Category: Debat

1 227 228 229 230 231 1,623 2290 / 16225 POSTS
Sinaj -Bardhit: A u qëndron akuzave për Nokën e Berishën? Pse nuk e dorëzove mandatin kur Saliu u bë kryetar i PD, duhet të mbash fjalën

Sinaj -Bardhit: A u qëndron akuzave për Nokën e Berishën? Pse nuk e dorëzove mandatin kur Saliu u bë kryetar i PD, duhet të mbash fjalën

Me debate po zhvillohet mbledhja në Këshillin për Mandatin, Imunitetin dhe Rregulloren, ku po diskutohet mandati i deputetit të PS, Vullnet Sinaj, për [...]
Spahiu: Meta në çdo deklaratë të tij, po rëndon keq pozitën penale të gruas dhe familjes tij

Spahiu: Meta në çdo deklaratë të tij, po rëndon keq pozitën penale të gruas dhe familjes tij

Kreshnik Spahiu u shpreh se Ilir Meta sa vjen e po rëndon pozitën e tij dhe të familjes. Më tej Spahiu shtoi për se ish presidenti në deklaratat e [...]
Lajm i madh! Nuk hyn në punë mosha, e pret burgu i gjatë: Ja sa do dënohet vrasësi i Martinit për dy vepra penale vrasje dhe plagosje e rëndë

Lajm i madh! Nuk hyn në punë mosha, e pret burgu i gjatë: Ja sa do dënohet vrasësi i Martinit për dy vepra penale vrasje dhe plagosje e rëndë

Ngjarja e ndodhur në Tiranë, pranë shkollës “Fan Noli”, ku një 14-vjeçar, M. Cani, humbi jetën dhe një tjetër u plagos, ka sjellë një diskutim të gje [...]
Arsyeja e sulmit të Berishës: Mendon se e dëgjojnë majë ballkonit?! Yuri Kim emërohet në një nivel të lartë të administratës Trump!

Arsyeja e sulmit të Berishës: Mendon se e dëgjojnë majë ballkonit?! Yuri Kim emërohet në një nivel të lartë të administratës Trump!

Kreshnik Spahiu deklaroi në Report TV akuzat e Berishës ndaj Yuri Kim. Spahiu thotë se Berisha ka informacione se ajo do të marrë një post shumë të rë [...]
Sekuestrimi i vilave të Kryemadhit, denoncuesi,  juristi Romeo Kara: Janë pasuruar në mënyrë të paligjshme, të shkulet me rrënjë kjo e keqe

Sekuestrimi i vilave të Kryemadhit, denoncuesi, juristi Romeo Kara: Janë pasuruar në mënyrë të paligjshme, të shkulet me rrënjë kjo e keqe

Juristi Romeo Kara e shikon si të logjikshme lëvizjen e gjykatës sot me sekuestrimin e dy vilave të Monika Kryemadhit në Kodrën e Dieliit në Tiranë. M [...]
Meta egërsohet pas sekuestros së vilave! Thirrje nga kafazi: Të nisin protestat e përditëshme para SPAK…pa molotov

Meta egërsohet pas sekuestros së vilave! Thirrje nga kafazi: Të nisin protestat e përditëshme para SPAK…pa molotov

Një ditë pasi Apeli i GJKKO-së la në fuqi masën e sigurisë “arrest me burg” ndaj ish-Presidentit të Republikës, i cili po hetohet për korrupsion dhe f [...]
“Vrasja e 14-vjeçarit tragjedi që duhet të na bashkojë si prindër”, Rama akuza Parlamentit: Shkollë e hapur dhune! Ata që derdhin lot krokodili në ekrane janë…

“Vrasja e 14-vjeçarit tragjedi që duhet të na bashkojë si prindër”, Rama akuza Parlamentit: Shkollë e hapur dhune! Ata që derdhin lot krokodili në ekrane janë…

Kryeministri Edi Rama ka vënë nën shënjestër të akuzave si nxitës të dhunës dhe devijues të interesit publik e kombëtar parlamentin dhe median. D [...]
“Pjesëmarrja në protestë ishte e shkëlqyer”! Noka të shkrin gazit: Nuk thirrëm mijëra për të rrëzuar Parlamentin

“Pjesëmarrja në protestë ishte e shkëlqyer”! Noka të shkrin gazit: Nuk thirrëm mijëra për të rrëzuar Parlamentin

Sekretari i Përgjithshëm i PD-së, Flamur Noka, në emisionin “Open” në News24 tha se opozita vendosi që t’iu bëjë shqiptarëve transparent buxhetin. [...]
“Nuk i kam kërkuar takim Ilir Metës”! Monika Kryemadhi: Marrëdhënia bashkëshortore ka mbaruar

“Nuk i kam kërkuar takim Ilir Metës”! Monika Kryemadhi: Marrëdhënia bashkëshortore ka mbaruar

Monika Kryemadhi u shpreh për gazetarët pas daljes nga seanca e Apelit të GJKKO-së se nuk i ka kërkuar takim Ilir Metës. Apeli i GJKKO la në fuqi v [...]
Ilir Meta e akuzon se e mori më qafë, Monika Kryemadhi: Nuk ka thënë ashtu, mos lexoni gazetën TemA se ai nuk ka fjetur me njeri

Ilir Meta e akuzon se e mori më qafë, Monika Kryemadhi: Nuk ka thënë ashtu, mos lexoni gazetën TemA se ai nuk ka fjetur me njeri

Edhe pse Ilir Meta e akuzon se e ka marrë më qafë, madje jo më larg se sot, Monika Kryemadhi thotë se ai në fakt, nuk ka thënë ashtu siç është raportu [...]
1 227 228 229 230 231 1,623 2290 / 16225 POSTS