Category: Debat
Nuk pranoi transferimin/ Meta flet nga qelia: Nuk ika në burgun e Fierit se dua të kem pranë…
Ilir Meta ka rrëfyer detaje nga jeta e tij në paraburgimin e “313”-ës në Tiranë, teksa ka shpjeguar edhe pse nuk ka pranuar të transferohet në burgun [...]
“Opozita duhet ta kishte aleat SPAK-un”, Kthupi: PD, parti e betejave personale të Berishës
Themeluesi i “Djathtas 1912”, Rezart Kthupi ka folur lidhur me situatën aktuale politike në vend dhe entuziazmin e Berishës për fitoren e Donald Trump [...]
“Rotacioni politik, i domosdoshëm”! Filozofi i të djathtës Nard Ndoka konfirmon koalicionin me PD: Të vij unë dhe Berisha e të ikin këta
Kryetar i Partisë Demokristiane, Nard Ndoka deklaroi se mosbindja civile është një rrugë pa kthim, ndërsa shtoi se është e vetmja mundësi për të largu [...]
Trump e propozoi për kryeprokuror, Matt Gaetz akuzohet për sjellje të pahijshme seksuale, ryshfet dhe përdorim droge
Vendimi i Donald Trump për të zgjedhur Matt Gaetz për rolin e Prokurorit të Përgjithshëm ka ngjallur kritika të gjera. Presidenti i zgjedhur ka marrë [...]
I pandëshkuari Tit Vasali i farmacive dhe sterilizimit i “tromaksur”: Dje natën pamë tmerrin me sy, o maskarenj. Na kërcënoi një i burgosur
pozita kërkon që kryeministri Edi Rama të marrë pjesë në Kuvend që t’i japë llogari qytetarëve shqiptarë.
Deputeti demokrat Asllan Dogjani bëri thi [...]
Për të qeshur apo për të qarë? Ina Zhupa e “traumatizuar”: Ilir Beqaj më kërcënoi, nuk ndihem e sigurtë! Më tha qepe gojën, ta tregoj unë ty
Ina Zhupa është shfaqur e traumatizuar në Kuvend, pas debatit që pati me Ilir Beqajn në Komisionin për sterilizimin.
"Cfarë kushtesh i keni krijuar [...]
Asgjë nuk ka ndodhur! Meta mori postin e fundit që as nuk e kishte imagjinuar…kryetari i Vip-ave të 313-ës
Ilir Meta vazhdon të ankohet... se i është bërë padrejtësi. Por, në fakt asgjë nuk i ka ndodhur. Ai nuk duhet ta harroj se është i vetmi person në pol [...]
‘Lëreni atë të shkretin të flas’, Beqaj i kthehet Vokshit: A ka mundësi të mos e përdorësh më atë fjalë?! ‘Po si të të them, gjynah?
Vijojnë debatet tek Komisioni Hetimor për Sterilizimin teksa për momentin është një pushim i shkurtër. Ende nuk ka filluar dëshmia e Ilir Beqaj sepse [...]
Elon Musk replikon me presidentin Mattarella për emigrantët në Shqipëri: Në Itali vendos një autokraci e pazgjedhur?
Elon Musk dhe presidenti i Italisë, Sergio Mattarella, janë përfshirë në një debat në distancë. Shkak janë bërë komentet mbi vendimet e gjykatësve të [...]
Me sytë nga ekrani
Mbledhjet e deputetëve të PD-së në selinë e SHQUP, prej kohësh janë gati surreale.
Deputetët mblidhen aty disa orë dhe dëgjojnë televizorin.
Aty [...]