Category: Debat

1 237 238 239 240 241 1,623 2390 / 16225 POSTS
Raportet Trump-Kosovë: Çfarë ishin dhe çka mund të pritet?

Raportet Trump-Kosovë: Çfarë ishin dhe çka mund të pritet?

Nga marrëveshja ekonomike ndërmjet Kosovës e Serbisë, njohja nga Izraeli, deri te mospajtimet politike dhe akuzat – janë ngjarjet që shënuan raportet [...]
Meta shigjetoi Kryemadhin se iku koha e mashtrimit, Tedi Blushi: Jemi Partia e Lirisë, jo e Tradhtisë! Duan të na e marrin, do e mbrojmë dhe me gjak

Meta shigjetoi Kryemadhin se iku koha e mashtrimit, Tedi Blushi: Jemi Partia e Lirisë, jo e Tradhtisë! Duan të na e marrin, do e mbrojmë dhe me gjak

Sekretari i PL-së Tedi Blushi u shpreh në Frontline se ka përpjekje për ta marrë peng Partinë e Lirisë. Sipas tij mesa duket kjo parti po merret nga b [...]
Intervistë/ Meta rrëfehet nga “313-ta”: Gjërat ndryshuan kur gjetën telefonat e bashkëpunëtorëve të mi! I përgjigjet Kryemadhit: Koha e mashtrimeve iku!

Intervistë/ Meta rrëfehet nga “313-ta”: Gjërat ndryshuan kur gjetën telefonat e bashkëpunëtorëve të mi! I përgjigjet Kryemadhit: Koha e mashtrimeve iku!

Nga qelia e paraburgimit tek 313 ish presidenti i Republikës, Ilir Meta iu përgjigj kërkesës së emisionit “Frontline’ të gazetares Marsela Karapanço n [...]
“Në 2020 i vodhën votat”, Murrizi “shpërthen” për fitoren e Trump: Një grusht hajdutësh po e urojnë nga halli

“Në 2020 i vodhën votat”, Murrizi “shpërthen” për fitoren e Trump: Një grusht hajdutësh po e urojnë nga halli

Ish-deputeti opozitar Myslim Murrizi komentoi fitoren e Trump dhe reagimet e para pas shpalljes së tij si president për herë të dytë. I ftuar në st [...]
PD feston fitoren e Trump, Evi Kokalari shpërthen ndaj Berishës: Nuk ke asnjë të përbashkët, mban peng demokracinë

PD feston fitoren e Trump, Evi Kokalari shpërthen ndaj Berishës: Nuk ke asnjë të përbashkët, mban peng demokracinë

Aktivistja Evi Kokalari ka reaguar pas fitores së Trump. Ajo tha se ish-kryeministri Berisha nuk ka asnjë të përbashkët me Trump. Kokalari shkruan [...]
Fitorja e Trump, demokratët e  komunistit në ballkon gëzojnë më shumë se republikanët amerikan: Të na heqë “non gratën” për doktorin

Fitorja e Trump, demokratët e komunistit në ballkon gëzojnë më shumë se republikanët amerikan: Të na heqë “non gratën” për doktorin

Donald Trump është zgjedhur Presidenti i 47-të i SHBA-ve, katër vite pas humbjes ndaj Joe Biden. Por duket se më shumë janë entuziazmuar demokratët në [...]
Më 31 dhjetor hapet plotësisht Unaza e Madhe! Bypass i Tiranës “peng” i negociatave me BE

Më 31 dhjetor hapet plotësisht Unaza e Madhe! Bypass i Tiranës “peng” i negociatave me BE

Më 31 dhjetor hapet tërësisht për qarkullim unaza e Madhe e Tiranës, e cila pritet të çlirojë kryeqytetin nga trafiku i rënduar. Po brenda dhjetorit p [...]
Çfarë do të sjellë një mandat i dytë i Donald Trump?

Çfarë do të sjellë një mandat i dytë i Donald Trump?

Pak përpara se Donald Trump të fliste muajin e kaluar në Pennsylvania, ku një person i armatosur gati sa nuk i mori jetën, u luajt një video e shkurtë [...]
Gati 2 mijë e 100 rezervistë, Shqipëria i mban sytë te ushtria pavarësisht fitores së Trump

Gati 2 mijë e 100 rezervistë, Shqipëria i mban sytë te ushtria pavarësisht fitores së Trump

2100 ish-ushtarakë, apo civilë do të kenë mundësinë që të bëhen pjesë e rezervistëve të ushtrisë shqiptare. Projektligji i miratuar nga Këshilli i MIn [...]
1 237 238 239 240 241 1,623 2390 / 16225 POSTS