme”?! Komentet e Ramës që vunë në siklet panelistët në Mynih

"Nuk kuptova pse më kërkuat dëshpërimisht që të isha pjesë e këtij paneli për Lindjen e Mesme”. Kjo ishte ndër fjalitë e para që kryeministri shqiptar [...]
Ish-Sekretari i Përgjithshëm i PD flet si jurist: Arresti me burg ndaj Veliajt i tepruar

Ish-Sekretari i Përgjithshëm i PD flet si jurist: Arresti me burg ndaj Veliajt i tepruar

Arben Ristani si jurist gjykon se masa e sigurisë “arrest në burg” po keqpërdoret nga institucionet e drejtësisë në Shqipëri. Ristani, i pyetur në [...]
Rama: Zgjedhja e Trump, akti më bujar i Zotit kundrejt BE! Është shans që Europa të zgjohet

Rama: Zgjedhja e Trump, akti më bujar i Zotit kundrejt BE! Është shans që Europa të zgjohet

Kryeministri Edi Rama ka deklaruar në Konferencën e Mynihut se zgjedhja e presidentit të Amerikës, Donald Trump është akti më bujar kundrejt Bashkimit [...]
“Nesti, person i brendshëm”, ish-prokurori Karanxha zbulon detajet e emailit anonim

“Nesti, person i brendshëm”, ish-prokurori Karanxha zbulon detajet e emailit anonim

Ish-prokurori Ervin Karanxha ka folur në emisionin “Review” në Euronews Albania për personin e pretenduar si Nesti Angoni. - Advertisement - Sipas [...]
1 161 162 163 164 165 1,623 1630 / 16221 POSTS