Category: Debat
Arian Çani: Nuk ka bir nëne që ta hedhë Ramën, e ke sërish kryeministër dhe dy mandate president
Në një intervistë për ‘Të Pashoq’, Arjan Çani tha se Edi Rama do të ketë edhe një mandat tjetër si kryeministër dhe më pas do të jetë për 2 mandate si [...]
Zyrtari i Partisë së Lirisë “sfidon” Berishën: GJKKO do e liroi si Berishën! Ilir Meta do jetë kandidat për kryeministër në zgjedhjet e 2025
Faik Basha nga Partia e Lirisë, tregoi se si është gjendja e Ilir Metës.
Sipas tij, Meta është në një gjendje shumë të mirë dhe po drejton aksionin [...]
Linda Rama përball Fevziut: Edin e kam takuar në vitin 2002, martesa me të më ka detyruar tre dorëheqje! Nuk do angazhohem kurrë në politik
Bashkëshortja e kryeministrit të vendit, Linda Rama deklaroi këtë të Mërkurë në “Opinion” se nuk do të angazhohet asnjëherë në politikë. Ajo theksoi s [...]
Mungoi në takimin e Krishtlindjes, ambasadori rus: Nuk refuzova, Rama s’më ftoi në darkë!
Ambasadori i ri i Federatës së Rusisë në Shqipëri, Aleksei Zaitsev ka treguar se nuk ka patur asnjë ftesë nga kryeministri Edi Rama për darkën me trup [...]
Mbyllja e TikTok, 81% e shqiptarëve pro vendimit të qeverisë
Në sondazhin e paraqitur sot nga Report Tv të zhvilluar në bashkëpunim me Eduard Zaloshnjan, shqiptarët u pyetën nëse janë dakord me vendimin e qeveri [...]
Intervista/ A ndikon në vendimmarrjet e Kryeministrit? Linda Rama: Nuk jam vartësja e Edit
Këtë të mërkurë në studion e emisionit “Opinion” ishte e ftuar bashkëshortja e kryeministrit Edi Rama, Linda Rama. Ajo u pyet nga gazetari Blendi Fevz [...]
Agron Shehaj fton ish-ministrin e PS në partinë e tij. Arben Malaj: Ja pse nuk pranova!
Agron Shehaj ka ftuar ish-ministrin e Financave të PS-së Arben Malajn në partinë e tij, por ky i fundit nuk ka pranuar dhe në një koment të tij thekso [...]
2 mld euro ose 1/4 e buxhetit shpenzohet në dhjetor, mundësi për ulje historike të nivelit të borxhit
Qeveria ka në dispozicion për të shpenzuar në muajin dhjetor një shumë prej 196 miliardë lekësh (rreth 2 mld euro me kursin aktual të këmbimit), e cil [...]
Pse u shpall Sali Berisha “non grata” nga Britania? Ambasadori Abbott: Nuk mund të politizohet, është një proces gjyqësor…
Ambasadori i Britanisë së Madhe në Shqipëri, Nicholas Abbott ka komentuar çështjen e shpalljes non grata të Sali Berishës.
I ftuar në “Opinion”, Bl [...]
Avioni i “Azerbaijani Airlines” rrëzohet në Kazakistan, autoritetet: Disa persona i kanë mbijetuar ngjarjes
Një avion pasagjerësh i Azerbaijani Airlines, që u nis nga Bakuja për në Grozni të Rusisë, u rrëzua në perëndim të Kazakistanit, bëri të ditur Minist [...]