Category: Debat
Përgjigjia e rëndë e Ramës për Saliun dhe “saliarët”: Do hakmerremi ndaj bufave e m***ave, duke e futur Shqipërinë në BE!
yeministri Edi Rama tha se synimi i tij, është anëtarësimi në BE, në vitin 2030.
"Por sot, që ka shumë më shumë se aq për të parë, Tirana është për [...]
Veliaj u la bë burg pa gjyq, e papranueshme dhe e pashpjegueshme. Protesta para SPAK ishte gabim, s’duhet të përsëritet më
Kryeministri Edi Rama kritikoi punonjësit e bashkisë që dolën dhe protestuan para SPAK ditën kur kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, u la në [...]
Strukturat e SPAK para zgjedhjeve si “paramilitarët” e PD që vranë Xhuvanin! Rama i acaruar e quan lajthitje, të ndalet çdo lloj survejimi i votuesve
Ndërsa SPAK ka paralajmëruar ngritjen e strukturave të posaçme për hetimin e krimeve zgjedhore, kryeministri Edi Rama ka reaguar duke thënë se “survej [...]
“Na kanë ardhur dy letra për të hapur dy grup-kapituj të tjerë!” Rama: Komisioneri për Zgjerim në Mynih e tha qartë që duan të mbyllin negociatat brenda 2027
Kryeministri Edi Rama ka zhvilluar sërish sot një bashkëbisedim me komentuesit në rrjetet sociale ku tha se kanë marrë dy letrat së fundmi nga preside [...]

“Nuk do dal kurrë në pension”! Rama: Kam lidh kontratë me shqiptarët! Vetëm nëse shkoj në botën tjetër…
Rama: Në pension unë do dal kur të shkoj në botën tjetër, sepse është një punë që unë e kam me shumë pasion dhe e bëj në bazë të një kontrate me popul [...]
“Nuk mund të hetohet me metoda të Sigurimit të Shtetit”! Rama: Arrestimi i Veliajt uroj të jetë një lajthitje dhe të ndalet survejimi në territor
"Ka gjëra negative, por edhe gjëra pozitive. Kur shkatërrohet jeta e një njeriu për budallallëk profesional është e tepruar. Nuk mund të hetohet me me [...]

Ekspertët: Komision i Përhershëm parlamentar për monitorimin e institucioneve antikorrupsion (edhe SPAK)! Deputeti i PS: Ku japin llogari, kush i kontrollon?
Rrezikun që SPAK të shkojë në “vetëkënaqje” dhe të abuzojë me pushtetin e pavarësinë që i është dhënë, njësoj si kryeministri Edi Rama së fundmi, e ka [...]
“Me shpifësit shihemi në gjyq”, Delina Fico i përgjigjet Berishës: Prej vitit 2010 s’kam marrë asnjë pagesë nga fondet e USAID dhe DASH për Shqipërinë
Delina Fico ka bërë një reagim pas akuzave të Sali Berishës për shpërdorim të fondeve të USAID. Reagimi i saj i gjatë është shpërndarë në Facebook edh [...]
Skandali / Kush ia dha Veshos fotot e Veliajt në gjyq? Elvi Fundo bën pis emrin e Altin Dumanit, e përmend në pazaret e tij nëpër Tiranë
Publikimi i fotove nga seanca gjyqësore e kryebashkiakut të Tiranës, Erion Veliaj, është një tjetër skandal që ngre pikëpyetje të mëdha mbi procesin, [...]
Një hetim me skandale: Kush i nxori fotot e Veliajt në gjyq, kur celulari në seancë i lejohet vetëm prokurorit?
Publikimi i fotove nga seanca gjyqësore e kryebashkiakut të Tiranës, Erion Veliaj, është një tjetër skandal që ngre pikëpyetje të mëdha mbi procesin, [...]