Category: Debat

1 253 254 255 256 257 1,623 2550 / 16225 POSTS
“Djathtas 1912” Alibeaj parti të re me anti-berishistët e pa Bashën

“Djathtas 1912” Alibeaj parti të re me anti-berishistët e pa Bashën

Kur na ndajnë pak muaj nga zgjedhjet parlamentare të 2025, në spekrin e djathtë lind një parti e re “Djathtas 1912”. Demokratë të ndarë prej kohësh ng [...]
Orban: Javën e ardhshme në Luksemburg Shqipëria hap negociatat me BE

Orban: Javën e ardhshme në Luksemburg Shqipëria hap negociatat me BE

Javën e ardhshme në Luksemburg Shqipëria do të hapë negociatat për grup kapitullin e parë. E konfirmon edhe Kryeministri Viktor OrbanJavën e ardhme [...]
Orban në konferencë me Ramën: Shqipëria duhet të ishte pjesë e BE-së, fatkeqësisht po shikojmë pengesa politike

Orban në konferencë me Ramën: Shqipëria duhet të ishte pjesë e BE-së, fatkeqësisht po shikojmë pengesa politike

Kryeministri hungarez, Viktor Orban, në një konferencë me homologun Edi Rama u shpreh se Shqipëria duhet të ishte pjesë e BE. Kreu i qeverisë hunga [...]
Lulzim Basha i “futet me kokë” rajonit: Pas Preshevës sot në Shkup me axhendë diplomatike

Lulzim Basha i “futet me kokë” rajonit: Pas Preshevës sot në Shkup me axhendë diplomatike

Kreu i PD-Demokratët Euroatlantikë, Lulzim Basha, i shoqëruar edhe nga deputetja Oriola Pampuri, janë pritur në një takim nga kryetari i Kuvendit të M [...]
Pas bashkëshortes Zhulali zgjohet dhe Aldo Bumçi, ngatërron shqiptarët me “saliarët”: Shqiptarët mezi po durojnë deri në largimin e Ramës! Ata janë në mllef dhe gatishmëri për revoltë

Pas bashkëshortes Zhulali zgjohet dhe Aldo Bumçi, ngatërron shqiptarët me “saliarët”: Shqiptarët mezi po durojnë deri në largimin e Ramës! Ata janë në mllef dhe gatishmëri për revoltë

“PD do të përdorë të gjitha kanalet, çdo mjet që ka në dispozicion një opozitë, por e rëndësishme është që thelbi i aksionit tonë është mosbindja civi [...]
Vizitë e papritur/ Pas takimit me Erdoganin, Rama niset drejt Hungarisë, ja arsyeja

Vizitë e papritur/ Pas takimit me Erdoganin, Rama niset drejt Hungarisë, ja arsyeja

Paraditja e së premtes do ta gjej kryeministrin Edi Rama në një vizitë zyrtare në Hungari. Gazetari Muhamed Veliu ka mësuar se kryeministri Edi Ram [...]
Xhamia e re dhe dronët dhuratë, media greke jehonë vizitës së Erdogan në Tiranë: Konfirmohen marrëdhëniet e…

Xhamia e re dhe dronët dhuratë, media greke jehonë vizitës së Erdogan në Tiranë: Konfirmohen marrëdhëniet e…

Marrëdhëniet shumë të ngushta dypalëshe mes Shqipërisë dhe Turqisë dhe në sektorin ushtarak konfirmohen nga vizita e Tayyip Erdogan në Tiranë, në kuad [...]
Vajza e Zhulalit gruaja e Bumçit, të zezat që i’u ka bërë shqiptarëve Berisha me babain e saj ia  faturon  Ramës por e pranon: Opozita është më e urryer se Qeveria! Vdisni të lumtur…

Vajza e Zhulalit gruaja e Bumçit, të zezat që i’u ka bërë shqiptarëve Berisha me babain e saj ia faturon Ramës por e pranon: Opozita është më e urryer se Qeveria! Vdisni të lumtur…

Shqipëria është një nga vendet e rralla në botë, ku opozita akuzohet si më e korruptuar dhe e urryer, se vetë Qeveria. Këtë gjë madje, tashmë e pra [...]
Deklaratat zyrtare: “Netanyahu kërcënim global”, Rama – Erdoganit: Ndahemi në një pikë! Për Shqipërinë, Hamasi dhe çdo burim i terrorit është… (Video)

Deklaratat zyrtare: “Netanyahu kërcënim global”, Rama – Erdoganit: Ndahemi në një pikë! Për Shqipërinë, Hamasi dhe çdo burim i terrorit është… (Video)

Presidenti turk Recep Tayyip Erdogan gjatë konferencës së përbashkët me kryeministrin Edi Rama sot në Tiranë, u ndal te situata në Lindjen e Mesme, te [...]
Gaz, ruaju kur të mbron Saliu, jo kur të “sulmoj” unë

Gaz, ruaju kur të mbron Saliu, jo kur të “sulmoj” unë

Ne vijim te nje video-komenti te Sokol Balles ne emisionin e tij Real Story ku aludohej figurativisht se Gazmend Baardhi mund te kete fatin e Vis Mart [...]
1 253 254 255 256 257 1,623 2550 / 16225 POSTS