Category: Debat

1 236 237 238 239 240 1,623 2380 / 16225 POSTS
Provokimi i ministrit serb: Ne serbët jemi trima, Mitrovica qytet sllav dhe i luftës

Provokimi i ministrit serb: Ne serbët jemi trima, Mitrovica qytet sllav dhe i luftës

Ministri i jashtëm i Serbisë, Marko Gjuriç, ka provokuar Kosovën duke e quajtur Mitrovicën një qytet sllav. Përmes një postimi në rrjete sociale, a [...]
Fotolajm/ “I dërgova prapë ata emigrantët unë”!

Fotolajm/ “I dërgova prapë ata emigrantët unë”!

Kryeministri Edi Rama ka publikuar fotoalbumin me takimet që ai ka zhvilluar në Budapest me liderët evropiane, ndërsa dha edhe lajmin se Shqipëria do [...]
Deklarata e fortë e Kokalarit: Grenell mund të hetohet, Këlliçin e njoha unë me të. Kam një lajm dhe për Berishën

Deklarata e fortë e Kokalarit: Grenell mund të hetohet, Këlliçin e njoha unë me të. Kam një lajm dhe për Berishën

Aktivistja Evi Kokalari ka quajtur një “klloun” Belind Këlliçin, ku ky i fundit është shprehur në një intervistë se njeh njerëz në rrethin e Trunpit. [...]
“Bllokim pasaporte dhe detyrim paraqitje” – SPAK përgënjeshtron dizinformimet  e “kazanëve” mediatike për Veliajn

“Bllokim pasaporte dhe detyrim paraqitje” – SPAK përgënjeshtron dizinformimet e “kazanëve” mediatike për Veliajn

Pas 26 qershorit 2024, për herë të dytë në media, mbrëmjen e 7 nëntor 2024, është publikuar lajmi për vënien në masë sigurie të Erion Veliaj. Masa [...]
“Becchetti mashtroi dhe bleu gjyqtarët, Shqipëria gjeti provat dhe e çmontoi skemën me hetues privat! Dalin përgjimet, Këshilltari italian zbulon: Kishte në xhep 2 nga 3 arbitrat”

“Becchetti mashtroi dhe bleu gjyqtarët, Shqipëria gjeti provat dhe e çmontoi skemën me hetues privat! Dalin përgjimet, Këshilltari italian zbulon: Kishte në xhep 2 nga 3 arbitrat”

Përgjime, intervista me bashkëpunëtorë të ngushtë të Francesco Bechettit që e demaskojnë atë si ndërtues skemash mashtrimi si dhe dokumente që vërteto [...]
A do të ndikojë zgjedhja e Trump në Shqipëri për “non gratën” e Berishës? Gazetari Anri Bala: As nuk ka lidhje fare kjo “non grata” e dhënë nga SHBA me të ardhmen e Berishës

A do të ndikojë zgjedhja e Trump në Shqipëri për “non gratën” e Berishës? Gazetari Anri Bala: As nuk ka lidhje fare kjo “non grata” e dhënë nga SHBA me të ardhmen e Berishës

Anri Bala: “Non Grata-n” Berishës ia dhanë shqiptarët në 2013 me 1 mln vota kundra. As ka lidhje fare kjo “non grata” e dhënë nga SHBA. SPAK po i shpa [...]
Ilir Meta: Me Kastriot Ismailajn kam pasur miqësi familjare, por gruan e tij futi Dritan Prifti kundër meje. Tedi Blushin duan ta eleminojnë fizikisht

Ilir Meta: Me Kastriot Ismailajn kam pasur miqësi familjare, por gruan e tij futi Dritan Prifti kundër meje. Tedi Blushin duan ta eleminojnë fizikisht

Ilir Meta është banori VIP i burgut 313 prej më shumë se dy javësh. Privimi i lirisë i ka krijuar një rutinë të re kryetarit te Partisë së Lirisë b [...]
Çudira nga Belind Këlliçi: Në 100 ditët e para të Presidencës, Trump do liroi Berishën dhe do hetoi Sorosin që ka investuar Reformën në Drejtësi!

Çudira nga Belind Këlliçi: Në 100 ditët e para të Presidencës, Trump do liroi Berishën dhe do hetoi Sorosin që ka investuar Reformën në Drejtësi!

Drejtuesi politik i PD për Tiranën, Belind Këlliçi ishte i ftuar në A2, ku foli për administratën e re të presidentit Trump dhe pritshmëritë që ka Bal [...]
Berat Buzhala: “Non grata” e Berishës nga SHBA, e padrejtë. Ja çfarë më tha Grenell, kur e pyeta për Berishën

Berat Buzhala: “Non grata” e Berishës nga SHBA, e padrejtë. Ja çfarë më tha Grenell, kur e pyeta për Berishën

A mundet që ta heqë administrata e Donald Trump nga lista “non grata” kryedemokratin Sali Berisha? Për gazetarin Berat Buzhala, administrata e Trum [...]
Kreshnik Spahiu: A ka Donald Trump origjinë shqiptare apo …?

Kreshnik Spahiu: A ka Donald Trump origjinë shqiptare apo …?

Gjyshi i Donald Trump lindi dhe u rrit në Gjermani dhe quhej Fridrich Trump. Ai ishte familjarisht një bavarez autokton. Më pas emigroi në Amerikë dhe [...]
1 236 237 238 239 240 1,623 2380 / 16225 POSTS