Category: Debat

1 157 158 159 160 161 1,623 1590 / 16221 POSTS
“Pas arrestimit të Veliajt, SPAK ka rënë…”, Frrok Çupi: Nuk mund të kontrollojë zgjedhjet

“Pas arrestimit të Veliajt, SPAK ka rënë…”, Frrok Çupi: Nuk mund të kontrollojë zgjedhjet

Analisti Frrok Çupi thotë se pas arrestimit të kryebashkiakut të Tiranës, Erion Veliaj, SPAK ka rënë në emocion, pasi sipas tij, nga lavdia ka shkuar [...]
Shperthimi i Tosit ndaj kryeministrit, e ngatërron me idhullin e tij ,  “gojëmbëlin”  Berisha: Edi Rama është bërë për t’u lidhur, del e flet me gjuhë rrugaçi dhe na kërcënon ne e SPAK-un…

Shperthimi i Tosit ndaj kryeministrit, e ngatërron me idhullin e tij , “gojëmbëlin” Berisha: Edi Rama është bërë për t’u lidhur, del e flet me gjuhë rrugaçi dhe na kërcënon ne e SPAK-un…

Fatos Lubonja e ka cilësuar organizimin e mitingut me punonjësit e bashkisë nga kryeministri Edi Rama si “krim elektoral”. Në emisionin “Open” në N [...]
Brett Kavanaugh përballë Ols Violinës, hamshorit me shumë gra, pallat e çekiç në dorë

Brett Kavanaugh përballë Ols Violinës, hamshorit me shumë gra, pallat e çekiç në dorë

60-vjeçari, Brett Kavanaugh është gjyqtar i Gjykatës Supreme në SHBA, i emëruar nga Presidenti Donald Trump më 9 korrik 2018. Zgjedhja e tij si një ng [...]
Integrimi i Shqipërisë: Strategjitë që do mundësojnë hyrjen në BE, kostoja llogaritet 7.6 mld euro

Integrimi i Shqipërisë: Strategjitë që do mundësojnë hyrjen në BE, kostoja llogaritet 7.6 mld euro

Rreth 7,6 miliardë euro llogaritet totali i kostos për financimin e zbatimit të strategjive deri në 2028 që do të kontribuojnë në anëtarësimin e Shqip [...]
New York Times reagon ndaj Berishës: Akuzat e Berishës janë tërësisht mashtrimet e një “non grate”

New York Times reagon ndaj Berishës: Akuzat e Berishës janë tërësisht mashtrimet e një “non grate”

Gazetari i njohur i gazetës New York Times Kenneth P. Vogel ka hedhur poshtë akuzën e Sali Berishës ndaj gazetës New York Times se ajo është paguar ng [...]
Sali Berisha shikon ëndërra me Trump: Do e shkrij SPAK-un, si Trumpi prokurorinë e Nju Jorkut

Sali Berisha shikon ëndërra me Trump: Do e shkrij SPAK-un, si Trumpi prokurorinë e Nju Jorkut

Kryetari i Partisë Demokratike u vendos në “Debat” përballë faktit se në dhjetorin e vitit të kaluar në të njëjtën studio kishte deklaruar se do ta ri [...]
Jam gati të dorëzohem, kam bërë korrupsion kur shemba ndërtesat te Lana me paratë e ndërtuesave! Rama: Por s’ka bir k*rve dhe nënë që të më thotë se kam marrë lekë

Jam gati të dorëzohem, kam bërë korrupsion kur shemba ndërtesat te Lana me paratë e ndërtuesave! Rama: Por s’ka bir k*rve dhe nënë që të më thotë se kam marrë lekë

Kryeministri Edi Rama tha para punonjëse të Bashkisë së Tiranës, se s'ka bir kurve e nëne, që të thotë se ai ka marrë lekë për leje ndërtimi, kur isht [...]
Europa po e ha “karremin” e Donald Trump? Çfarë fshihet pas fyerjeve të Trump ndaj Zelenskyt

Europa po e ha “karremin” e Donald Trump? Çfarë fshihet pas fyerjeve të Trump ndaj Zelenskyt

Akuzat, gjuha e përdorur dhe "ftohja" mes Presidentit të SHBA Donald Trump dhe Volodymyr Zelensky ka shkaktuar shqetësim global. Në një analizë të gja [...]
“Pse familja ime duhet të durojë këtë qenëri dhe të mbaj këto jashtëqitje gojësh të shthurura” – Rama: Më ka futur në këtë luftë shiu dhe balta e varrezave të Sharrës

“Pse familja ime duhet të durojë këtë qenëri dhe të mbaj këto jashtëqitje gojësh të shthurura” – Rama: Më ka futur në këtë luftë shiu dhe balta e varrezave të Sharrës

Pyetjes se përse nuk largohet ende nga politika, Edi Rama i ka dhënë përgjigje gjatë takimit të zhvilluar me punonjësit e Bashkisë së Tiranës. Rama [...]
Safet Bajri “live” në emision, i kërkon llogari Grida Dumës: Media bënë gjyqe, çfarë bëni?

Safet Bajri “live” në emision, i kërkon llogari Grida Dumës: Media bënë gjyqe, çfarë bëni?

Safet Bajri, një emër i lidhur me shumë ngjarje kriminale, kryesisht në Shkodër, është shfaqur si analist mbrëmjen e kaluar. Grida Duma e ka futur [...]
1 157 158 159 160 161 1,623 1590 / 16221 POSTS