Category: Debat
Qytetarë i përgjigjen ish deputetit të Berishës, Ridvan Peshkopia me një pyetje: Për cilin komunist e ke fjalën për atë majë ballkonit?
Mesazhi që jep Peshkëpia për çlirimin e Tiranës është një horror i vërtetë. Ai shkruan se 17 nëntori nuk ishte çlirim por një ekzekutim në masë i pari [...]
Mesazhi i ish-deputeti të PD-së për çlirimin e Tiranës një horror i vërtetë: Një komunist i mirë, është një komunist i vdekur…mos e ka për babain e tij Sali Berisha?
Duket se vala e polarizimit politik që po përfshin botën, po rikthehet edhe më keq në Shqipëri, ku polarizimi ka qenë gjithmonë një problem 30 vjeçar. [...]
Për servilët e mjerë të Sali Berishës dhe familjes së tij
Nga Edvin Kulluri
Te dashur miq! Ne videon qe po postoj do te shihni nje fare Almer Toska qe ne stilin e zakonshem “lepij cfare lene te tjeret”, ka [...]
Arta Dade: Meta nuk e meriton burgun! Më vjen keq për fëmijët e tij, që po përjetojnë divorcin e prindërve
Arta Dade foli për arrestimin e ish-presidentit Ilir Meta.
“Kur e kam parë videon e arrestimit të Ilir Metës më ka ardhur shumë keq. Ishte një fina [...]
“23 dosje për Metën ‘flenë’ në qeveri”: SPAK do nisë hetimet edhe për Argitën dhe Shkëlzenin
Avokati Idajet Beqiri ka komentuar punën e SPAK dhe dosjet e politikanëve.
Në emisionin ‘Studio Live’, avokati Beqiri thotë se SPAK ka ngritur ‘ste [...]
Kosova nuk është Shqipëri… po çfarë është Serbi, Halil Matoshi? Qytetarët masakrojnë “antishqiptarin”
Halil Matoshi është i irrituar dhe kërkon që Amir Rrahmanit duhet t'i merret shiriti i kapitenit të kombëtares. Ajo që e deklaroi kapiteni i Kombëtare [...]
“Kosova është Shqipëri”! Halil Matoshi revoltohet me Rrahmanin: Hiqjani shiritin e kapitenit, deklaratë injorante…Kosova s’asht Shqipëri
Nga Halil Matoshi
Amir Rrahmanit duhet t'i merret shiriti i kapitenit të kombëtares!
1.
Ajo që e deklaroi kapiteni i Kombëtares kosovare në pre [...]
Një përgjigjie gazetarit të komunistit Sali dhe pinjollit të bllokut të vjetër komunist
Nga J.P.Papin
Abuzim klasik me të drejtën e botimit të argumentimeve të tij në media! Rezulton absolutisht e kundërta... "Non elligible" e Amerikës [...]
Rama mbush MPJ-në me llumi qokash ku “shkëlqen” djali i Xhepit, vajzat i ishave të PS-së deri te motra e Sandrit dhe një tufë diplomatësh pa diploma…ci
Ambasadorja në Greqi Luela Hajdaraga, zv. ministra e jashtme Megi Fino , ambasadori i Maqedonisë së Veriut Denion Mejdani, ambasadorja e Vatikanit Maj [...]
Deputeti që e kallzoi në SPAK zbardh skemën: Kush janë donatorët që i dhuronin Metës deri në 50 mijë dollarë!
Halit Valteritha se dosja e Ilir Metës që ka në duar SPAK, do të nxjerrë akuza të reja, ku do të zbulohen edhe emrat e përfshirë.
Zoti Valteri tha [...]