Category: Debat

1 252 253 254 255 256 1,623 2540 / 16225 POSTS
Doni një rast servilizmi ulëritës dhe neveritës? Lexoni urimin e Luçiano Boçit për ditëlindjen e Berishës

Doni një rast servilizmi ulëritës dhe neveritës? Lexoni urimin e Luçiano Boçit për ditëlindjen e Berishës

Që të bësh karrierë në politikën shqiptare, duhet doemos ta kesh mirë me kryetarin. Mundësisht t’i thuash vetëm po dhe të bësh sa më shumë servilin [...]
10-vjetori i Procesit të Berlinit, Rama: Të rregullojmë mekanizmin e CEFTA-s! Marrëveshje për emigrantët si me Italinë? Kryeministri: Gjermania duhet të gjejë një partner tjetër

10-vjetori i Procesit të Berlinit, Rama: Të rregullojmë mekanizmin e CEFTA-s! Marrëveshje për emigrantët si me Italinë? Kryeministri: Gjermania duhet të gjejë një partner tjetër

Kryeministri Edi Rama deklaroi sot se një marrëveshje e zgjeruar e Tregtisë së Lirë të Evropës Qendrore (CEFTA) për rajonin e Ballkanit Perëndimor ish [...]
DW: ‘Korridori 8’ në Ballkan, pengesë mëritë e vjetra

DW: ‘Korridori 8’ në Ballkan, pengesë mëritë e vjetra

Ndër investimet më të mëdha të BE në rajonin e Ballkanit është “Korridori 8”, që shërben si korridor strategjik për NATO-n. Por pavarësisht rëndësisë [...]
Të gjitha pemët e zhvendosura nga autostrada Tiranë-Durrës do të mbillen në Parkun e Liqenit dhe pika të tjera

Të gjitha pemët e zhvendosura nga autostrada Tiranë-Durrës do të mbillen në Parkun e Liqenit dhe pika të tjera

Ka nisur zhvendosja e pemëve në kuadër të zgjerimit dhe rindërtimit të autostradës Tiranë-Durrës. Ka qenë vetë kryebashkiaku Erion Veliaj i cili ka pu [...]
Kampi në Gjadër, Rama për ‘La Repubblica’: Emigrantët nuk mund të largohen nga objektet dhe të lëvizin lirshëm, nëse pakti dështon…

Kampi në Gjadër, Rama për ‘La Repubblica’: Emigrantët nuk mund të largohen nga objektet dhe të lëvizin lirshëm, nëse pakti dështon…

Vetëm një javë larg hapjes së kampit të emigrantëve në Gjadër, marrëveshje mes qeverisë shqiptare dhe italiane, kryeministri Edi Rama ka dhënë një int [...]
Ish-kryeministri i Skocisë vdes papritur gjatë fjalimit në Maqedoninë e Veriut

Ish-kryeministri i Skocisë vdes papritur gjatë fjalimit në Maqedoninë e Veriut

Alex Salmond, ish-kryeministri i Skocisë që e udhëhoqi Skocinë në prag të pavarësisë, ka vdekur në moshën 69-vjeçare. Mediat raportuan se ai u rrëz [...]
Berisha tregon në monitorin e shtëpisë ëndrrat që shikon me sy hapur: Ja pse “u tkurr” edhe më shumë turma e mosbindjes civile dje para bashkisë së Tiranës

Berisha tregon në monitorin e shtëpisë ëndrrat që shikon me sy hapur: Ja pse “u tkurr” edhe më shumë turma e mosbindjes civile dje para bashkisë së Tiranës

Sali Berisha në një konferencë me mediat këtë mesditë, duke folur për aksionin opozitar tha se protestat s’kanë të ndalur dhe se do të vijojë mosbindj [...]
Gaz i Bardh i babait të Zenit i “sugjeron” Ramës  politikën me Hungarin: Hungaria s’mund të jetë model për ne, largohu një orë e më parë

Gaz i Bardh i babait të Zenit i “sugjeron” Ramës politikën me Hungarin: Hungaria s’mund të jetë model për ne, largohu një orë e më parë

Kreu i grupit parlamentar të Partisë Demokratike, Gazment Bardhi ka reaguar pas vizitës së kryeministrit Edi Rama i cili deklaroi se Hungaria është mo [...]
“Trimi” Luçiano Boçi që do drejtoi demokratët e Shkodrës: Nuk jam penduar që godita Gjergj Lucën

“Trimi” Luçiano Boçi që do drejtoi demokratët e Shkodrës: Nuk jam penduar që godita Gjergj Lucën

Ishkandidati për kryetar Bashkie i Elbasanit nga radhëte Saliut i cili humbi thellë në qytetin e tij e që tani do drektoi demokratët e Shkodrës nga hu [...]
Evi Kokalari nxjerr bllof Çim Pekën, për “ambasadoren” amerikane: Ja si mashtron “Strategu i Hasit” demokratët

Evi Kokalari nxjerr bllof Çim Pekën, për “ambasadoren” amerikane: Ja si mashtron “Strategu i Hasit” demokratët

Çim Peka kishte të ftuar para nja dy ditësh në emisionin e tij në televizionin e familjes Berisha, një grua që e prezantoi si diplomate të rëndësishme [...]
1 252 253 254 255 256 1,623 2540 / 16225 POSTS