Category: Debat

1 229 230 231 232 233 1,623 2310 / 16225 POSTS
Qytetarë i përgjigjen ish deputetit të Berishës, Ridvan Peshkopia me një pyetje: Për cilin komunist e ke fjalën për atë majë ballkonit?

Qytetarë i përgjigjen ish deputetit të Berishës, Ridvan Peshkopia me një pyetje: Për cilin komunist e ke fjalën për atë majë ballkonit?

Mesazhi që jep Peshkëpia për çlirimin e Tiranës është një horror i vërtetë. Ai shkruan se 17 nëntori nuk ishte çlirim por një ekzekutim në masë i pari [...]
Mesazhi i ish-deputeti të PD-së për çlirimin e Tiranës një horror i vërtetë: Një komunist i mirë, është një komunist i vdekur…mos e ka për babain e tij Sali Berisha?

Mesazhi i ish-deputeti të PD-së për çlirimin e Tiranës një horror i vërtetë: Një komunist i mirë, është një komunist i vdekur…mos e ka për babain e tij Sali Berisha?

Duket se vala e polarizimit politik që po përfshin botën, po rikthehet edhe më keq në Shqipëri, ku polarizimi ka qenë gjithmonë një problem 30 vjeçar. [...]
Për servilët e mjerë të Sali Berishës dhe familjes së tij

Për servilët e mjerë të Sali Berishës dhe familjes së tij

Nga Edvin Kulluri Te dashur miq! Ne videon qe po postoj do te shihni nje fare Almer Toska qe ne stilin e zakonshem “lepij cfare lene te tjeret”, ka [...]
Arta Dade: Meta nuk e meriton burgun! Më vjen keq për fëmijët e tij, që po përjetojnë divorcin e prindërve

Arta Dade: Meta nuk e meriton burgun! Më vjen keq për fëmijët e tij, që po përjetojnë divorcin e prindërve

Arta Dade foli për arrestimin e ish-presidentit Ilir Meta. “Kur e kam parë videon e arrestimit të Ilir Metës më ka ardhur shumë keq. Ishte një fina [...]
“23 dosje për Metën ‘flenë’ në qeveri”: SPAK do nisë hetimet edhe për Argitën dhe Shkëlzenin

“23 dosje për Metën ‘flenë’ në qeveri”: SPAK do nisë hetimet edhe për Argitën dhe Shkëlzenin

Avokati Idajet Beqiri ka komentuar punën e SPAK dhe dosjet e politikanëve. Në emisionin ‘Studio Live’, avokati Beqiri thotë se SPAK ka ngritur ‘ste [...]
Kosova nuk është Shqipëri… po çfarë është Serbi, Halil Matoshi? Qytetarët masakrojnë “antishqiptarin”

Kosova nuk është Shqipëri… po çfarë është Serbi, Halil Matoshi? Qytetarët masakrojnë “antishqiptarin”

Halil Matoshi është i irrituar dhe kërkon që Amir Rrahmanit duhet t'i merret shiriti i kapitenit të kombëtares. Ajo që e deklaroi kapiteni i Kombëtare [...]
“Kosova është Shqipëri”!  Halil Matoshi revoltohet me Rrahmanin: Hiqjani shiritin e kapitenit, deklaratë injorante…Kosova s’asht Shqipëri

“Kosova është Shqipëri”! Halil Matoshi revoltohet me Rrahmanin: Hiqjani shiritin e kapitenit, deklaratë injorante…Kosova s’asht Shqipëri

Nga Halil Matoshi Amir Rrahmanit duhet t'i merret shiriti i kapitenit të kombëtares! 1. Ajo që e deklaroi kapiteni i Kombëtares kosovare në pre [...]
Një përgjigjie gazetarit të komunistit Sali dhe pinjollit të bllokut të vjetër komunist

Një përgjigjie gazetarit të komunistit Sali dhe pinjollit të bllokut të vjetër komunist

Nga J.P.Papin Abuzim klasik me të drejtën e botimit të argumentimeve të tij në media! Rezulton absolutisht e kundërta... "Non elligible" e Amerikës [...]
Rama mbush MPJ-në me llumi qokash ku “shkëlqen”  djali i Xhepit,  vajzat i ishave të PS-së deri te motra e Sandrit dhe një tufë diplomatësh pa diploma…ci

Rama mbush MPJ-në me llumi qokash ku “shkëlqen” djali i Xhepit, vajzat i ishave të PS-së deri te motra e Sandrit dhe një tufë diplomatësh pa diploma…ci

Ambasadorja në Greqi Luela Hajdaraga, zv. ministra e jashtme Megi Fino , ambasadori i Maqedonisë së Veriut Denion Mejdani, ambasadorja e Vatikanit Maj [...]
Deputeti që e kallzoi në SPAK zbardh skemën: Kush janë donatorët që i dhuronin Metës deri në 50 mijë dollarë!

Deputeti që e kallzoi në SPAK zbardh skemën: Kush janë donatorët që i dhuronin Metës deri në 50 mijë dollarë!

Halit Valteritha se dosja e Ilir Metës që ka në duar SPAK, do të nxjerrë akuza të reja, ku do të zbulohen edhe emrat e përfshirë. Zoti Valteri tha [...]
1 229 230 231 232 233 1,623 2310 / 16225 POSTS