Category: Debat

1 159 160 161 162 163 1,623 1610 / 16221 POSTS
Debati me tone të larta! Analisti Anri Bala:  SPAK e ka frikë, Berisha bënte miting në Ballkon kur ligji e ndalon komunikimin nën arrest! Sula: Jo po mos të hante as bukë!

Debati me tone të larta! Analisti Anri Bala: SPAK e ka frikë, Berisha bënte miting në Ballkon kur ligji e ndalon komunikimin nën arrest! Sula: Jo po mos të hante as bukë!

Një debat me tone të larta shpërtheu në studion e News24 mes gazetarit Anri Bala dhe deputetit të Partisë Demokratike, Dashnor Sula, në lidhje me masë [...]
Veliaj jashtë politikës? Demalia: SPAK tregoi që vepron me segmente të ndryshme, Berisha ka informacione nga Struktura e Posaçme

Veliaj jashtë politikës? Demalia: SPAK tregoi që vepron me segmente të ndryshme, Berisha ka informacione nga Struktura e Posaçme

Analisti Ilir Demalia, i ftuar në ‘360 gradë’ diskutoi zhvillimet e fundit në sferën politike në Shqipëri. Sipas Demaliajt, SPAK me arrestimin e fu [...]
Veliaj nga burgu: Ja se si violinisti dështak përdor teknikat e “histerisë kolektive” për gjyq në media pa gjyq në institucion

Veliaj nga burgu: Ja se si violinisti dështak përdor teknikat e “histerisë kolektive” për gjyq në media pa gjyq në institucion

Kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj ka reaguar sërish nga paraburgimi në Durrës, ku ndodhet prej datës 10 shkurt pas hetimit pasuror të SPAK. Vel [...]
Rama: Të kërkosh standarde ligjore demokratike ndaj një proces të drejtësisë, nuk është sulm! Ose me mua në Europë, ose me bufin e kënetes në gropë

Rama: Të kërkosh standarde ligjore demokratike ndaj një proces të drejtësisë, nuk është sulm! Ose me mua në Europë, ose me bufin e kënetes në gropë

Kryeministri Edi Rama vijoi sot sërish me rubrikën 'Sy më sy' për tiu përgjigjur komentuesve në rrjetet sociale. Dikush i shkruante kryeministrit s [...]
“New York Times”: LaCivita ka mohuar lobim pranë administratës Trump për Berishën apo PD-në! Unë nuk bëj lobim, unë bëj fushata, dhe këtë po bëj

“New York Times”: LaCivita ka mohuar lobim pranë administratës Trump për Berishën apo PD-në! Unë nuk bëj lobim, unë bëj fushata, dhe këtë po bëj

Angazhimi i bashkë-menaxherit të fushatës së Trump, Chris LaCivita në Shqipëri ka tërhequr vëmëndjen e gazetarëve të "New York Times", që raportojnë s [...]
Ankimimi i Ajola Xoxës për sekuestrimin e sendeve personale, merr raport Olldashi që liroi Abin, zëvëndësohet si gjyqtare e çështjes

Ankimimi i Ajola Xoxës për sekuestrimin e sendeve personale, merr raport Olldashi që liroi Abin, zëvëndësohet si gjyqtare e çështjes

Gjyqtarja Iliriana Olldashi, e cila do të shqyrtonte në Apel ankimimin e Ajola Xoxës është tërhiqur nga gjykimi. Ndaj kërkesa do shqyrtohet nga gjyqta [...]
Struktura e delirantëve ligjorë që mendon se jemi në diktaturë! SPAK pas kritikava të Ramës  krenohet se vetëm 40% po hetohen në burg

Struktura e delirantëve ligjorë që mendon se jemi në diktaturë! SPAK pas kritikava të Ramës krenohet se vetëm 40% po hetohen në burg

Prokuroria e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar ka publikuar një raport lidhur me hetimet e zhvilluara përgjatë vitit që lamë pas. S [...]
VIDEO/ Gazetari Anri Bala: Primaret…si Kënga Magjike, fituesin e zgjedh kryetari

VIDEO/ Gazetari Anri Bala: Primaret…si Kënga Magjike, fituesin e zgjedh kryetari

I ftuar në “Studio Live” gazetari Anri Bala e krahasoi me festivalin “Kënga Magjike”, ku në fund fituesit i zgjedh drejtuesi Ai mendon se PD është [...]
VIDEO/ SPAK në luftë me zhvillimin apo me korrupsionin? Landfilli i Sharrës, një vepër inxhinierike unikale për Shqipërinë

VIDEO/ SPAK në luftë me zhvillimin apo me korrupsionin? Landfilli i Sharrës, një vepër inxhinierike unikale për Shqipërinë

SPAK ka kaluar nën sekuestro preventive Landfilldin e Sharrës, një vepër inxhinierike unikale për Shqipërinë. Por kjo ka bërë që në llumin mediatik ka [...]
1 159 160 161 162 163 1,623 1610 / 16221 POSTS