Category: Debat
Trimërohet çuni i Fahriut, Klevis Balliu: Të martën do marrim Tiranën!
Kreu i Organizimit të Partisë Demokratike, Klevis Balliu, deklaron se të martën Tirana do t’i kthehet qytetarëve.
Përmes një reagimi në rrjetet soc [...]
Fatmir Mediu i revoltuar: Jemi Republikë parlamentare, jo Spakiste. Duan të më fusin në burg, për të goditur opozitën
Fatmir Mediu thotë se në Shqipëri nuk ka zgjedhje të lira dhe të ndershme, ndërsa nuk është kryer një reformë e plotë zgjedhore, për të implementuar e [...]
A mund të arrestohet Benjamin Netanyahu në Gjermani?
A mund të arrestohet kryeministri izraelit, Benjamin Netanyahu në Gjermani pas urdhër arrestit ndërkombëtar të GJNP? Qeveria federale në verifikim.
[...]
“Një udhëtim si në portën e ferrit”! Fundi i një procesi 6-vjeçar dhe 432 “viktimat” e Vetting
Secili do të përgjigjet për gjithçka ka bërë dhe gjithçka është, duke filluar nga gjyqtarët kushtetues deri tek gjyqtari dhe prokurori më i thjeshtë. [...]
Deliranti i Kosovës Albin Kurti pretendon se ka në dorë bashkimin kombëtarë: S’është koha për bashkim me Shqipërinë!
Albin Kurti ka thënë se elita politike në Beograd nuk ka hequr dorë nga projekti i Serbisë së Madhe. Kurti, në një intervistë për median zvicerane 'NN [...]
Kësaj radhe e sigurtë! Meqë nuk e zbriten nga ballkoni Berisha njofton protestën… “më e fuqishmja” që ka njohur vendi!
Sali Berisha, non grata nga SHBA dhe Britania dhe aktualisht në arrest shtëpie me akuzën për korrupsion, ka bërë të ditur se ditën e martë në datën 2 [...]
Vendimi i Kushtetueses për Berishën, revoltohet biri i bllokut, Bushati: Është gjykata më e pisët dhe pocaqi, lecka ku fshin këmbët pushteti
Pinjolli i fundit i bllokut i vetmi që ka mbijetuar si pelivan nëpër media si gazetar i vetëbërë pa mbaruar asnjë klasë gazetari Andi Bushati reagoi a [...]
Partitë Popullore Europiane anti Rama i’a fusin Berishës! Nuk e dëgjon Albanën dhe Bylykbashin, përkrah drejtësisë: Asnjë “gërmë” për lirimin të burgosurit “politik” për korrupsion
Partia Popullore Europaine ëshëtë mbledhur në Maltë, ku po diskutohen zhvillimet e fundit politike. Në këtë formacion është pjesë edhe partia e drejtu [...]
Hervin Çuli: Vajza ime e ka patur shok klase Martinin! Isha në protestë, por ajo u bë pis nga mesazhet politike të folësave partiak
Mesazhet e dhëna sot në protestën për vrasjen e Martin Canit, 14-vjeçari që humbi jetën vetëm pak ditë më parë pasi u sulmua nga një bashkëmoshatar t [...]
Trump do i heqë Non Grata-n Berishës? Ambasadorja amerikane paralajmëron zgjerimin e listës së zezë!
Ambasadorja amerikane në Shkup, Angela Ageler, paralajmëroi më 21 nëntor për zgjerimin e “listës së zezë” edhe me persona të tjetër të dyshuar për kri [...]